Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי רוצה לשמוע קצת פרטין על היחידה הזאת. הבנתי שזה בתוך חיל תותחנים. אם תוכלו להסיבר לי קצת יותר אני אשמח.

יש לי פרופיל 72 וקב"א 54. מה הנתונים שצריך על מנת להתקבל? מה עושים בתפקיד הזה? וכל מידע אחר שתוכלו לשיג על היחידה יתקבל בברכה.

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שנאמר,יחידה מסווגת של התותחנים,למרות שהיא כמעט ולא קשורה לחיל הנ''ל.

פרופיל 72 נדמה לי שמעט נמוך בשבילה.

חבר נפל מחובלים אחרי שבוע והגיע למורן.הבנתי ממנו שזו אחלה יחידה.

עוד שאלות?

פורסם

אוקיי. תודה. עוד משהו,

יש לי לא מעט בעיות רפואיות, ומשום מה אני לא מצליח להוריד את הפרופיל. הם פשוט לא מאשרים שום דבר, למרות שכבר הלכתי להרבה רופאים, כתבו לי אישורים, שלחתי פקסים, עשיתי הכל, ובכל זאת, פעם אחר פעם "אין מקום להורדת פרופיל". אני לא מבין למה?

הנה הבעיות שלי:

אלרגיות לדשא, לאבק, לשינויים קיצוניים מקור לחום

שיחקת סחוס בברכיים שאני לא יכול לעמוד הרבה זמן, בכלל לא יכול לרוץ, ללכת הרבה אפילו קשה לי

יש לי משקפיים

הזעה מוגברת בידיים

מה עוד? צריך להיות משותק מהצוואר ומטה בשביל לקבל פרופיל 64?!

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם
פרופיל מינימלי למורן-מיתר הוא 82.

כן והבנתי גם מהקישור שתום נתן למעלה שכל ההכשרה היא במדבר. זה ואלרגיה לאבק לא הולכים טוב ביחד. אז כנראה שזה יורד מהפרק.

מה הלאה? אני כבר ממש מיואש מהצבא. כאלה אטומים. לא מקשיבים לשום דבר. זה מדהים...

hagggg55 כתב:

פורסם

כל טירונות של חיל קרבי היא במדבר (אולי של גולני לא, לא בטוח).

אגב, במדבר יש הבדלים קיצוניים של חום-קור.

" שיחקת סחוס בברכיים שאני לא יכול לעמוד הרבה זמן, בכלל לא יכול לרוץ, ללכת הרבה אפילו קשה לי" - אם זה חמור אתה בבעייה.

" יש לי משקפיים" - גם לי, אפילו מספר גבוה מאוד. תמיד חשבתי שזה די אדיוטי שאני בחיל קרבי, כי במידה והם נאבדים לי באמצע קרב, אז אני חסר תועלת לחלוטין.

לי ירד הפרופיל (ל-64) גם בעקבות בעייה פרקים מסויימת - נסה לפנות לרופא פרקים (ראומטולוג?) - גיליתי שיש רופא כזה רק בזמן השירות הצבאי, עד אז האורטופדים פטרו אותי ב"זה יעבור".

פורסם

" שיחקת סחוס בברכיים שאני לא יכול לעמוד הרבה זמן, בכלל לא יכול לרוץ, ללכת הרבה אפילו קשה לי" - אם זה חמור אתה בבעייה.

הבנתי שאני בבעיה. הבעיה היא שהם לא מבינים את זה. אני לא מבין מה הבעיה שלהם? אני צריך להיות מת בשביל לא להיות קרבי?!

" יש לי משקפיים" - גם לי, אפילו מספר גבוה מאוד. תמיד חשבתי שזה די אדיוטי שאני בחיל קרבי, כי במידה והם נאבדים לי באמצע קרב, אז אני חסר תועלת לחלוטין.

לא המספר שלי נמוך. זה לא יעזור?

