Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מה הוא אומר? כיף, להיתקע, לאכול, ולחזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיול לא נורמלי

במפגש שישי, שמעתי כמה וכמה אנשים שמתכננים לצאת לטיול אם הרכבים שלהם, למעשה לא היה נעים לי להציע את עצמי, אז לא הצעתי...

הנושא די עניין אותי, מכיוון שעדיין למעשה לא נסעתי באמת נסיעה עם הסוסיתא שלי למרחקים.

כמובן שרציתי והיה אמור להיות טיול כזה ( אבל אנחנו יודעים שאמור הוא שם של דג),

ועד שיצאנו חבר שלי נתקע עם רכבו ולבסוף חזרנו הבייתה. ביום שישי אחרי שאני מגיע למפגש שישי, יש לי מנהג ללכת לבקר את חבריי במועדון החיפושיות שנמצא ברמת גן. הלכתי לשם היה ממש סבבה והם הציעו לי להצטרף אתם לטיול, וכמובן שנענתי לבקשתם....

לבסוף דיברתי עם משה אזולאי והחלטתי להצטרף לטיול שהיה של סובארו, פורד, ב.מ.וו.

הם התכוונו לנסוע לצומת אליקים. הם כבר יצאו ואני ניסיתי להדביק אותם, וכשזה באמת קרה וכבר הייתי ממש קרוב אליהם, הרכב שלי התחמם. ממש לא הבנתי למה, הריי מילאתי מים בבוקר לפני שיצאתי, הרכב גם עבר טיפול של צינורות מים חדשים שהחלפתי, רדיאטור שלחתי לניקוי, יוניט חדש שמתי....

לא הבנתי מה יכול להיות. עצרתי ונתתי לרכב קצת להתקרר, הוספתי מעט מים והמשכתי, לא להרבה זמן. פתאום שמעתי כאילו יש מישהו עם משרוקית בתוך המנוע והוא שורק לי. לא היה לי איפה לעצור והמשכתי בערך כעוד 10 דקות עד לתחנת דלק שהייתה בצומת זכרון יעקב , וראיתי שיש לי בריחה עצומה של לחץ מהצינור עודפים ומאיזור הפקק יש לי שריקות ויוצאים אדים. היו כמה אנשים חמודים שהציעו את עזרתם ואמרו לי מה לעשות. שוב נתתי לרכב להתקרר, שמתי סמרטוט על הרדיאטור, וסגרתי את הפקק של הרדיאטור עם לחץ. שוב זה לא עזר והרכב ממש התחמם. עצרנו באיזה שוליים ממש ליד צומת אליקים באמצע עלייה. אנשים נסעו שם אני מעריך בסביבות ה-120 קמ"ש. חשבתי כל שנייה שהסוסיתא שלי תעוף מהמהירות שהרכבים נסעו שם. תאמינו לי, אבל קרה משהו מוזר: מצאתי פקק של רדיאטור זרוק בחול אחרי המעקה של השוליים, לקחתי אותו והרכבתי אותו, נתתי לרכב להתקרר. הגענו לשם אחרי כ -10 דקות, אחרי נסיעה של 3 וחצי שעות עם כל הבעיות שנוצרו עקב הפקק, אבל האמת שלשנייה אחת לא חשבתי על לחזור הבייתה ונהנתי מכל רגע. רק פחדתי שיקרה משהו למנוע שלי, ומזה שעצרתי בשוליים ופחדתי שיקרה לי משהו כמו שקרה אז, בתאונה הקודמת שהייתה לי עם הסוסיתא... עצרנו, אכלנו, היו שם רכבים ממש יפים הלכנו להסתכל, בקיצור חוויה לא נורמלית...

דרך אגב הפקק שמצאנו החזיק גם שחזרנו הביתה והרכב לא התחמם אפילו מעט. נסיעה של שעה -וחמישים דקות. אז תודה למי שזרק את הפקק שם, ואני מקווה לעוד טיולים. הנה קצת תמונות:

הגעה לצומת אליקים.JPG

attach.walla.co.JPG

attach.walla.co.JPG

פורסם

היי צביקה

כל הכבוד על התעוזה, אם כי לפעמים הדבר עלול לעלות בחיי מנוע - וחבל.

למעשה רכבי האספנות (על פי השקפתי בלבד) לא נועדו רק לאיחסון מוזיאוני,

אלא לנסיעה של ממש, לטיולים וכד'.

יפה שהשתלבת, והתחלת את מסלול ההנאה שלפעמים מלווה פה ושם גם בתקלות,

אך אי אפשר בלעדיהן...

איחולי הנאה בהמשך - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אפשר להגיד על זה "יותר מזל משכל.." אבל אני אבחר להגיד הרבה מזל והמון אינטואיציה!!!!

שהיה לך בכיף!

אגב, אילו מסוג הבעיות שמקורן בחלק שעלותו זניחה ויכולה להשבית טיול סתם ככה...

היה לי חבר שאיבד ככה את הפקק של הרדיאטור, את הפקק השני שהוא קנה, הוא חיבר ע"י שרשרת לאוטו ("שרשרת".. הכוונה היא לאותה שרשרת שמחברים את הפקק של האמבטיה;))

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אפשר להגיד על זה "יותר מזל משכל.." אבל אני אבחר להגיד הרבה מזל והמון אינטואיציה!!!!

