Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

המקרה הוא כזה:

הזמנתי 3 דלתות לבית במחיר של 3500 ש"ח. זה היה לפני מעל 3 חודשים.

בעל הבית כל הזמן נתן לי תרוצים שונים לגבי למה הוא לא יכול לבוא ולהתקין את הדלתות.

באיזשהו שלב המזכירה ענתה ואמרה לי שהם בתהליכים של פשיטת רגל.

הגעתי לחנות, וראיתי את שלושת הדלתות שלי, אם כי הן לא היו עדיין מוכנות (הזכוכית לא בפנים)

השאלה שלי היא איך אני יוצא מהדבר הזה עם מינימום נזק, ועם הדלתות מותקנות בבית.

תודה לכל העוזרים.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

Leonid,

כתבת בהודעה שלך שהזמנת 3 דלתות במחיר של 3500 ש"ח. האם גם שילמת כבר את כל הכסף? או חלק מהכסף כמקדמה עבור הדלתות?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ההורים שלי במצב דומה לשלך,רק שהם הזמינו סלון לבית ב 14 אלף ש"ח וגם אותם האכילו עוד חודש,עוד שבוע ,עוד יום......

בקיצור היום היינו אצל בעל החנות והגענו לפשרה שאנחנו ניקח כל מה שבא לנו מהמחסן רהיטים שלו בסכום הזה. למרות שההורים שלי רצו לקבל את מה שהזמינו,לאחר שיחה קצרה עם העו"ד של המשפחה הוחלט שעדיף לקבל לפחות משהו אחר מאשר לא לקבל כלום וגם לא לראות את הכסף כי החנות הולכת לפשוט רגל. אז הגענו למחסן ומצאנו שם אחלה סלון ב 8 אלף ובשאר הכסף כבר לקחנו עוד כל מני רהיטים לבית.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם שילמת בתשלומים אז יש מצב שאתה יוצא בנזק מזערי.

תתקשר לחברת האשראי והתייעץ איתם, תשאף לעצור לו את התשלומים.

נסה לשוחח לליבו של בעל העסק.

ובסוף התייעץ עם עורך דין.

בהצלחה.

דוד.

שלום חברים.

המקרה הוא כזה:

הזמנתי 3 דלתות לבית במחיר של 3500 ש"ח. זה היה לפני מעל 3 חודשים.

בעל הבית כל הזמן נתן לי תרוצים שונים לגבי למה הוא לא יכול לבוא ולהתקין את הדלתות.

באיזשהו שלב המזכירה ענתה ואמרה לי שהם בתהליכים של פשיטת רגל.

הגעתי לחנות, וראיתי את שלושת הדלתות שלי, אם כי הן לא היו עדיין מוכנות (הזכוכית לא בפנים)

השאלה שלי היא איך אני יוצא מהדבר הזה עם מינימום נזק, ועם הדלתות מותקנות בבית.

תודה לכל העוזרים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כל הכסף לצערי כבר שולם. 3 תשלומים בכרטיס אשראי.

לדבר ללב בעל העסק - לא עוזר.

הדלתות קיימות אצלו במחסן - ראיתי אותם בעיניים שלי.

הבעיה היא שהוא לא סיים לעבוד עליהם (לשים זכוכית בדלתות והמסגרת שנכנסת בקיר)

האם אני יכול לבוא ולקחת את מה שיש ?

פורסם

ממליץ לך לברר אם במשפחה שלך\חברים יש עורך דין שאתה יכול להתייעץ איתו.

נסה להכנס לאחד מהפורומים של YNET על מנת להתייעץ עם עורך דין.

לא נראה לי שלקחת את הדלת במצב שלה כעת זה דבר שאתה רוצה לעשות...אתה כנראה תצטרך לפנות לעוד בעל מלאכה לצורך סיום העבודה.

נסה לפנות לבעל העסק ולשאול אותו האם הוא מתכנן לסיים את העבודה וגם שאל אותו אם יש סיכוי שאתה לוקח את הדלתות במצב שלהם כעת וסוגר עניין איתו.

נ.ב.: אני משתתף בצערך בעניין הזה, מצב מסריח להיות בו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מוכן לפנות לעוד בעל מלאכה שיסיים את העבודה. לא אכפת לי לשים עוד כסף - העיקר שהדלתות יהיו אצלי.

לגבי YNET, אני אנסה שם, תודה. ולא, למרות העובדה שבישראל על כל 200 איש יש עו"ד, אין לי קרוב משפחה עו"ד.

בעל הבית לא אומר לי שהוא יסיים את העבודה. הוא פשוט אומר: " כן כן ! בטח ! היום אני מסיים לך את זה!" (הוא כבר אומר את זה שלושה חודשים...)

מנהלים יקרים, מותר לפרסם את שם העסק מעל דפים אלו ע"מ אולי להציל עוד לקוח תמים?

פורסם
כנס למחסן קח את הדלתות.

הנזק על העבודה שהוא לא סיים יהיה כ20% מהסכום שהשקעת

עדיף להפסיד 700₪ מאשר *5!

זו גם דעתי, כנס ותיקח את המוצר שלך ותזדרז כי אחרי ששערי המחסן יהיו סגורים הנכס יהיה שייך לכונס נכסים ולא לך.

אל תדבר עימו אפילו על הובלה, פשוט תמשוך אותן החוצה ותתקשר למוביל ב - 200 ש"ח שייקח זאת למקום אחר, כרגע אתה חייב למזער נזקים.

וכמובן משתתף בצערך.

לעתיד תלמד כי לגבי מקום שאין לך אמון בו של 100% וסכום הכסף שאתה עומד לשלם הינו משמעותי מבחינתך, תבצע בהרבה תשלומי אשראי, כדי שיהיה לך הגנה של חברת האשראי.

פורסם

בעקרון אתה יכול לבטל תשלומים בכרטיס האשראי שלושה חודשים אחורה.

תפנה לחברת האשראי ותדרוש לעשות את זה בגלל שלא קיבלת את הסחורה.

תלחץ ואם תהיה בעיה תכתוב לי מה אמרו לך.

• תוכן חדש...