Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת מנוע דויץ (Deutz)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון נחמד מאוד.. , אפשר ללמוד ממנו הרבה..

עד עכשיו ידעתי שדוייץ מייצרים מנועים בעיקר לגנרטורים וסירות , הם מייצרים גם מנועי רכב? , ואם כן , לאיזו חברה\ות?

יצא לי לפרק ולהרכיב מנוע דיזל של דוייץ ( מנוע ימי , 6 צילינדרים עם טורבו , משהו כמו 200 כוח סוס ) , אני חייב לציין שהגישה לכל בורג שם דיי קשה..

לילה טוב..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

חברת דויטץ מייצרת גם מנועים למשאיות.

בפיקוד העורף יש עדיין כבאיות ישנות רבות המשמשות כרכבי טיהור מתוצרת מגירוס-דויטץ.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

מאגירוס היה יצרן גרמני ותיק של ציוד כיבוי אש, שהקים את החברה שלו במאה ה- 19. לאחר מכן השתלב עם חברת KHD וייצר משאיות, כאשר הייחוד שלהם היה ייצור משאיות (צבא וכיבוי, בעיקר) 4x4 בעלות מנועים מקוררי אויר. רק לאחר המכירה של מאגירוס ליצרן איווקו, הושתלו מנועי איווקו מקוררי מים. אגב, מאגירוס בנה במלחמת העולם השניה משאיות שהוסבו להמתת יהודים ע"י גז מצנרת הפליטה, שהובל לארגז האטום מאחור.

פורסם

בחברה שאני עובד מתקינים מנועי דויץ על משאיות כדי להפעיל מערבלי בטון או על משאיות קטנות יותר למשאבות בטון (מייקו)

חברה שמבאת אותם ניקראת "אורקל"

יש מנועי דויץ 3,4,6 צלינדר וגם יש מנועי טורבו

יצא לי כמה פעמים לשפץ אחד כזה המון ברגים והמון עבודה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

מצאתי של

נמרוד....

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בהמשך לדבריו של ירחמיאל, חברת מגירוס של היום נקראית איווקו-מגירוס והיא מייצרת רכבי כיבוי בסטנדרטים גבוהים מאוד.

רק לפני כמה חודשים הגיע לשרותי כבאות הרצליה רכב סולם מתוצרת החברה: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1241

בנוסף יש במערך הכיבוי בארץ גם רכב כיבוי סטנדרטי אשר הגיע מורכב כולו מגרמניה ומס' רכבי "אשד" - רכבים שמכילים בסביבות ה 13 קוב מים.

כמו כן נותרו גם מס' כבאיות (בשימוש שירותי הכבאות, לא פיקוד העורף) משנות ה 70' שעדיין משמשות בעיקר בשריפות קוצים ויער.

אלו היו 60 שניות על מגירוס :-o .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ל-Starlet16v:

רכבי טיהור האב"כ של פיקוד העורף (בימ"חים) הינם כבאיות לשעבר מתוצרת מגירוס.

יצא לי כמה וכמה פעמים להתאמן איתן בתרגילים. הכבאיות הללו עברו הסבה עם תוספת של מכישור

לפיזור חומרי הטיהור.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם
בחברה שאני עובד מתקינים מנועי דויץ על משאיות כדי להפעיל מערבלי בטון או על משאיות קטנות יותר למשאבות בטון (מייקו)

חברה שמבאת אותם ניקראת "אורקל"

יש מנועי דויץ 3,4,6 צלינדר וגם יש מנועי טורבו

יצא לי כמה פעמים לשפץ אחד כזה המון ברגים והמון עבודה

טל גלאפו

החברה שמייצגת את דויץ בארץ נקראת "אמקול" ואת המנועים של דויץ ניתן לראות בהרבה כלי עבודה, ממשטחי עבודה ממונעים ( 3 צילינדרים) ועד לגוררי מטוסים (דיזל V12) אגב אם אני לא טועה בקרנועי הIC 3 של רכבת ישראל מותקנים 4 מנועי דויץ V10 בכל מערך.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...