Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שאם לבוא עם שיער ארוך ולהגיד שהנסיעה מיועדת בשביל לבקר קברי צדיקים אז זה מאוד יעזור.

מישהו יכול לתת טיפים מניסיונו?

פורסם

WTF?!

פשוט תמלא טפסים ולך לראיון עם כמה שיותר מסמכים שמוכיחים שאתה לא תשאר שם (תלושי משכורת וכו')

איזה קברי צדיקים בראש שלך? מה זה להוציא גימלים?!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש בזה הרבה מזל.

תגיע מסודר מגולח לבוש כמו בן אדם.

תציג תלושי שכר, חסכונות בבנקים, רכוש על שמך (בית, רכב).

ותקווה לטוב :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עברתי את התהליך לפני חודשיים שלוש..

דבר ראשון תתכונן לעמוד הרבה בתור..

דבר שני, כל עוד תדבר אנגלית ברורה, לא תילחץ ולא תגיד שטויות אין סיבה שלא תקבל ויזה.

אתה יכול להגיד שאתה נוסע בשביל אירוע של קרוב משפחה למשל.

מה שחשוב להם זה לדעת שאתה חוזר לארץ, את זה אפשר להראות על ידי כך שיש לך עבודה קבועה או באמצע תהליך לימודים וכו'..

פורסם
WTF?!

פשוט תמלא טפסים ולך לראיון עם כמה שיותר מסמכים שמוכיחים שאתה לא תשאר שם (תלושי משכורת וכו')

איזה קברי צדיקים בראש שלך? מה זה להוציא גימלים?!

רבי מלוביץ' ,שמעת?

פורסם
אל תגיד שיש לך משפחה, זה רק יתן להם תירוץ לא לתת לך אישור כניסה. (כי יש לך אצל מי להשאר שם)

מצד אחד הטיעון שלך נשמע הגיוני, מצד שני אנחנו אמרנו שאנחנו נוסעים לחתונה של קרובים שלנו וקיבלנו בלי שאלות נוספות :roll:

פורסם

אני אגיד שאני נוסע לטיול בר מצווה בגיל 22. מה לעשות להורים לא היה כסף אז חסכתי לבד.

תגידו לי מזל-טוב.

haters will hate

פורסם

בגדול הם רוצים לדעת שאתה באמת נוסע לטיול\ביקור ולא הולך להשתקע.

מכתב מהמעסיק על לפחות שנה של עבודה אצלו, עסק\לימודים\עבודה\אשה\ילדים וכל דבר שמראה קשר מחייב שלך לארץ.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
בגדול הם רוצים לדעת שאתה באמת נוסע לטיול\ביקור ולא הולך להשתקע.

מכתב מהמעסיק על לפחות שנה של עבודה אצלו, עסק\לימודים\עבודה\אשה\ילדים וכל דבר שמראה קשר מחייב שלך לארץ.

ואם אני שנה עובד על פרוייקט של אתר אינטרנט ולא עובד

אז ללא תלושי משכורת אבדו הסיכויים?

פורסם

לא.

כמו שאמרו, יש דרכים אחרות להוכיח קשר לארץ.

דירה, רכב, חסכונות בבנק, העובדה שנרשמת ללימודים אקדמיים וכו' וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא.

כמו שאמרו, יש דרכים אחרות להוכיח קשר לארץ.

דירה, רכב, חסכונות בבנק, העובדה שנרשמת ללימודים אקדמיים וכו' וכו'.

מה שאתה אומר שכדאי להרשם ללימודים גם אם אני לא מתכנן ללמוד וזה יעזור מאוד לויזה?

• תוכן חדש...