Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מצאתי!!

"שלושה מפעלים ייצרו כמה אלפי כלי רכב דו-גלגליים בשנות ה-50 וה-60: הווספה בצפת, הטילון בקיבוץ צרעה והאופנוע צבי (שתוכנן בישראל) בתל-אביב."

נמרוד....

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שלום.

אכן כן הוספות יוצרו בארץ . המיפעל היה בצפת אני לא יודע אם היה קשור לאילין או לא אני חושב שלא על כול פנים אני בתור ילד היתי הולך למיפעל לראות איך מרכבים ומיצרים את הווספות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היא כתבה על האסקורט אולי חצי שורה. באסה. ותמונה של האוטו שלי היא לא שמה, אני מבואס .

ואפילו בין כל התמונות לא רואים אותה בקטן, בסוף, אמרתי גם זה משהו אבל אין :(

haters will hate

פורסם

בעניין יצור כחול לבן.

איך אוכל לדעת אם האוטו שלי יוצר בתע''ר או באנגליה ברשיון רשום תוצר בריטניה ותוצר מנוע בריטניה האם גם לרכבים שהורכבו בתע''ר רשום תוצר ברטניה או תוצר ישראל.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

הוספה יוצרה בארץ על ידי אילין במפעל בצפת.

מי שחבר מועדון יודע על כך מכתבה מפורטת של חברנו זמי לוין באחד האבטומובילים האחרונים.

כתבה שלי על "צבי" התפרסמה לפני איזה 20 שנה בעיתון "טורבו".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
האם יש דרך לזהות ווספות שהורכבו בארץ?-רן

אפשר לשאול אותן :?

הרי את סופי אתה שואל - והיא גם עונה , אבל סופי היא לא ווספה רגילה , יש לה אופי.

תמסור לה ד"ש

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...