Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי על האוטו סט ג'אנטים מסויים, הרכב הוא BMW 318 שנת 87, יש לי בבית סט ג'אנטים שהיה על במוו אחרת, שפורקה לחלקי חילוף, אני מתלבט איזה מהג'אנטים למכור ואיזה להשאיר, מצורפות תמונות:

הג'נאט מהבמוו המפורקת (אותו אני רוצה להרכיב):

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=74690&d=1166289424

הג'אנט מהבמוו שלי (הוא המורכב):

my.php?image=img1507wh4.jpg

לגבי הנמכה והנושא שהאוטו נראה כמו ג'יפ: באסה, אני מעדיף לנסוע בג'יפ מאשר רכב נמוך ולסבול בכל הכבישים המשובשים (ברוך אשם שלא חסר לנו כאלו, לא טעיתי בזה שברוך אשם ולא השם).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'אנטים זה עסק אינדיבידואלי - דעתי יכולה להיות מנוגדת לגמרי מדעתך , ודעת אחר יכולה להיות שונה משנינו .

אם בכל זאת - אני מעדיף את הג'אנט המורכב , אך עם המלצה חמה מאוד להנמכה , הרכב נראה כמו ג'יפ .

חג שמח . :)

פורסם

כבר פרסמת למכירה! אתה מתייעץ אחרי שפרסמת למכירה?!?

סתם לעצבן אנשים? קודם תחליט ואז תפרסם למכירה.

פורסם

יש גם פקטור של מה יקחו יותר מהר.

אין לי מקום להרכיב את הג'אנטים של הפונדמטל ולא למכור את הג'אנט שעכשיו על האוטו

חוצמזה, קורה שקודם עושים ואח"כ חושב, ה"פ לאחד המנהלים ואני פותר את הבעיה ברגע שאסגר על עצמי שאני לוקח את הפונדמטל.

פורסם

בגלל שכולם אומרים את זה. גם אני אגיד: זה עניין של טעם...

ועכשיו לעניין, לדעתי (וזה עניין של טעם, כן?) אלה שמורכבים כעת הרבה יותר יפים מהמפורקים.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לפי דעתי המפורקים יפים יותר

מה שעכשיו מורכב זה דיי ערסוואתי, אם אתה בקטע אז סבבה

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

עם המטרה לגרום לרכב להראות חדש יותר. ושמור וכו. הג'אנט הקיים

עם אתה רוצה לגרום לרכב להראות אספנות. מקורי. ישן. הכוורת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אור - אני אישית אוהב את מה שיש עכשיו.

לדעתי הם משתלבים נהדר עם הרכב.

אבל אם אתה רוצה להיות בטוח בעצמך קבל המלצה: תרכיב מצד אחד 2 מהג'אנטים המפורקים ומהצד השני תשאיר את השתיים שיש.

תראה מה נראה לך יותר, תזמין כמה ידידות שיתנו חוות דעת :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ידידות ? למה מה ? האוטו יהיה לפי מה שנראה להן ? מי נוסע באוטו יותר ? אני או הן ?

איי איי דניסלב, מה יהיה איתך ?

פורסם

יא אלוהים איזה ג'יפ הבימרית שלך!!!

:twisted:

לשאלתך,

מה אתה מתכנן לאוטו? אתה מתכנן לו מראה כמה שיותר מקורי או שאתה מתכוון לשים כל מיני חצאיות מיני ומקסי?

אם הכיוון הוא מקוריות, שים את ג'נט הכוורת, אם לא תשאיר את המקורי שנראה טוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...