לי ירד הפרופיל (ל-64) גם בעקבות בעייה פרקים מסויימת - נסה לפנות לרופא פרקים (ראומטולוג?) - גיליתי שיש רופא כזה רק בזמן השירות הצבאי, עד אז האורטופדים פטרו אותי ב"זה יעבור".

ומה להגיד לו? עד כמה שידוע לי אין לי בעיות בפרקים...

12347

hagggg55 כתב:

פורסם

תגיש שוב פעם את המסמכים שיש לך ובקש לערער על הפרופיל שלך.

בשיחה עם הרופא תספר לו על הקשיים שאתה מתמודד איתם ביום יום- שאתה לא מסוגל לעסוק בספורט, לא מסוגל לעמוד וללכת הרבה.

בקיצור תנפח את הסיפור שיישמע סיפור מסכן כזה..

הקטע של דם בשתן עובד יפה מאוד(אוט' פרופיל 64)- הבעיה לפברק את זה כמו שצריך.

פורסם

אמרת שיש לך שחיקה בסחוס, אז בתור סטודנט להנדסת מכונות, הנחתי שכדאי לבדוק את העניין אצל מישהו שמכיר את תחום המפרקים.

אני לא מדריך אותך לספר סיפורים וכו' - אני יכול להגיד לך שלי היו 4 סעיפים שונים לפני הגיוס והיה לי פרופיל 72. לרופא הפרקים, ניגשתי במקרה לאחר שגיליתי על קיומו (רק לאחר אמצע השירות) והלכתי אליו כדי לבדוק את הבעייה ולא ע"מ להוריד פרופיל (למען האמת הייתי די בהלם כשהוא הודיע לי שהוא ממליץ להוריד פרופיל).

פורסם
תגיש שוב פעם את המסמכים שיש לך ובקש לערער על הפרופיל שלך.

בשיחה עם הרופא תספר לו על הקשיים שאתה מתמודד איתם ביום יום- שאתה לא מסוגל לעסוק בספורט, לא מסוגל לעמוד וללכת הרבה.

בקיצור תנפח את הסיפור שיישמע סיפור מסכן כזה..

הקטע של דם בשתן עובד יפה מאוד(אוט' פרופיל 64)- הבעיה לפברק את זה כמו שצריך.

זהו שהבעיה היא שהם לא מזמנים אותי לועדה רפואית אלא דוחים אותי במכתב בלבד. אם הייתה לי הזדמנות לדבר עם הרופא הייתי יכול להסביר לו טוב יותר מה הבעיות שלי. איך אני גורם לזה שאזומן לוועדה רפואית?

עזוב לפברק- יש לי מספיק בעיות אמיתיות... לא צריך להמציא.

hagggg55 כתב:

פורסם

זוהי יחידה "מסווגת" ששייכת רשמית לחיל התותחנים, ההכשרה כוללת קורס צניחה, הפעלת אמל"ח מאגניב למדי.

למיטב זכרוני העייף, תשוש, ולמוד קרבות - פרופיל 72 מספק בהחלט כדי לשרת ביחידה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא מר תעלול, קראתי עכשיו ב"עולים על מדים" שהמינימום הוא 82... לא נורא. אם זה גם ככה במדבר זה לא כל כך אופציה עבורי. אני לא רוצה לסבול כל השירות (פריחה, גירודים, אף מנוזל, עיניים דומעות וגרון מגרד)...

hagggg55 כתב:

פורסם

כנראה שבאמת עבר זמן רב מדי מאז שהייתי בצבא... (וטוב שכך!) :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יחידת מיתר פעם "מורן". אבל עדין קוראים לה מורן:-).

היא שונה מאוד מחיל התותחנים אפילו שהיא קשורה אליו.

כדי להגיע לשם צריך להתגייס לחיל התותחנים, ומשם לאחר מספר ימים יוצאים לגיבוש ליחידה.

רמת הרובאי היא 05.

חייב פרופיל 82 ללא סעיפים פוסלים וקב'א גבוהה.

תשגע את לשכת גיוס בפקסים לבסוף תקבל את מה שאתה רוצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...