שהיה לך בכיף!

אגב, אילו מסוג הבעיות שמקורן בחלק שעלותו זניחה ויכולה להשבית טיול סתם ככה...

היה לי חבר שאיבד ככה את הפקק של הרדיאטור, את הפקק השני שהוא קנה, הוא חיבר ע"י שרשרת לאוטו ("שרשרת".. הכוונה היא לאותה שרשרת שמחברים את הפקק של האמבטיה;))

גילי

בכל רכב צבאי "חום" פקק הרדיאטור מחובר לשרשרת קטנה שמחוברת לגוף הרכב, כך קשה לאבד את הפקק של הרדיאטור!
פורסם
בכל רכב צבאי "חום" פקק הרדיאטור מחובר לשרשרת קטנה שמחוברת לגוף הרכב, כך קשה לאבד את הפקק של הרדיאטור!
אני לא איבדתי את הפקק של הרכב.....

הוא היה שם, לדעתי מה שקרה שהגומייה שנמצאת שם ( בתוך הפקק ) עשתה את שלה, למרות הכול מדובר שם ברדיאטור מקורי של הסוסיתא עוד משנת הייצור שלה, וכך גם הפקק, וכך גם הגומייה אני מאמין.

אבל איך אני יכול בכל מקרה לחבר את הפקק לגוף הרכב? הרדיאטור גבוה יחסית אני צריך להשים שם ממש שרשרת גדולה ולא שרשרת קטנה...

אני אבחר להגיד הרבה והרבה מזל, תחשוב לא היה לי פשוט איפה לעצור, ושהחלטתי לעצור בסוף מצאתי גומייה שבדיוק מתאימה לפקק של הרדיאטור שלי, פשוט מזל, כנראה שבאמת "אלוהים" רצה שאני אמשיך את הטיול הזה...

פורסם
יוניט חדש ? - שמת בסוסיתא SPAL במקום הפולי ?
יוניט חום...

אני לא מבין בכל מה שאתה אומר, SPAL תסביר? אולי אני יוכל להבין אותך.

אבל בכל מקרה מה שקרה שם, שבאתי לחבר את הכבל חשמל שמתחבר ליוניט השקע שלו נשבר,

ועקב זה היוניט ללא שימוש יותר, אז החלפתי שם את היוניט .

פורסם

הכוונה היתה שבמנוע שלך היה אמור להיות מאוורר מכאני המונע על ידי המנוע (פולי) ולא מאוורר

חשמלי (ספאל הוא יצרן) המופעל על ידי מתג תרמי (יוניט).

:turn-l:
פורסם
הכוונה היתה שבמנוע שלך היה אמור להיות מאוורר מכאני המונע על ידי המנוע (פולי) ולא מאוורר

חשמלי (ספאל הוא יצרן) המופעל על ידי מתג תרמי (יוניט).

הבנתי.

אכן אתה צודק, והמאורר שלי עובד איך שאני מניע את ההרכב, יש שם רצועה שמתחברת לדינמו לפולי ולמאוורר ,ואז שאני מניע את הרכב זה מסתובב ישר( מכני )

היוניט שהחלפתי מראה לי את הטמפרטורה ברכב - לזה הכוונה שלי.

פורסם
ממש ליד צומת אליקים... מצאתי פקק של רדיאטור זרוק בחול אחרי המעקה של השוליים.
ליד צומת אליקים? זה לא רחוק מהמוחרקה, המקום בו אליהו הנביא הסתובב הרבה בזמנו. יש לי הרגשה שהקב"ה פשוט אוהב סוסיתות ושלח את אליהו להשאיר לך פקק!

:-D

פורסם
ליד זה לא רחוק מהמוחרקה, המקום בו אליהו הנביא הסתובב הרבה בזמנו. יש לי הרגשה שהקב"ה פשוט אוהב סוסיתות ושלח את אליהו להשאיר לך פקק!

אתה רואה מה זה....

אין עוד מלבדו..הקב"ה לעד

פורסם
ליד צומת אליקים? זה לא רחוק מהמוחרקה, המקום בו אליהו הנביא הסתובב הרבה בזמנו. יש לי הרגשה שהקב"ה פשוט אוהב סוסיתות ושלח את אליהו להשאיר לך פקק!

ואיך אתה חושב שאליהו עלה בסערה לשמים? הוא פתח מכסה רדיאטור של סוסיתא שרתחה....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חברים

הנה תמונה של הפקק שמצאנו בצומת אליקים.....

מי היה מאמין?

אולי אלה שאמרו "שאליהו הנביא אוהב סוסיתות "

הפקק שנמצא.jpg

פורסם
חברים

הנה תמונה של הפקק שמצאנו בצומת אליקים.....

מי היה מאמין?

אולי אלה שאמרו "שאליהו הנביא אוהב סוסיתות "

מנהלים, נא להעביר את ההודעה הזו לשירשור שעוסק בחלקי חילוף משומשים_במצב_טוב...

;)

שתהיה לי בריא, איזה מזל יש לך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...