Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות משפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר, יום רביעי ה-13 לדצמבר, ב-9 בבוקר, אשמע את פסק הדין.

בגדול- מדובר על תאונה בה הייתי מעורב [המילה "תאונה" גדולה בעשר מידות על מה שהתרחש שם], אלא שבוחן תנועה שהגדיל ראש דאג לשלוח לי כתב אישום.

הסיפור המלא- מחר.

נ"ב,

ברכות על העורך החדש ושיפור העיצוב באתר!

dirty old man

need love too

פורסם

מעשה שהיה כך היה:

היה זה בוקר יום שישי, המכללה עוד ישנה, ואני על אופנועי המסוקס עושה דרכי אל שיעור לא חשוב. בדרך: פנייה ימינה בצומת/פנייה/כביש לא ברור ולא מסומן.

לפני שאני מתחיל לפנות ימינה אני שם לב לרכב הנוסע לכיוון שלי- בנתיב שלי. מפה לשם, ברקס חירום, טיפה ימינה כדי לא להתנגש, והופ הופ טרללה הבאתי החלקה.

דו"ח נזקים: לאופנוע שלום [פלסטיקים שרוטים], לרכב שריטה בצבע, התלכלכה לי הגופייה.

אממה, בוחן תנועה היה בצומת, והדביק לי תווית של תאונה עוד לפני שהיא התרחשה [כדבריו].

חקירות, עדויות, ויש כתב אישום.

מדינת ישראל נגד יב"ע [דווקא יש לי כמה חברים שהם בעדי :lol:].

האשמה: 1- פנייה ימינה בקשת רחבה. 2- נהיגה בחוסר זהירות. 3- גרימת תאונה.

התנהל המשפט, היו הוכחות, והיום היה פסק הדין.

טענות נטענו [על ידי עו"ד כמובן], עדים נחקרו, וכל הממצאים מצביעים על זיכוי מלא- חוץ מפסק הדין שקבע שאני אשם [אבל אופטימי... 8)].

את פרטי הארוע וטענותי כנגד פסק הדין [יש לא מעט]- לא אפרט כאן מפאת הנסיבות, ניפגש אחרי הערעור...

יואל

dirty old man

need love too

פורסם

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קרתה לי תאונה דומה ..

הרכב שלפני נעצר בגלל אוטובוס שעצר בתחנה, הייתי במהירות גבוהה יחסית (אופנוע שטח לעומת רכבים על פסי האטה) אז יצאתי לעקיפה על שניהם.

הרכב שלפני החליט שאין לו סבלנות לחכות וגם יצא לעקיפה, ניסיתי להתחמק אבל בגלל שהכביש היה רטוב (מישהו שטף תרכב או את הבית עם הרבה סבון כמה דקות לפני) והיה חושך מצאתי את עצמי עם הפנים על הכביש והנהג נסע לדרכו.

הברך זה הדבר הראשון שפגע בכביש וחצי שנה אחרי אני רץ מצילום לצילום, פיזיוטרפיה והרבה כאבים ומחכה לניתוח בחו"ל.

בגלל שידעתי שלא יצא לי כלום (חוץ מכאב ראש) מזה שאני אתבע את קרנית ולא את ביטוח חובה, הצהרתי על עצמית ויצאתי מזה רק עם כאב קטן בכיס וכאב קצת יותר רציני בגוף אבל יהיה טוב.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...