Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נגעתי lol

Code : SP-001

Product : P.X Speedometer new model

Category : Speedometer

Description : for Vespa P.X

Price : 94.00 USD

SpecialPrice : 94.00 USD

Weight : 350 g.

Stock : available

המחיר "המיוחד"

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שתי תמונות שצולמו ברחוב קאוסאן (הרחוב הראשי של המטיילים).

נוסף לשתיים היו גם רולס רויס, אופנוע טריומף ועוד כמה ששכחתי.

טיול נעים.

545ve8.jpg

546do5.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפי המחירים של החלקים לוספות כדי להביא . השאלה מה עם המכס?

חלקים למכוניות יש מצב למצוא שם במחירים טובים?

אני נוסע לטיול וגם שם אני יחשוב על מכוניות אני לא יכול להתנתק מזה. זה מתחיל להיות חולני

פורסם
שתי תמונות שצולמו ברחוב קאוסאן (הרחוב הראשי של המטיילים).

נוסף לשתיים היו גם רולס רויס, אופנוע טריומף ועוד כמה ששכחתי.

טיול נעים.

נמחק,את זה כבר ראיתי בתאילנד ליד מקולנדס ועם אופנועים היה משהו משהו,שהיתי שם ב2004 בנומבר.הרכב היה יפה שצלמת בחיפושית הזה.ואך לא הענינתי בזה אלא אני מתעניין על מכוניות טורבו שיש בתאילנד אהבתי מאד.ועכשיו שוב אני טס לתאילנד בעוד חודש:lol:

אגב חלקים של אספנות,שאני לא בטוח שיש חלקים של אספנות שחפשת.ואז המקום בשם שוק של סין זה ליד בקואסאן במרחק בערך 10 דקות משהו כזה.יש בו המון חלקים ואביזרים של מכוניות כולל שיפורים וכו...וקניון של MBK זה מלא אביזרים ושיפורים.אגב מתי אתה טס?אם אתה רוצה לדבר בפרטי אז דבר איתי אולי אעזור לך בתאילנד.

פורסם
האמת שגם חלקים למכוניות חדשות אני מחפש .שמעתי שבתאילנד כל השעונים טורים ושעוני גדישה מאוד זולים. ויש הרבה שיפורים למנועי טורבו

אכן,יש הכול בו הגאים,שעונים,שיפורים למנוע טורבו וגם יש קנסונים בקיצור יש שם הכול.ולא תמיד בזול מאד.

פורסם
אז מה כן כדייי לקנות ?

איזה חלקים הכי זולים שם?

יש המון אבזירים,המחיר זול למשל הגאים ספוילרים דוושות תפוח ידני ופילטרים פתוח ועוד אני לא זוכר

ויש המחיר קצת גבוה למשל 200-300 ומעל קנסונים,מנוע טורבו,גנטים,מושבים ספורט וכו..אני לא זוכר של מחיר של כל אחד.

הכי מקום המחיר זול בשוק סין.או אומרים שזה "שוק לילה"

פורסם

זהו יום ראשון מתקרב, היום זה יהיה מפגש שישי אחרון עד שאני יחזור. עוד לא נסעתי וכבר חסרים לי המפגשים. אני מקווה מאוד בשביל אישתי שאני לא ימצא יותר מדי דברים בתאילנד שקשור לאספנות כי היא רוצה לטייל ואיך שהוא בכל טיול בארץ ובעולם היא מוצאת את עצמה באיזור תעשיה בחיפוש חלקים. אפילו בירח דבש שלנו הינו בטורכיה השכרתי אופנוע ויומים חיפשתי חלקים לקורטינה שהיתה לי אז. אבל אין מה לעשות היא ידעה לפני החתונה את המחלה שלי רק שלא ידעה עד כמה היא חמורה.

פורסם

חברה זהו אני נוסע (אל תבכו אני חוזר). מקווה מאוד לחזור ולראות מכוניות חדשות פה בפורום. שיהיה לכולם שנה טובה שנה של מכוניות אספנות. אני מבטיח לצלם כל דבר שקשור לאספנות

ביייי לירוי

• תוכן חדש...