Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן שם קצת דבילי אבל אני רוצה שנניח בממיר שמונח בסלון אני אוכל לשלוט בו דרך החדר.

כלומר מקלט אינפרא יונח אצלי בחדר, כאשר יקבל אות מסויים הוא יעביר אותו דרך חוט אל המשדר הנמצא מול הממיר, אני יודע שלחברת YES יש דבר כזה, אבל זה בעייתי להזמין אותם.

למישהו יש מושג היכן ניתן לקנות דבר שכזה, או האם זה מסובך להכין?

תודה רבה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

בטח שקיים כזה אפילו בחברת YES, קוראים לזה אם אני זוכר נכון TVLINK.בממיר של YES קיימות שתי יציאות לטלוויזיה(יציאות RF) אז מאחת היציאות הפנויות אתה מושך כבל כבלים(RF) ומחבר בקצה שלו את ה TVLINK הזה וממנו מושך כבל(RF) לטלוויזיה וכך אתה תוכל להעביר בכייף את הערוצים מבלי שום בעיה בחדר שלך בזמן שהממיר נמצא ביכלל בחדר אחר.

http://www.yes.co.il/Service/faq.aspx?subject_id=307

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

המוצר שאתה מחפש נקרא IR repeater. ישנן לא מעט יצרניות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה רבה לשניכם.

אני מבין שה TVLINK של YES זה לא מקלט שלאחר מכן משדר אלא מקלט שמחובר לממיר (שם יש לו מעגל מיוחד). המחיר שלו ידוע לך? זה קצת בעיה בשבילנו להזמין את YES הביתה כיוון שפיזרנו לעוד כמה אנשים ממירים, ואם יראו נניח 7 ממירים ואנחנו עם 4 טלויזיות תהיה בעיה.

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שיש דבר כזה

ir extender ומה שאמרת זה רפיטר. מה ההבדל בינייהם?

תודה רבה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

העלות של ה TV LINK משהו כמו 120 ש"ח תשלום חד פעמי. אתה יכול לבקש מקרובים שיש להם YES להזמין לעצמם את ה TVLINK לתת להם 120 ש"ח וכשיביאו להם את ההתקן תיקח אותו מיהם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הייתי מחובר ליס עד חודש שעבר, עד המחצית השניה של שנת 2053 אני לא מיתכוון להיתחבר אליהם שוב.

נשאר לי ה TV לינק הזה.

אם אתה מגיע לאיזור נתניה/יקום אתה יכול לבא לאסוף אותו, מתנה , חינם , תרומה , בלי כסף (דווקא עמדתי ליזרוק אותו עם כל מיני ערימות פיצפקעס)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה לכם!

GSI שלחתי לך הודעה פרטית.

• תוכן חדש...