Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחזיק 2 מכשירי מירס שהפסקתי להשתמש בהם לפני כמה חודשים.

בנתיים הקו פעיל והחשבונית דופקת כל חודש.

לפני יותר משלושה שבועות החלטתי שאני מעוניין לנתק/לסגור את הקו , מאחר וכבר אין לי צורך בהם.

ומאז אני משחק בחתול ועכבר עם מחלקת שימור הלקוחות של "מירס"

כשהם מתקשרים {בדרך כלל בשעות הבוקר} אין לי אפשרות לענות , וכשיש לי אפשרות לענות הם כבר לא עובדים {החל מ 16:00}.

את העובדה הזו ציינתי גם בפני נציג השירות , והוא אישר לי ש "כן זאת בעיה".:evil:

בנתיים העניין נמשך משבוע לשבוע , ואני עדיין משלם.

לדבר יפה לא עזר , וגם לצעוק לא עזר.

השאלה שלי היא כזו :

למה לעזאזל לא יכול לקוח להתנתק או להפסיק שירות כלשהו מתי שהוא רוצה ובזמן שהוא קובע?

מאיפה הגיעה ההמצאה של שימור הלקוחות? ולמה אף אחד לא שם לזה סוף?

האם יש דבר שאפשר לעשות נגד זה במישור המשפטי?

GOT סחוג?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, לא שבחברות אחרות זה יותר טוב או הרבה יותר טוב. היתה לי בעיה עם אורנג' , אותו סיפור של שעות השירות של שימור לקוחות. בסוף כמו כל הפריירים, התנתקתי מהעבודה כדי לדבר איתם שעה.

קח בחשבון שאתה חתום על ערך שיורי של המכשיר, ואולי אף על תכנית דקות בהתחייבות.

אם כך הדבר, חבל לך על הזמן, תמשיך להשתמש בתכנית, כי להתנתק, זה לא יילך.

אתה צריך לשלם להם את שחתמת מראש למקרה של התנתקות חד צדדית.

אני היום בתכנית ללא התחייבות והיא לכאורה יותר יקרה, אבל לפחות אני יודע (וטוב לי עם זה) שלמרות שאני משלם יותר, אני לא חייב שום דבר לאף אחד, ומחר אני יכול לזרוק את הטלפ]ון למגירה (מה שכנראה לא יקרה) ולא אשלם שקל ולא יירד מהחשבון שקל.

בינתיים התענוג הזה עולה יותר.

בדוק כמה תעלה לך התנתקות. רק אז אוכל לייעץ לך מה לעשות כפי שאני רואה זאת,

בנוסף בדוק האם הדקה הראשונה לשיחה מתחלקת ל5 יחידות של 12 שניות,

בנוסף בדוק עלות דקה ממוצעת לפי שעולה לך, או לפי התכנית כמה דקה לכל רשת.

בדוק כל אלה ואשמח לייעץ.

שלח לי הודעה פרטית/ או לפחות תזכורת לתרד בהודעה פרטית, זאת מכיוון שלא תמיד אני נכנס לפורום הזה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

"בוקר טוב, (הסבר) ו...אני רוצה להתנתק..."

"בלה בלה בלה ב..."

"לא לא, תעצרי, אני רוצה להתנתק"

"בלה בלה ב..."

לא, לא הבנת, עכשיו אני רוצה להתנתק, לא מחר"

"בלה ב..."

"עצרי, מה לא הבנת?"

"ב..."

"תוך חצי שעה"

"שיהיה לך יום מצויין ארז!"

5 דקות.

אל תתן להם לדבר.

פורסם

שלח להם הודעת התנתקות בפקס כשלב ראשון,

כך שיש לך תיעוד... מכאן הם יותר מחפשים אותך מאשר אתה אותם :)

אם אין לך התחייבות חודשית אז אתה יכול לפנות לחברת האשראי ולעדכן אותם על סיום התקשרות עם החברה הסלולרית (חברת האשראי עוד תמשיך לגבות עבור הסלולרי 60 יום)

אם יש לך התחייבות אז אכלת אותה, תמשיך לשלם להם עד סוף ההתחייבות.

