Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש המלצות למכשיר GPS פשוט וזול,לניווט בלבד ,שיהיה מכשיר אמין ועם אחריות.

תודה מראש,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני גם הייתי בסיטוציה בה אתה נמצא, חיפשתי במס' חנויות ובררתי אודות דגמים רבים.

לבסוף רכשתי את מכשיר הניווט MIO 310 (לפני כשבוע וחצי).

המכשיר הוא לניווט בלבד, אפשרות להסבה מלאה לעברית.

פשוט מכשיר מעולה, מומלץ.

310.jpg

נ.ב. שוב תודה לחברי הפורום על העזרה.

פורסם

מכשיר יפה,תיתחדש,אבל אני מחפש מכשיר יותר זול אך תומך בעיברית.האם התוכנה היא חלק מהמכשיר או שבתוספת רכישה?

פורסם

התוכנה כלולה במכשיר. ה-MIO 310 עולה 2350 ש"ח.

יש מכשיר נוסף שנקרא FATHFINDER, הוא עולה 1990 ש"ח אך ללא יכולת טעינה חשמלית מחוץ לרכב.

אלה המכשירים הכי זולים בשוק.

פורסם

העניין במכשירים האלו זה המפות,

בעצם המכשיר עולה כ - 1,000 ועוד 1,000 על המפה...

לחליפין אתה יכול לרכוש מכשירים יותר יקרים בלי תוכנה (לא ייעודיים) ולהתקין בפיראטיות תוכנה.

אין בתשובה זו כדי להמליץ לבצע פעולות פיראטיות.

פורסם

הדגם הזה MIO 168RS נמכר ב 1400 ש"ח,האם הוא בא עם מפות?כתוב בפרטים GPS מובנה,אך לא כתוב שיש לרכוש מפות בנפרד.אשמח לעזרה .

פורסם

אנטנת GPS זה החומרה שאתה צריך כדי לקלוט לווין. התוכנה באה בנפרד, אלא עם כתוב אחרת.

המסקנה שלי משימוש ממושך בגאדג'טים האלה היא שמומלץ לבחור דגם עם זיכרון שאינו נמחק כאשר הסוללה ריקה לחלוטין.

dirty old man

need love too

פורסם

אם אתה מנוי באורנג', יש אפשרות לקנות דרכם GPS ולהוריד תוכנה שמתאימה למכשיר.

עלות חודשית לא גבוהה (כמה בדיוק - ברר איתם), והתוכנה (שעברה עדכון לאחרונה) מאוד נוחה לשימוש.

זה כדאי.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
הדגם הזה MIO 168RS נמכר ב 1400 ש"ח,האם הוא בא עם מפות?כתוב בפרטים GPS מובנה,אך לא כתוב שיש לרכוש מפות בנפרד.אשמח לעזרה .

רן, עשה לעצמך טובה ואל תיגע בדגם הזה.

יש לי אותו והוא שוכב חסר שימוש במזנון.

ראשית, זהו בעצם מחשב כף-יד סטנדרטי עם אנטנת GPS מובנית.

איכות הקליטה של האנטנה המובנית חלשה ביותר ולעיתים מאבדת קליטה אפילו בשטחים פתוחים לחלוטין.

בנוסף, למכשיר יש זכרון קטן מאוד ומעבד די חלש משמע, אתה חייב תוספת של כרטיס זכרון ע"מ להתקין את תוכנת הניווט (אשר אינה כלולה במחיר אבל בחלק מהמקומות שנתקלתי, מעלים את המחיר וכוללים תוכנה בעסקה). המעבד החלש משפיע על משך הזמן שלוקח לתוכנה לחשב את המסלול מנקודת המוצא ליעד (מורגש מאוד ככל שהיעד רחוק יותר והחישוב מורכב יותר).

כמו כן, אין למכשיר סוללת גיבוי. לא הטענת בזמן ונגמרה לך הסוללה? = כל המידע השמור על זכרון המכשיר אבד ואז, אפילו אם יש לך תוכנת ניווט מותקנת ע"ג כרטיס זכרון חיצוני, עדיין לא יהיה מנוס מהתקנה מחודשת של התמיכה בעברית (לא נורא אבל בהחלט מעיק) ובנוסף כל דבר אחר ששמרת לזכרון המכשיר כולל הגדרות וכדומה יימחק.

האופציה הטובה ביותר לדעתי (לא בהכרח הזולה ביותר)...

תמצא מחשב כף-יד משומש שתהיה לו תמיכה ב-Bluetooth וסוללת גיבוי, התקן תוכנת ניווט וקנה אנטנת Bluetooth חיצונית (לי יש כזאת http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=985875982&Cat2Cat1ID=2994&Cat2ID=5143).

איכות הקליטה מעולה בכל מצב, גם באיזורים עירוניים צפופים וגם בימים סגריריים ומעוננים.

אורך חיי הסוללה של האנטנה הינו עד 18 שעות שימוש.

בכל מקרה, ה-MIO168RS הוא מנסיוני השקעה גרועה (אם אתה בכל זאת מתעקש, יש לי אחד למכירה :-D).

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

רונלייט היא היבואנית של מכשירי MIO לישראל, היא גם תרגמה את כל הפעולות מערכת ההפעלה לעיברית. במידה והיית קונה מכשיר ללא עברית, היית צריך לרכוש את העברית בנפרד (100 ש"ח +-).

את תוכנת הניווט, ע"פ החוק, כמו כל תוכנה אחרת, יש לרכוש.

• תוכן חדש...