Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

small block & big bluck מה ההבדל בינהם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכוניות השרירים האמריקיות משנות ה 60\70 היו 2 סוגי המנועים האלו.

מה ההבדל בינהם?

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

משה שלום

מדובר במנועי V8 בנזין הקטן הוא בנפח 5.7 ליטר או "350 והגדול הוא בנפח 7.4 ליטר או 454" (זה ההבדל) שני הנפחים האלה הם הפופלרים ביותר והיו עוד סוגי V8 בנפחים של 5.0 ליטר ו7.2 ועוד

המנועים האלה הם בסיס לשיפורים בעולם והם מתחילים ב190 כוח סוס ועד קצה הדימיון של 1000 כוחות סוס.

טל

פורסם

אני יענה על השאלה שלך בשאלה....

אם נתבסס על נפח כמו שאתה אומר, אז מנוע סטרוקר של 400 יכול לעבור בקלות מעל נפח של 454 CID אז אותו מנוע הוא ביג בלוק?? לא , לא בנפח טמון ההבדל.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי,

אני בטוח שאתה מכיר את המנועים הללו מקצה לקצה, ויכול לדוש בכל קוץ קצהו של הבדל מפה ועד להודעה חדשה, ואף לתת הצעות לשיפור אשר אפילו המהנדס האומניפוטנט ביותר במעבדות ג'נרל מוטורס לא היה מצליח לתת.

בכל זאת, אנא רד ממושבך אשר בהר האולימפוס, וחלוק עמנו, האנשים הפשוטים אשר אינם מגרגרים דלק בשביל להתעורר בבוקר, את ידיעותיך.

קצרה היריעה, אך תוכל לתת את הדעת על ההבדלים העיקריים.

בתודה מראש,

עבדך הנאמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...