בכל מקרה תדאג לדבר עם השרות "שימור לקוחות" שלהם כי המונה דופק על חשבונך.

בהצלחה

פורסם
היי, לא שבחברות אחרות זה יותר טוב או הרבה יותר טוב. היתה לי בעיה עם אורנג' , אותו סיפור של שעות השירות של שימור לקוחות. בסוף כמו כל הפריירים, התנתקתי מהעבודה כדי

בברכה דני

דני , זה בדיוק העניין , למה אתה צריך להתאים את עצמך אליהם ? , למכירות יש להם נציגים 24/7 , אבל כשאתה מעוניין להתנתק - נדפקת , חפש אותם.

מסתבר שמערך שימור הלקוחות נמצא בכלל על פלנטה אחרת , ואין שום דרך ליצור איתם קשר מיידי, מישהו צריך לשים סוף למשחקים האלה.

אגב אין לי התחייבות לא על המכשיר ולא על הקו what-so-ever

הרעיון של המכתב ו/או הפקס זה רעיון שלא חשבתי עליו :idea: , נראה אם זה יעבוד...

ארז , השיטה המאיימת לא תמיד עובדת , במיוחד כשאתה לקוח שמעוניין לעזוב.

GOT סחוג?

פורסם

היי.

דבר ראשון אני רוצה לציין שאני עובד סלקום, אני אמסור לך מידע על איך שזה עובד אצלנו ולדעתי זה פחות או יותר עובד ככה בכל חברות הסלולר.

מחלקת שימור לקוחות תפקידה כמו השם שלה "לשמר", היא מנסה לשמר אותך מלעזוב את החברה ויש לה את היכולת להשתמש בכלים שכל נציג שירות לקוחות רגיל לא יכול להשתמש בהם (לדוגמא ללק' בשווי גבוה אפשר להציע הנחות בזמן אוויר, זמן אוויר מוזל יותר, תוכניות מוזלות יותר לאחר פילוח השיחות שלך, ארוחות בוקר כהטבה חד פעמית, סרט בקולנוע כהטבה חד פעמית וכו....)

אתה בעקרון יכול להתנתק מתי שבא לך, לפעמים זה יכול לגרור עלות כספית גבוה בהתאם להתחייבות שעליה חתמת אבל בכל מקרה אתה יכול להתנתק.

אם הדבר שחשוב לך כעת זה להתנתק לא משנה איך למה כמה אלא עכשיו, לך למרכז שירות ביום שישי ותסיים עם זה שם, קשרי לקוחות הם נציגים טלפוניים ואין מה לעשות במקרה הטוב בסוף הטיפול הם ישלחו לך טופס שגם ככה אתה תצטרך לשלוח חזרה על מנת להתנתק ואז קיימת אפשרות לאובדן הטופס, אין כמו לשבת מול נציג פנים מול פנים ולהגיד לו "תנתק אותי".

אם אתה רוצה לבדוק במה אפשר להתמקח עם קשרי לקוחות - לך על זה, זה יכול להשתלם לך.

אני מאוד מאוד מאוד לא ממליץ לך להפסיק את הוראת הקבע\לחסום את כרטיס האשראי שלך וכו וכו'.

אתה כנראה אדם שכיר או בעל עסק קטן, אתה יכול להבין שלחברה בהיקף של מירס יש סוללת עורכי דין נכבדת שהם לא יתביישו להשתמש בה. ביטול ההוראת קבע יגרור אותך לבית משפט, יעלה לך בשכר טירחה של עורך דין ובכל מקרה אתה תשלם על מה שהיית אמור לשלם מראש במקרה של התחייבות.

אם תצטרך מידע נוסף אשמח לעזור לך בה"פ.

המשך ערב מעולה,

דוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אוקיי , אז אם אני מבין אותך נכון , ביטול החיוב דרך חברת האשראי עלול לגרור תביעה מצידם?

