Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש יצרן כבלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים העם מישהו מכיר יצרן כבלים לפי הזמנה. הכבל המצולם הוא כבל פתיחת מיכסה מנוע של המרצדס שלי (280SE בודי 108) הכדור שבקצה הכבל נותק ממקומו אני צריך ללחוץ על הכבל כדור(ראש ) חדש

מצפה לראיונות

תודה

O203014524GEM.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
דורון 30 ש"ח בכל מקום אונברסלי, אם זה התאים לרובר הישנה של יוני יתאים גם לך 10 דקות הרכבה-רן

תודה על התגובה המהירה אבל לא הבנתי העם הכוונה לכבל אונברסלי מתאים באורך הנכון עם החיבורים המתאימים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

יש פיתרון

במושב גיבעת כח סמוך לנתב"ג יש יצרן ויבואן של אביזרי הרמה שלדעתי יכול ליפתור לך את הבעיה

מ"ס הטלפון שלו 0548108102 וקוראים לו רמי

מקווה ומאמין שתצליח

חג שמח

מאיר

פורסם
תודה על התגובה המהירה אבל לא הבנתי העם הכוונה לכבל אונברסלי מתאים באורך הנכון עם החיבורים המתאימים

השרוול ניתן לגזירה לפי האורך הרצוי לך וכן הכבל בפנים אין בעייה לעשות את ההתאמה לכל רכב אם תירצה אני יכול לקנות לך אחד בי-ם -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הכבל הישן קיים?

באיזה אורך כבל מדובר?

לגבי הסופית:באופנועים למשל קיימת סופית אשר מתהדקת עם בורג,

אני מניח שתוכל להשתמש בכזאת.

השאלה היא האם כבל סטנדרטי יספיק באורכו?!

אתה וודאי לא רוצה לשים כבל מתכת כמו במכסחת דשא...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
דורון 30 ש"ח בכל מקום אונברסלי, אם זה התאים לרובר הישנה של יוני יתאים גם לך 10 דקות הרכבה-רן

35 ש"ח...

כנראה עבדו עליי... :shock:

באופן עקרוני, לא צריכה להיות שום בעיה עם כבל אוניברסלי - עובד לא פחות טוב מהמקורי (אם אכן הוא היה מקורי.

ההחלפה עצמה, באמת 10 דק', והכיוונים לאחר מכן - עוד 5.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

יש מפעל קטן ביפו ברחוב קיבוץ גלויות(אחרי בניין המשטרה ממשיכים עד המגרש של סע גל ממש צמוד אליו)

למקום קוראים "אחים סמי" והם עושים כבלים לפי הזמנה וכן יכולים לשפץ כבלים (כבל קלא'צ ..כבל גז...וכל מיני..)

יש להם את המכונות(השטנסים האלה של הלחיצות)

קומה עליונה פנה לאדון נחמד בשם בינימין הוא יעזור לך.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...