Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי: אני רכשתי את רכב האספנות כשעוד לא היתה תקנת "רכב אספנות" כלל

כשהייתי בגיל 27 .מהכרות שלי עם חברים מהדור שלי נראה לי שאת רכב האספנות הראשון

שלהם רכשו בגילאים דומים או מאוחרים יותר . כשאני מביט היום נראה לי כי החברים הצעירים נדבקים במחלה שאין לה מרפה כבר בגיל צעיר יותר .

ה"חידק" מפתח מוטציות ומצליח להדביק צעירים .

כשאני חושב על הצעירים כמו עידן עם המנטה , לירון ע הקורטינה , עידן עם הרקורד P1

נראה לי כי הגיל הולך ויורד .

ספרו , מתי רכשתם את רכב האספנות הראשון שלכם .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה:כשהוצאתי רישיון בשנת 1998 בגיל 17 וחצי הרכב הראשון שלי היה,אולדסמוביל קטלס 1983אמנם לא אספנות אבל איתו נסעתי לראות את הוליאנט 1972 שזוהי הענתיקה הראשונה שלי,שנה אחר"כ החלפתי אותה על דוד"ג דארט 1969 ולאחר כשנתיים רכשתי את הנסיכה שלי פונטיאק לה מנס 1974 שנמכרה בעקבות קניית דירה.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

הייתי בן 25 כאשר רכשתי את המכונית הראשונה שלי. ג'יפ 1949. זו המכונית הראשונה שרכשתי

מעודי. כבר אז הוא היה ענתיקה, אבל אז עוד לא היתה תקנת אספנות.

היה בזה הגשמת חלום. בילדותי ג'יפ כזה היה הרכב המישפחתי שלנו.

ו...אני גאה לומר שהג'יפ הזה בבעלותי עד עצם היום הזה.

אריה

לא רק סיטרואן

פורסם

הזכרת אותי אז אני הוסיף קצת...

את הרכב הראשון שלי שיפצתי עם אבי בגיל 15 בערך,לא זוכר כבר.

ואז שהגיע סוף 2005 והקורטינה הכחולה עמדה לקבל את תואר האספנות.

הצעתי לאבי שאני בכספי אשפץ אותה ושאני ינהג בה ביום יום.

דבר הוביל דבר ,והתוצאה ידועה.:-)

מפתיע,אבל כל החבר'ה שלי מתלהבים מאד מהרכב.

פורסם

בגיל 20 בתור חייל הייתי על סף קניה של MGB יפיפיה, אבל עקב ההכרה שאני ככל הנראה לא אצליח לעמוד בעלויות התחזוקה, החלטתי לוותר, אבל חלום הבריטית הלוהטת קנה לו מקום.

בגיל 23 ההזדמנות הופיעה, והיום אני בעליה הגאה של לוטוס אלן +2 משתפצת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רכשתי ביחד עם אבי את הסובארו DL ממודל 82, אומנם לא אספנות אבל הרכב הכי ישראלי שיש בו קסם שרק אם תנהגו תדעו, הייתי בן 20.

לפני זה הייתי ביחד עם אבי שהוא רכש במשך השנים אופנועי סוזוקי RV50 כיום יש לנו כחמישה, הראשון הוא קנה שהייתי בכיתה ד', בערך גיל 10, כבר אז התחלתי לאהוב אופנועים וכמה שיותר שנים אחורה הנוסטלגיה קדימה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
, .

בגיל 23 ההזדמנות הופיעה, והיום אני בעליה הגאה של לוטוס אלן +2 משתפצת.

רגע... אז ממתי אתה מגדל את השפם?

ולגופו של עניין אני רכשתי את רכב "האספנות" שלי שהייתי נער (מושג רכב האספנות לא היה קיים כלל) - והמדובר היה בווספה SS שנת 1967

מה שגרוע בסיפור הנ"ל הוא שכבר עברו כ-20 שנה מאז ...:cry:

והיא עדיין אצלי כמובן..

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
רגע... אז ממתי אתה מגדל את השפם?
התגלחתי בפעם האחרונה לקראת הברית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בגיל 19 (לפני שנה - אני בן 20 :-) ).

הרכב הוא ג'יפ אספנות שנת 1970 - קיזר פריזר.

פשוט ראיתי אותו עומד מוזנח, איכשהו חבר של אבא שלי הכיר את הבעלים, ובסוף רכשנו אותו אני ואבא שלי.

פורסם

לפני 5 שנים שהיתי בן 23 קניתי את הפיאט 500 שיפצתי אותה ולא היה לי זמן לחכות שתגיע לאספנות אז שילמתי את כל האגרות (היא שנת 75).אחרי שעשיתי לה טסט רכשתי את הפורד קורטינה בשביל שיהיה לי רכב אספנות עד שהפיאט תגיע למעמד, אבל מה לעשות היה לי קשה להיפרד מהקורטינה גם אחרי שהפיאט היתה אספנות, החזקתי את הקורטינה 3 שנים, עד היום אני מצטער על המכירה.

פורסם

ב 67 - בייבי פורד פרפקט 1946 שחורה עם מעצורי שטאנגות . עזבתי אותה בשדה , ב 68 באיזור הכפרים בבריה-ברפיליה , ע"י משוכת סברס גדולה . בשנות ה70 לא מצאתי אותה , קניתי 3 איזטות. היום עובר שם כביש 1 , בין שעלבים לכפר דניאל.

פורסם

בגיל 27 פחות כמה ימים השלמתי את הרכישה של ה DS 20.

ההחלטה מאחורי הרכישה הייתה שלא כדי שהחיים יעברו לפני שמגשימים חלום.

נסיעת ההשקה שלה אצלי התבצעה מפתח תקוה דרך משמר השרון למעלות (!!).

כשהגעתי, הוינקרים לא עבדו וכמה נתיכים נוספים סיימו את תפקידם.

חצי שנה לאחר מכן, קיבלתי, מחברה לעבודה את החיפושית שהייתה של אביה המנוח.

הרכב העיק עליה בחניה והיא חיפשה מישהו נחמד שיפנה לה את החניה.

מאז, החיפושית משמשת אותי ביום יום (הנהג בהסעה כמעט ולא מכיר אותי).

ככה באו לי צרות טובות,

שתיים הן ולא יודעות

זו על זו וזו על זו......

אחרי צבע_6.JPG

אני והאלילה_בקטן.JPG

פורסם

גם אני התחלתי בשיפוץ רכב עם אבא שלי בגיל 13 (פיאט ספיידר 850).

בגיל 20 קניתי מאחותי את המיני מיינור שנת 1971 שלה. המיני עוד לא הייתה אספנות אז, אבל בהחלט הייתה קלאסית.

בגיל 25 הגשמתי חלום וקניתי את הסאאב ומאז היא איתי (מעל 10 שנים).

אילנית (אישתי), מתמידה אפילו יותר ממני, היא קנתה את הרנו 4 שלה בגיל 23 כשהיא עשתה רישיון ומאז היא איתה.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

בגיל 23 (בשנת 1971...) קניתי את מכונית האספנות הראשונה שלי, משמעון גן ברוך, זאת הפיאט בלילה 1935. אותה מכרתי אחרי כמה שנים ליהלי רתם. את הבלילה קניתי ממענק השחרור שלי ושל החברה שלי (לימים אשתי). מאז עברו הרבה מים בירדן וכמה וכמה ענתיקות, את המוסטנג קניתי בשנת 1989...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...