אגב אני מודע לעובדה שיש לי את האפשרות לנסוע למרכז השירות ולסגור את הקו.

השאלה היא , האם יש להם את הזכות למנוע ממני ניתוק כל עוד לא "עברתי" דרך שימור לקוחות?

GOT סחוג?

פורסם

ביטול האשראי זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות כרגע.

קשרי לקוחות הם מחלקת שימור, הם מנסים לשמר אותך, תאכלס הם לא שלב קריטי בהליך ההתנתקות.

אם תלך למרכז שירות אתה מדלג על שלב השימור, אתה תשב מול נציג שינסה ממש ממש קצת לשכנע אותך להשאר (יציע לך לשדרג, יציע לך אולי עלויות זולות יותר) ובסופו של דבר יתן לך את הטופס הנכסף שאתה ממלא אותו ומסיים את העבודה שלך אל מול רשת מירס.

אגב אם היית בסלקום, הייתי שולח לך אותו במייל עכשיו :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
ארז , השיטה המאיימת לא תמיד עובדת , במיוחד כשאתה לקוח שמעוניין לעזוב.

שני דברים,

מעולם לא איימתי עליהם, זה מגוחך, ראית בדבריי שלא היה שום איום.

הדיבור צריך להעשות בצורה הכי רגועה שאתה יכול גם אם אתה עצבני.

ללא צעקות, לחלוטין.

(לדעתי כמובן)

יש מצבים שבהם אין ברירה, וכשממש מגזימים בצד השני, כבר צריך לאיים בכל מיני שיטות, אבל אל תשכח שהם אוכלים אלפי "איומים" כאלה כל יום, צריך להיות מתוחכם. (מקרה אחד עם חברה שמכרה לי פעם מדפסת ושלחה לי שתי מדפסות, לקח לה 7 חודשים לבטל את החיוב השני, למרות שעל המדפסת השניה לא בוצע קיבול וחתימה, היא הוחזרה עם השליח, המדפסות נקנו על שם החברה שלי, ובמקרה זה בלבד אחרי 6 חודשים החלטתי לרשום מכתב "רשמי" "פלצני" עם לוגו וחותמת שבו "ארז תעשיות מחזור" מגישה תביעה ובלה בלה בלה, מיותר לציין שבסוף החודש בוצע הזיכוי)

בעניינים סלולריים לא הגעתי לזה.

פורסם

ניתוק מול חברת האשראי הינו דבר טוב מאוד, אל תתן שיפחידו אותך :

א. אם אין לך התחייבות אז זכותך

ב. זה גורם לחברת מירס ישר להתקשר אליך.

ג. יש להם 60 יום לטפל בנושא (הניתוק בא לידי ביטוי תוך 60 יום, אבל חברת האשראי מעדכנת את הספק מיידית)

ד. אין לך מה לחשוש מעורכי דין - הרי לא עברת על אף חוק

אבל כאמור קודם כל שלח היום בערב פקס, אני משער שכבר מחר יתקשרו אליך

בהצלחה

פורסם

אני ניתקתי מכשיר של מירס,5 דק' בטלפון עם שימור לקוחות ,אמרתי ואני מצטט "תנתקי אותי,אני ללא היתחייבות בקו השני אני עם ישראכרט ואני כרגע מפסיק את ההרשאת חיוב שלכם,טוב שאתם מקליטים."

עזר,במקום נותקתי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כן , אבל לא זאת הבעיה.

אני עוד לא הגעתי בכלל למצב של דו שיח עם נציג משימור לקוחות - וזה בגלל שאין אפשרות ליצור איתם קשר ישירות , אלא צריך לחכות ליד הטלפון עד שיפנו אליך.

GOT סחוג?

פורסם

יש לי שאלה בנושא:

למה כד לבטל מנוי, ביטוח, קו פלאפון וכו' צריך תמיד לשלוח פקס/מכתב ?

למה בטלפון זה לא ניתן לביטול ? הרי ב-99% השיחות מוקלטות.

הם חושבים שאם יבקשו מכתב/פקס אז אני אוותר על הרעיון ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...