Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים.

לפני כרבע שעה צלצל לי חבר מאד קרוב ומספר סיפור, שאם לא הייתי מכיר אותו הייטב הייתי אומר שהמציא נס חנוכה. מעשה שהיה כך היה - לחברי מספר כלי אספנות, מהם אחד אופנוע גדול וכבד אותו התחיל להרכיב לאחרונה. היום בסביבות השעה 18:00 שמע רעשים מכיוון החניה הפרטית,ירד וגילה 2 בני "דודים" שכבר העמיסו את האופנוע על טנדר,והתכוונו לעזוב את המקום. הכריח אותם להוריד אותו ולהחזיר למקום, וההוא עוד בא בטענות שהוא קנה אותו. כנראה לא קלט מיד שזה הבעלים. אני בכוונה לא מוסר יותר פרטים כדי לא לחשוף, כי לא בקשתי רשות לפרסם את הסיפור. המטרה להזהיר, אז תגידו לא נס חנוכה?

ערב טוב-זאב.

zeev

פורסם

בונ'א, זה מפחיד!!!!!!:shock: לעזאזל, עד לאן?!?!??!:shock::? זה באמת מפחיד, העניין הזה! איזו חוצפה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
המטרה להזהיר,אז תגידו לא נס חנוכה?

ערב טוב-זאב.

נשמע יותר כמו אלף לילה ולילה.

אתה מזכיר לי את אמא שלי כשהיא שומעת שאני לפני נסיעה: "סע בזהירות !"

נו מה?

ממי להיזהר? איפה? למה ? כמה ? למה לצפות ?

פורסם
נשמע יותר כמו אלף לילה ולילה.

אתה מזכיר לי את אמא שלי כשהיא שומעת שאני לפני נסיעה: "סע בזהירות !"

לדעתי היא יותר מודאגת מהעובדה שאתה תפגע באחרים :wink:

אירית

פורסם
:twisted: ואני תמיד עונה לה... "במהירות?"

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה מזכיר לי אמא של ידידה שלי שהייתה מודאגת אז ביקשה ממנה שתתקשר כשהיא מגיעה הביתה...

היא הייתה מודאגת ממזג האויר... :|

ושכחת שעוד לא הגענו לשלב של להציג אחד את השני להורים? :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שיימר אני דווקא מכירה דיי טוב את המוסד "אמא", שלי הייתה אומרת שאני מספקת מספיק סיבות לדאגה שהיא אפילו לא צריכה להמציא אותן, בקיצור לא משנה מאיפוא אתה בא המקור שלך פולני

אירית

פורסם

פולני זה לא עדה... זה אופי :twisted:

(אני הולך לקבל מכות על זה מהפולנייה...) :lol:

פורסם

זה מזכיר לי סיפור שהתפרסם היום בעיתון ידיעות אחרונות:

אדם מירושלים נסע לחו"ל לכמה חודשים והשאיר את מכונית הגולף שלו בחנית הבניין.

אחד השכנים ראה ברכב מטרד, גם מפני שהוא העלה אבק וגם מפני שהוא תפס מקום חניה. מה עשה? התקשר למוקד העירוני וביקש לפנות את הרכב. כמובן שהמוקד העירוני סירב לעשות זאת, אך בשרוולו של ידידנו תכסיס נוסף: בדרך כלשהי הוא הצליח לייצר מפתח המתאים לאותה גולף אומללה. הוא פרסם אותה למכירה ומכר אותה לפלסטיני תושב השטחים תמורת 5,000 ש"ח בלבד שקיבל בשמחה את המפתח לרכבו החדש.

חזר בעל הרכב מחו"ל וגילה שרכבו איננו. כצפוי, הוא הגיש תלונה במשטרה שרכבו נגנב.

בינתיים נסע הפלסטיני ברכבו החדש והגיע למחסום באיזור ירושלים. בדיקה שגרתית העלתה שהוא נוהג ברכב גנוב. הפלסטיני המסכן נלקח לחקירה אך הצליח להוכיח לחוקרים שהוא אינו גנב את הרכב בהציגו את זכרון הדברים מרכישת הרכב. השוטרים עיינו בזכרון הדברים וגילו שהמוכר חתם בשם... מוישה אופניק!

בדרך כלשהי הצליחה המשטרה לאתר את אותו מוישה אופניק שאמר להגנתו שכל הצדדים יצאו מורווחים מהענין: הפלסטיני - על כך שקיבל גולף חדשה במחיר מציאה, בעל הרכב - על כך שקיבל את כספי הביטוח, והוא עצמו - על כך שהצליח לפנות את מקום החניה.

אני רק חושב מה היה קורה אם זבל כזה היה נופל לי בידיים :2gunfire:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

:lol:

אם היית מכירה אמא שלי , היית יודעת שהיא מודאגת באופן כללי, ללא קשר לנפשות הפועלות.

שלום.

שיימר תכניס לקופסא שלך [ראש ],

אצלך הבעיה היא לא אמא, אתה הבעיה וכמו שנאמר "יודע צדיק נפש בהמתו".

גם אני בתור אבא עם ילד כמוך, לא היתי ישן לא ביום ולא בלילה [רק בצהריים].

ודרך אגב, אמא לא דואגת לך, היא דואגת לסביבה שלך, כי היא יודעת שאתה מזיק לאומי.

חייך אכלת אותה, בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אצלנו אומרים, שאם הבחור הזה היה נופל לי בידיים הוא לא היה הולך על הרגליים!:evil:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...