Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שתרוצו ותאשימו אותי שאני עובד סלקום ושאני מנסה לפרסם אותם בואו נעבור על כמה עובדות:

אני עובד סלקום

אני לא מנסה לפרסם אותם

:)

סלקום הוציאה הטבה נחמדה שלדעתי אולי חלק מחברי הפורום שהם\קרוב משפחה שלהם\חבר או חברה שלהם בעלי מכשיר סלקום בטוח עדיין לא ניצלו אותה.

מדובר על כרטיס מגנטי שמזמינים חינם דרך אתר האינטרנט של סלקום, הוא מגיע בדואר לביתיכם וכל חודש הוא מציע הטבה אחרת.

חודש שעבר הייתה הטבה של 5 ספרים ב-100 שקל בצומת הספרים, החודש יש משהו בסגנון 50% הנחה בסקאל וכל רשתות ראלף לורן ניין ווסט וכו', וחודש הבא - שלדעתי הכי שווה - סרט חינם כל שבוע באיזה יום שתבחרו. לפי מיטב ידיעתי חודש אחרי זה יחלקו הטבה של שעה או שעתיים זמן אוויר חינם לכל בעלי הכרטיס - בכל מקרה אם את\ה לקוח - שווה לנצל.

אני ממליץ לכם להזמין את הכרטיס בהקדם כי שלא כמו הרעיון - הביצוע הוא על הפנים. תמיד יש עיכובים בהזמנת הכרטיסים ועד שהם מגיעים הביתה לוקח מלא זמן.

בכל מקרה אם יש לכם שאלות בנושא אשמח לעזור.

דוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הזמנתי את הכרטיס ובאמת שהמבצע עם הספרים היה שווה.

היו שם כמה ספרים באמת טובים, ורוב הספרים במבצע היו רבי מכר כמו צופן דה וינצי, אם יש גן עדן , וכו.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

החודש יש משהו בסגנון 50% הנחה בסקאל וכל רשתות ראלף לורן ניין ווסט וכו'

זו לדעתי ההטבה הכי מחורבנת, עד כה, במבצע הזה.

כן, הכרטיס כבר אצלי בארנק (מעל שבועיים) ובאמת שניסיתי להשתמש בו - אך ללא הואיל.

נכנס אנוכי לחנות של סקאל, פאקינג סקאל !, ומחפש לעצמי סריג.

מה בסה"כ הכל ביקשתי, סריג שעולה פחות ממשכורת שבועית ?

אז אחרי שסיימתי קצת להגזים - נחזור למציאות:

לא היה סריג אחד לרפואה בפחות מ (תחזיקו חזק !) 530 שח ! שלא לדבר על סריגים קצת יותר "אלגנטיים" (עאלק) שעלו מעל 600 שח !

חיפשתי ממש ממש טוב, בתוך הסריג, לראות אם שמו שם זהב או כל דבר אחר שמצדיק את המחיר האסטרונומי - אך לשווא.

מחירים חסרי פרופורציה למציאות - וגם עם ההנחה של סלקום (שנותנת עד 50% מ"תיקרה" של 300 שח - או במילים אחרות: מקסימום 150 שח הנחה אם המוצר עובר את ה 300 שח) עדיין אין מה לקנות שם.

הכרטיס לקולנוע והמבצע ספרים (לפני כן), למראית עין, הרבה יותר מוצלחים.

בכלל, עם השיווק האינטנסיבי של סלקום בכל אמצעי התקשורת על "משהו קטן וטוב" אני לא מוצא את ההודעה שלך, דוד, כחסרת תוכן פירסומי. מבחינתי אתה עובד סלקום שמנסה לפרסם את המבצע הזה גם כאן, בפורום.

עד כמה המבצעים הללו משתלמים - ימים יגידו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אני אישית בעלים של סלקום (שלא בשימוש) ולא חשבתי עד עכשיו לנצל את ההטבה הזאת.

דוווקא השירשור הזה עשה תרם לי.

