Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במשך רוב חיי (23 שנים "ארוכות") חסכתי כסף למטרה כל שהיא. המטרה תמיד הייתה לוטה בערפל אך ידעתי שיום יגיע ואדע מה הדבר הנכסף שכספי ייתרם לכבודו.

בכלל, לכסף מסתבר יש ערך מוסף, לא מדובר לפעמים בכמה, אלא באיך, שנותן את המשמעות לערך האמיתי, מעבר לערך הגשמי.

עברו השנים, וסדר העדיפויות השתנה ימינה ושמאלה... למעלה ולמטה. מפיאט אספנות פתוחה ועד סירת מפרש, מעסק פרטי ועד טיול תרמילאי במקומות רחוקים.

היום, אני יושב מול כרטיס הטיסה שלי, לאוסטרליה, ב-25 לחודש (בעוד שבוע), ומבין שכל אותם ימים שנאלצתי להתאפק ולא לרכוש את הטרנטה התורנית השתלמו. תיאורטית הרבה עברו תחת ידי, פיאטים, ב.מ.וו, רודסטרים, ג'יפים ועוד, אך למזלי העקשנות ניצחה.

אך החיידק לא עוזב, ומי כמוכם יודע, שכל רכב אספנות, קלאסי, מעניין, מרופט או מצוחצח שיעבור מול עיני, יקבל את תשומת הלב המיועדת, ובציפיה את עדשת מצלמתי. ומשם לשרשור המעניין (מקווה) הזה.

אשמח לשמוע על אירועים, תצוגות, מקומות מעניינים מבחינה מוטורית ובמיוחד אספנות(!), במיוחד כשלפי השמועות המקומות האלה שופעים בתחביב שלנו.

נו מיל(ו)א,

ה-MG הפתוחה שלי שמחכה שאקנה אותה תאלץ לחכות מעט יותר...

אשמח אם המנהלים ישאירו את השרשור כאן, כדי שאוכל להעלות תמונות של חלומות קלאסים מהחצי השני של העולם, בשביל כולנו.

נתראה בקרוב :)

אבי .פ. :-P

25/12/06 ת"א-סידני.

25/07/07 אוקלנד-סידני-ת"א.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמינה שמשיגנע הפורום עוזב אותנו לאנחות.

תחזור בריא ושלם שמעת אותי?!

ושלא תשתה לי שמה חשיש!!!

אוהבים אותך ומחכים בקוצר רוח שתצא כבר מהארץ כדי שנוכל להשתלט לך על הפז'טה :p

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אבי

משוש חיי, משענת קנה מצוץ, נוסע אתה ומותיר אותי כאן עם המשא הכבד מנשוא, דוכן המועדון, רב וכבד מכתפי הדלה.:wink:

סע וחזור בשלום, תחסר ב"שולחן" ולי באופן אישי ובמיוחד

דרך צלחה, שלח תמונות שאנחנו אוהבים

השאר באופן אישי

אייריש

פורסם

אבי

תהנה , הענתיקות יחכו וישביחו עם הזמן.

שלח תמונות , בעיקר את אילו שתצלם בפרייזר איילנד. :shock:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תעשה חיים, תשמור על עצמך, בשביל כל הפולניות פה שיתגעגעו אלייך...

אתה עדיין חייב לי סיבוב, ואני עדיין מחכה... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שיט, מי יביא לי עכשיו דיסקמן להשקות....

תהנה ותעשה חיים, ועכשיו כמה משימות:

• הפארק הזה נמצא ליד אוקלנד, ויש בו מוזיאון יפה לרכבים עתיקים - ביקור חובה, כולל הרבה תמונות לפורום.
  • קנה עותק של העיתון הזה - יש בו המון מידע על ארועים, מפגשים וכו' בניו-זילנד.
  • יש להם מועדון MG פעיל ודינאמי - בעבר הייתי בקשר איתם. שווה לבדוק אם יש איזה ארוע מעניין כשאתה שם.

שיהיה בכיף גדול,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אברימל'

ריגשת אותי עם מה שכתבת, איך שכתבת, ודרך החשיבה.

"עוף גוזל, טוס לאן שבא לך ..."

ואנחנו כאן נחכה, ונקבל אותך בהרבה כייף ואהבה כשתחזור.

שיהיה לך בהצלחה ובהנאה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי'לה , אני כבר אמרתי לך לא פעם ולא פעמיים, תחכה לי שם. בע"ה באוגוסט אני מגיע, למרות שלפי ההתפתחויות האחרונות של חיי יכול להיות שזה יהיה אפילו קודם. תהנה מהנופים, אל תשכח ללכת לתערוכות הסקס הגדולות, שלחתי לך תמונות לא כדאי לפספס ומיכוון שכאן לא תוכל לפרסם את מה שתצלם אז יש לך את המסנג'ר שלי. בכל מקרה. שיהיה רק טוב והמון בהצלחה, תעשה חיים, תהנה, לא תשמע חדשות, לא תשמע עברית לרוב ובטח ובטח תהנה מתרבות נהיגה קצת שונה, איזה כייף לך .

אז תלך ות***ן את העולם, זה הגיל שלנו, וצריך ליצור סיפורים לילדים אז תרגיש חופשי.

חולה עלייך, שותפך הרוחני למסע, בנצי (שסופר ימים לאוגוסט)

haters will hate

פורסם

עשית בחירה נכונה.

יהיה לך מה לספר לילדים...

תהנה בכמויות ושלח תמונות!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אתה יודע שבניו-זילנד יש לך מקום לשים בו את הראש.

מחכים לך.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לאבי ואלעד (הבן שלי)

תסעו בשלום ותחזרו בשלום.

תשמרו אחד על השני ותבלו כמה שיותר בלי לקחת סיכונים.....

עברו רק 23 שעות מאז שטסתם וכבר מתגעגעים.

מקווה שהטיול לאוסטרליה וניו זילנד יעבור כמו שתכננתם לפרטים חצי שנה מראש.

הענטיקות,הלימודים ,החתונה,ההתחיבויות ימתינו ולכל דבר יש את הזמן שלו והכול ימתין לשובך.

הזמן לטייל ולעשות חיים הוא עכשיו וההחלטה שלכם נכונה.

מה שלא תעשו היום לא תוכלו לעשות בעתיד ותצטערו על כך.

תצלמו הרבה כדי שגם אנחנו נרגיש שהיינו במקומות היפים אותם תבקרו.

אבי, תצלם הרבה ענטיקות ותשתף אותנו .

(קניתי לאלעד הרבה דיסקים לצריבת התמונות בבקשה תתעדו . )

http://www.cars-old.com

בקרו באתר שלי ותתרשמו מכל שלבי השיפוץ של הרכבים

• תוכן חדש...