Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע מה שיש לי זה צבע יסוד שהפחחים עובדים (אקריליק פילר)ללא צורך במקשה .

והשאלה האם הוא מספיק טוב כיסוד למתכת חשופה או שיש יסוד שאתם יכולים להמליץ לשימוש.

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

לחבר

בשלב ראשון על מתכת חשופה יש להשתמש ביסוד צורב או wash primer דו רכיבי כשהערבוב הוא ביחס 1 ל1 ,כל חברה תתקבל בברכה (המקשה הוא למעשה חומצה צורבת).

ההכנה צריכה להתבצע כאשר המתכת תהיה משופשפת בעזרת נייר בעל גרעיניות של 120

יגאל

פורסם

תודה .

מישהוא אולי יודע איפה אפשר לקנות בצפון.

בברכה אבי.

בברכה אבי.

פורסם

זהו, גם אני ראיתי "יסוד חומצתי" - מישהו יכול להרחיב?

ועוד משהו, מומלץ לעשות ציפוי על מתכת חשופה או שמספר צבעי יסוד יגנו עליו במהלך השנים בצורה מספקת?

בתודה מראש,

משכנתא זה קל

פורסם
תודה .

מישהוא אולי יודע איפה אפשר לקנות בצפון.

בברכה אבי.

איפה בצפון???

יש את הצבעי בשפרעם, ליד ה"קניון" שלהם. הוא אחלה צבעי, וגם מוכר צבעים די בזול...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לחברים המשפצים שלום

נושא החלודה נטחן עד דק בפורום

בקצרה את החלודה לא ניתן לעצור, אלא רק להאט את התהליך,כל מתכת שואפת לחזור למצבה הטבעי בסלע

ציפוי (כמו גילוון צהוב "קדמיום") יכול להוסיף ולהאריך את חיי הפח ,כאשר השימוש ב"יסוד הצורב " הוא מנדטורי על מתכת חשופה או מגולוונת (כנל לגבי אלומיניום נירוסטה ושאר מתכות),הוא משמש גם כסוכן מקשר בין המתכת לצבע כאשר בין השכבות הנל חייבים ליישם פילר כל שהוא דו רכיבי או חד רכיבי

יגאל

פורסם
לחברים המשפצים שלום

נושא החלודה נטחן עד דק בפורום

בקצרה את החלודה לא ניתן לעצור, אלא רק להאט את התהליך,כל מתכת שואפת לחזור למצבה הטבעי בסלע

ציפוי (כמו גילוון צהוב "קדמיום") יכול להוסיף ולהאריך את חיי הפח ,כאשר השימוש ב"יסוד הצורב " הוא מנדטורי על מתכת חשופה או מגולוונת (כנל לגבי אלומיניום נירוסטה ושאר מתכות),הוא משמש גם כסוכן מקשר בין המתכת לצבע כאשר בין השכבות הנל חייבים ליישם פילר כל שהוא דו רכיבי או חד רכיבי

יגאל

אמת .

אבל כשזה נוגע באופן אישי אז מנסים לעשות /לקבל תשובות איך לעשות הכי טוב ולפעמים התשובות מבלבלות אפילו שאתה יודע בודאות את התשובה הנכונה .

תשובה שקיבלתי אתמול (מספנות ישראל) כאשר צובעים מיד לאחר הניקוי חול והמתכת החשופה נקיה ונוצצת אין צורך ב-wash primer כיסוי יסוד ועליו זפת יספק את העבודה(אני מדבר בבית הכנפיים ובריצפה).

יום טוב לכולם.

עדיין מבולבל :oops: אבי.

בברכה אבי.

פורסם

מתעלק על השירשור, הגלגלים של סופי (ווספה ספרינט 1969 למי שעדיין לא הפנים) חלודים, אני רוצה לנסות ולצבוע אותם בעצמי בצבע כסף אפור (צבע ג'אנט) לאחר ליטוש וניקוי החלודה, האם עלי לעשות צבע יסוד או אפשר ישירות בצבע הרצוי, ואיזה צבע הייתם ממליצים (סוג שם וצורת הצביעה) תודה -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לחבר

אל תתבלבל ,כאשר מדובר בפח אשר נמצא באזור בעל אוירה קורוזיבית (ים ,חומצות,מדבר) יש להשתמש ביסוד על בסיס אפוקסי אשר הוא עמיד בשחיקה ,ובעל עמידות לחומצות שונות ,אבל הוא יקר יותר כל החומרים שאחריו צריכים להיות על בסיס אפוקסי (ולא על בסיסי פוליאורטני) ותכונות האלסטיות שלו נופלות מהצבע הפוליאוריטני בתעשיית הרכב

בדוק data sheet של חברות צבע כמו sherwin williams ,standox כדי שתנוח דעתך

בדוק לאורך שנים רבות

יגאל

לרן ,שפשף את החלודה להסרת חלודה רופפת, קח חומר ניקוי של אסלות התז בזהירות ,חכה 5 דקות, שטוף בעזרת מים ,ייבש ,צבע יסוד וצבע

פורסם

יגאל אני מאד מודה לך על היעוץ ,מחר אני יגיע wash primer ונמשיך את העבודה .

בית הכנפיים

========

1-wash primer.

2-יסוד פילר אקרילי.

3-זפת.

בברכה אבי.

נ.ב

למה רן יכול לנקות עם חומר שירותים ולצבוע יסוד ישר מה הוא מפיונר:-) ?.

בברכה אבי.

פורסם

מכיון שעובי החישוק ותצורתו (חלק ללא מקומות ניסתרים היכולים לצבור חומצה או מים) מאפשר שימוש בחומצה ,שטיפה ויסוד

יגאל

פורסם

היום הגיע הפרימר אבל מה data sheet ברוסית האם מישהו ניסה את החומר הזה?.

אבי.

IMAG0001.JPG

543.2500.pdf

בברכה אבי.

פורסם

זה לא ממש ברוסית.

אולי רוסית עתיקה בה היה שימוש נרחב ב"סימן קשיח" .

או ששכחתי לגמריי את השפה. :shock:

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
זה לא ממש ברוסית.

אולי רוסית עתיקה בה היה שימוש נרחב ב"סימן קשיח" .

או ששכחתי לגמריי את השפה. :shock:

אתה צודק זה לא רוסית גם גיסתי שגיסתי אותה לטובת תרגום תוענת כי ככל הנראה זה אוקראינית.

בכל אופן תודה על המאמץ.

בברכה אבי.

• תוכן חדש...