אגב, סריגים ב600 שקל זה לא דבר נוראי, במיוחד לא של חברות איכותיות, נסה אותם אחרי שנתיים והם ישארו כפי שהיו, נסה סריג בקסטרו מן ב349 שקל אחרי שנה שנתיים, הוא לא נשאר כפי שהיה.

אני אישית מעדיף לקנות בגדים איכותיים ולהרבה זמן מאשר בגדים פחות טובים למעט.

בגלל זה אני לא קונה בגדים ;)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אגב, סריגים ב600 שקל זה לא דבר נוראי, במיוחד לא של חברות איכותיות, נסה אותם אחרי שנתיים והם ישארו כפי שהיו, נסה סריג בקסטרו מן ב349 שקל אחרי שנה שנתיים, הוא לא נשאר כפי שהיה.

אני אישית מעדיף לקנות בגדים איכותיים ולהרבה זמן מאשר בגדים פחות טובים למעט.

בגלל זה אני לא קונה בגדים ;)

LOL :D

אישית אני לא בעד "להתחתן" עם בגדים. בגדים זה עניין של אופנה. אגב, יש לי בגדים מ"קסטרו מן" כבר מעל (הרבה יותר) משנתיים (בשימוש אינטנסיבי) והם שורדים מעולה (ברבע מחיר אם לא פחות ממה שתמצא בסקאל) - שלא לדבר על מספר לא מבוטל של זוגות מכנסיים מ H&O במחירי "זנות" ביחס לסקאל - ששורדים "10" כבר מעל שנתיים (ואני לא מרחם על מספר הכביסות כשזה מגיע לבגדים שלי, אפילו בגדי עבודה).

אתה יודע מה, אל תלך רחוק; יש לי חליפות "פוטר" עבות שקניתי במחירים מגוכחים (40-60 שח) בכל מיני שווקים-נטולי-כאריזמה ששורדים מעולה כבר מעל שנתיים - ואין לי בעיה לחדש את המלאי כל שנתיים (אם זה מה שצריך) אם המחיר יהיה בהתאם לתמורה.

לצערנו כיום רוב החברות מייצרות בסין או במקומות בהם היצור זול מאוד. המחיר, בחלק מכובד מהמקומות היקרים, כבר לא תמיד משקף את האיכות שהורגלנו אלינו מימים עברו.

סריג ב 600 שקל ? למה מה קרה ? זו גנבה לאור יום.

גם אם הייתי זוכה ב 50 מיליון לא הייתי שם 600 שקל על סריג, שיחנקו איתו או שיורידו מחירים... זה בסה"כ פאקינג סריג ! וכמוהו אפשר למצוא סריגים טובים ויפים בחצי מחיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי איציק.

הייתה לי את ההתלבטות הזאת לפני שפרסמתי את ההודעה.

ידעתי שבטוח אחוז קטן של אנשים יכעס כי הוא יחשוב שיש בהודעה הזאת פרסומת.

אני אגב לא יותר מנציג שירות לקוחות, לעיתים ממורמר, אבל אני בכנות חושב שיש בהטבה הזאת מעט שאפשר להנות ממנה.

אגב אתמול הייתי בסקאל ואני מצדיק אותך באלף אחוז, אפילו בגדי ראלף לורן כבר עברו למשחטה במחירים. כנראה שבאמת עסקאת סקאל היא על הפנים, אבל אל נא תשכח את הטבת הספרים !

אבא שלי בכבודו ובעצמו הלך וקנה 5 ספרים ב-100 ש"ח והיה מאוד מרוצה, ולפי התור בצומת הספרים נראה כי הוא לא היחיד.

בכל מקרה הרעיון לא היה לתת עוד פירסום לחברת סלולר שבכלל לא צריכה אותו (כי היא יושבת עלינו גם ככה בערוץ 2) אלא פשוט לתת לחברי הפורום אינפורמציה על לנצל את מה שמגיע להם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...