Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה: מדי פעם המחשב פשוט נכבה. ללא איזו שהיא חוקיות לגבי הזמנים. לעתים ישר עם ההדלקה ולעתים אחרי חצי שעה.

הפעלתי את המחשב ללא התקנים חיצוניים (במחשבה שאולי הם מקצרים וגורמים לריסט) אך הבעייה לא נפתרה. אני רוצה להפעיל את הספק כאשר הוא לא מחובר לכלום , לא להתקנים ולא ללוח האם , אבל אני לא מצליח להדליק אותו. פעולת ההדלקה מתבצעת ע"י לוח האם ואני רוצה לדעת איך לחקות אותה ו"לרמות" את הספק כאילו שהוא הודלק מלוח האם.

לאחר מכן , אני אבדוק אם הספק עצמו הוא התקול , והוא ממשיך עם בעיית איבוד המתח , ואילו אם הספק יעבוד כראוי , אני מסיק שמשהוא בלוח האם או על לוח האם גורם לקצר/התחממות ולכן מכבה גורם לכיבוי הספק.

לפיכך שאלתי היא כיצד אני "מרמה" את הספק ומדליק אותו ללא חיבורו ללוח האם? האם יש איזה שהם פינים שעליי לקצר או שהפעולה יותר מורכבת מסתם קיצור של שני פינים?

בתודה מראש לעוזרים , עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם

הכיבוי נעשה בשנייה אחת, פתאומי, ללא שום ציפצופים? כולל ציפצופים בהפעלת המחשב?

אם כן, אני מציע לך לפני שאתה מפרק הכל ומתעסק לבדוק את הטמפרטורות של המעבד ושל הכרטיס מסך, יכול ליהיות שהגיע הזמן להחליף קירור או לפחות להחליף משחה טרמית וניקוי קל.

פורסם

מסכין עם tomz אך לפני כן הייתי בודק דבר בסיסי אחד, האם המאוור שיושב על המעבד עובד כאשר אתה מדליק את המחשב?

במידה ולא, זאת הבעיה שלך... החלף אותו וחסל כיבויים.

למחשב ישנו מנגנון הגנה אשר מכבה אותו אפ המעבד מגיע לטמפרטורה שמסכנת אותו.

מעבדים מודרניים יגיעו לטמפרטורה הזאת בשניות/דקות ללא המאוורר.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אם אתה ממש מתעקש להפעיל את הספק חיצונית למארז - הנה לינק שיוכל לעזור:

http://www.hardwarebook.net/connector/power/atxpower.html

בכל מקרה זה לא מבטיח שום דבר, היות ויכול להיות שהוא נכבה תחת עומס.

אבל מה הבעיה לגייס ספק חלופי ליום-יומיים כדי לבדוק את פשר התקלה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...