Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

קיבלתי אייפוד 2G מחבר שלי שלא ידע איך לתפעל אותו כי הוא לא מבין אנגלית:| ..

שמעתי שתוכנה שצריך בכדי להכניס לו שירים היא ITUNES נכון? או שיש תוכנות אחרות?

הורדתי את האייטונס ואני מצליח לעביר שירים אבל לא באופן מסודר כלומר לא תקיות מופיעות על צג המחשב אלה רשימות שירים מלאות..ואם אני כבר מעוניין למחוק תקיה אני פשוט לא מבין איך לימחוק תיקיה שלמה..

אם מי שהוא פה מבין באייפוד או יכול למליץ לי על תוכנה קלה יותר אני ישמח מאוד..

פורסם

היי אדדי.

תראה האייפוד שלא כמו כל מכשירי הMP3 הזולים עובד כמיטב ידיעתי רק עם פלייליסטים.

דהיינו אתה מאוד מוגבל מבחינת הדרך שאתה מעביר שירים. אני כמעט בטוח שאתה יכול להעביר שירים אחד אחד גם כן אבל אתה לא יכול להעביר תיקיות.

אם אתה רוצה ליצור תיקיות באייפוד תיצור בעצם פלייליסט של התיקייה המדוברת ותעלה אותו לאייפוד, זה יופיע לך אותו דבר כמו תיקיה.

בנוגע לתוכנה אלטרנטיבית לITUNE (בגלל שהיא מסריחה רצח), תנסה לחפש בגוגל.

אני זוכר מהעבר שהשתמשתי ב- Anapod explorer.

יש לך פה טבלאת השוואה בין התוכנות:

http://www.redchairsoftware.com/anapod/ctable.php

אגב התוכנה שאני ממליץ לך נותנת לך להוריד שירים מהאייפוד חזרה למחשב - משהו שITUNES בחיים לא תתן לך.

בהצלחה,

דוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...