Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: אני מעוניין לרכוש חיפושית וכידוע לי הן נגנבות בקלות ויש להן ביקוש רב.

אז רציתי לברר עד כמה בטוח להחזיק חיפושית מושקעת במקום חניה רגיל וחשוף לציבור (לא בחניה פרטית עם שער)? ועד כמה שווה להחזיק רכב אספנות מהבחינה הזו שבכל רגע נתון הרכב יכול להגנב..

פורסם

תקשור אותה עם שרשראות , מנעול הגה, אזעקה ותגדל בתוכה פיטבול מורעב....

נו באמת איזו תשובה תרצה לקבל...מסתובבות מכוניות אספנות שהינן בעלות ערך רב בהרבה מחיפושית מושקעת - איך שומרים? נזהרים ומקפידים על הגנות, ומקווים לטוב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בכל יציאתך מהרכב (גם אם זה לקנות סיגריות) תפרק:

מצבר, גלגל ההגה, מושב הנהג, רצועת מאוורר, תוריד גם אוויר בגלגלים.

קשור את הרכב עם שרשרת (כזאת שקושרים את העוגן לספינות של צים) לעמוד תומך של קו מתח גבוה (אם אפשר, חבר את האוטו למתח). בהיעדר עמוד שכזה, קשור את האוטו למשהו ששוקל מעל 200 טון ובלתי ניתן להזזה.

הקף את האוטו בגדר תיל, ובתחומיו תגדל להקה של חזירים מורעבים ("חניבעל" מכיר?).

פתח קשרי ידידות טובים עם אחת ממשפחות הפשע.

ואז, אבל רק אז, תוכל לקנות בשקט קופסת LM אדום ומצית בשתי שקל. אף אחד לא ייגע בחיפושיתך בחצי דקה הקרובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בכל יציאתך מהרכב (גם אם זה לקנות סיגריות) תפרק:

מצבר, גלגל ההגה, מושב הנהג, רצועת מאוורר, תוריד גם אוויר בגלגלים.

קשור את הרכב עם שרשרת (כזאת שקושרים את העוגן לספינות של צים) לעמוד תומך של קו מתח גבוה (אם אפשר, חבר את האוטו למתח). בהיעדר עמוד שכזה, קשור את האוטו למשהו ששוקל מעל 200 טון ובלתי ניתן להזזה.

הקף את האוטו בגדר תיל, ובתחומיו תגדל להקה של חזירים מורעבים ("חניבעל" מכיר?).

פתח קשרי ידידות טובים עם אחת ממשפחות הפשע.

ואז, אבל רק אז, תוכל לקנות בשקט קופסת LM אדום ומצית בשתי שקל. אף אחד לא ייגע בחיפושיתך בחצי דקה הקרובה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::-D

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

הם גונבים גם מכוניות חדשות. הסיכון קיים. אולי כשהמשטרה תפנים את העובדה כשהשוטרים ברחוב אין גנבים יהיה בטוח יותר. בינתים מנעולים אימובליזרים זה מינימום ורצוי שומר חמוש לכל אוטו ו- :evilbat: ו- :twisted: ו- :evil:

שלמה דן גדרון

פורסם

וברצינות, תתקין אימבולייזר (כזה שמנתק את הסטרטר, נראה לי הכי בטוח ויש לי כזה ב-ZX), אזעקה, תעשה ביטוח מקיף ושאר הירקות. ותקווה לטוב.

כל המנעולים למיניהם לא עוזרים, כי הגנב יכול לחתוך את מה שמחובר למנעול. דוגמא - מנעול הגה - לנסר את ההגה, מנעול ידית הילוכים - מנסר את ידית ההילוכים, תוקע שם ג'בקה או משהו ונוסע ככה עד מקום המחבוא.

יש עוד שיטות למגן את האוטו, אבל או שהן מטומטמות או לא עובדות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בדרך כלל כשנימצא במקומות חשודים, ולהרבה זמן, מוציא את החוט של הקוהל למפלג.

אני רוצה לראות גנב שמסתובב אים חוטים כאלו ברחוב, פותח מיכסה מנוע ומתחיל להרכיב.:lol:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

חברה, מתי תבינו, שאין שום, אבל שום משמעות לאימובילייזר וכל ההגנות האלקטרוניות האחרות באוטו הישן, מלבד אולי אזעקה שעושה המון, אבל המון רעש? -לא רוצה לפרט שוב, אבל כל ילד יודע חשמל יכול לעקוף אותו ולהניע! להבדיל- לנסר משהו לפחות לוקח דקה-שתיים נוספות, שיכולות להיות קריטיות. דוגמה עם ה-ZX לא מתאימה כאן בכלל, מכוון שלך בטח יש שם מחשב (או שאני טועה), וזה כבר קצת, ואני חוזר, קצת, מסבך את העניין לגנב- הפעם זה מה שאולי ייתן לך רווח של דקה או שתיים, לא יותר בכל מיקרה. אל תחייה באשליות.

ובתשובה לשאלה "האם בטוח....?" -נו, באמת... לא בטוח לנהוג- יש תאונות דרכים, עזוב, אל תקנה אוטו...

גיא, אתה רוצה לראות- לא חושב, שתהיה לו בעיה להראות לך: מתי בפעם האחרונה עניין אותך/מישהו ברחוב, כשמישהו עשה משהו/חיבר חוטים במנוע של האוטו הישן, וניגשת לשאול, האם זה אוטו שלו בכלל? -נראה לך, שמי שרואה ברחוב אדם, שמתעסק עם האוטו הישן, ירוץ לשאול אותו, מה הוא עושה?...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שמירה על רכב, כל רכב! ללא קשר לאספנות או לו, זהה לסקס בטוח, הסכנות ידועות וברורות, כולם מדברים עליהם, פורסמו עשרות מחקרים ותכשירים למניעה, התוצאות עלולות להיות סופניות, דרכי ההגנה, מוכרות ידועות ויעילות, הבעייה שרבים בוחרים לוותר עליהם, להשתולל ולהינות מהחיים...אז יש כאלה שנדפקים, הרץ שירשור חיפוש לנושא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תגן עליו כמה שתוכל, ואז בנסיעה שלך, חס וחלילה, ייכנס בך מישהו מאחור והלך האוטו, מה אז?

יחס סיכון / סיכוי.

כ"א מאיתנו לוקח את הסיכונים הכרוכים באחזקה של רכב מיוחד.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

גם לחיות זה לא בטוח, מתים מזה 8):-D

פורסם

אני רוצה לראות גנב שמסתובב אים חוטים כאלו ברחוב, פותח מיכסה מנוע ומתחיל להרכיב.:lol:

יותר כדאי להוציא את הרוטור מתוך המפלג ,

רק את תאבד אותו :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אני רוצה לראות גנב שמסתובב אים חוטים כאלו ברחוב, פותח מיכסה מנוע ומתחיל להרכיב.

כאלה אין, אבל יש גנבים שבאים עם גרר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא בטוח במאה אחוזים במיוחד בחיפושיות למה ? 1 יש "חברלך שאוהבים לגנוב \ להשלים חלקים מחיפושיות מניסיון שלי פרצו על מנת לגנוב חלקים שונים 2 יש פושעים" שגונבים על מנת לשחוט את החיפושית ולהפוך אותה ל"חיית שטח" באגי (ללא רישיון) יש פתרונות לקחת חוטי הצתה ,או חלקים אחרים שיעקבו \ימנעו את הגנבה

1303 my  bug.jpg

• תוכן חדש...