Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על מוסטנג מודל 74?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 2.8...

יש דברים שצריך לשים לב אליהם?

מה שמחשיד אותי זה שהרכב יד 7 ואני חושב שהוא עבר הרבה.

מי שמכיר הרכב הוא בצבע צהוב ובכבר עומד למכירה הרבה זמן (עוד דבר שמחשיד)

פורסם

הדגם הספציפי הזה של המוסטנג מאוד חלש והעיצוב של המוסטנג II לטעמי הוא המכוער ביותר מכל עיצובי המוסטנג עד היום.

למה אתה מתעניין דווקא בו?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני סתם מסתכל בתקווה לקנות אחד כזה יום אחד :)

ולמה דווקא בו? כי המוכר גר נורא קרוב אלי וראיתי אותו ברחוב לא מזמן...

פורסם

לגביי היד אין מה להתרגש, הרכב על הכביש למעלה מ30 שנה ו11 ידיים זה לא הרבה.

205 GTI שנת 88 יכולה להיות יד 15 וזה לא משהו שלא רגילים לראות.

האסקורט שלי שנת 68 ואני יד שישית, הדבר האחרון שעניין אותי זה היד, ת'אמת זה לא עניין אותי בכלל , הייתי קונה אותה גם היא הייתה יד 25.

haters will hate

פורסם

בנצי צודק - עניין היד לא צריך להפריע לך בכלל.

ובנימה כללית יותר - אתה צריך קודם כל להגדיר מה אתה רוצה מהרכב שלך - ואחרי זה לבחור טווח או תחום רכבים. אל תתמקד ברכב אחד שאתה מכיר כי אז אתה עלול לפספס רכבים אחרים במצב טוב יותר, או דגמים שסביר להניח שתאהב יותר.

הכוונה שלי היא - אתה רוצה רכב מהיר עם הנעה אחורית? אתה רוצה מכונת נהיגה להשחיז איתה סיבובים? רכב שיוט פשוט לסופ"ש? מכונית פוזה?

כשתחליט מה בדיוק הדרישות שלך מרכב האספנות שאתה רוצה - יהיה לך גם הרבה יותר קל לשים בפרופורציה את הפרטים של הרכב יחסית למה שאתה שואף אליו

פורסם

הכוונה שלי היא - אתה רוצה רכב מהיר עם הנעה אחורית? אתה רוצה מכונת נהיגה להשחיז איתה סיבובים? רכב שיוט פשוט לסופ"ש? מכונית פוזה?

מוסטנג 74 לא עונה לאף אחת מהדרישות האלא.. , אם אתה רוצה מוסטנג עדיף שתרד כמה שנים אחורה...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

הבאתי את אלה בתור דוגמה - המוסטנג לא קשורה לאף אחת מהן בעליל (כמו שאמרתי - הדגם הזה לא מהאהובים עליי - בלשון המעטה...)

פורסם

יוליה ההודעה נכתבה לפותח השרשור.. לא באתי להעביר ביקורת על משהו שכתבת , אם נפגעת או משהו אני מצטער!!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

דגם לא מי יודע מה מוצלח.

המנוע V6 2.8L הוא העתק של המנוע של הקפרי 2.6L .

במקור הוציא 105 כ"ס.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

וזה בניגוד לגירסאות השונות של המנוע הזה על הקאפרי שהוציאו 160-170 כ"ס בגירסאות החזקות על מרכב קל יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה לכם!

בכל מקרה כמו שכבר רשמתי פתחתי את הדיון בשביל ידע כללי.

שוב תודה לכם, השכלתי.

פורסם
כן זאת """ קוברה """

עם מנוע 5 ליטר שמוציא 134 כ"ס

לעוד פרטים אתה יכול להיכנס ל http://bradbarnett.net/mustangs/timeline/74-78/index.htm

אני חושב שכרגע עלית על המנוע הכי לא יעיל בעולם :|

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...