Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרים מ-EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים ?

הזמנתי כמה "פינוקים" חדשים לאיביזה בס"כ של 119 דולר.

ההזמנה התבצעה ב-19 לנובמבר הקודם בארה"ב והגיעה לארץ באמצעות USPS ב- 23 לנובמבר.

החבילה "תקועה" במחסן בחיפה לבדיקת מכס קרוב לחודש וכל פעם שאני בודק הם טוענים שבתקופה האחרונה לחוץ ולוקח זמן ! :twisted:

עכשיו לשאלות:

1. יש איזה זמן מוגדר שחבילה יכולה להיות תקועה שם? אין לי בעיה לעשות רעש שם שכדי שהעניינים יזוזו יותר מהר אבל אני מפחד שהם לא ירחמו במכס.

2. אנשים שיש להם ניסיון עבר עם EBAY וחבילות מ-USPS, כמה זמן לקח עד שהחבילה יציאה משם?

3. כמה לוקחים מכס על אביזרי רכב?

תודה לעוזרים.

בברכה,

איבי.

פורסם

היי איביזה טורבו.

אני קונה המון מאיי ביי, למעשה כל חבילה שלי עוברת ונפתחת בדרך קבע במכס.

אומנם לעיתים שילמתי מכס, ואפילו הרבה אף פעם לא "נתקעה" לי חבילה שם.

קיבלתי הוראה להגיע למכס ולקחת את החבילה.

האם כבר קיבלת את הפתק שמזמין אותך להגיע למכס לצורך בדיקה הסחורה ?

במקרה ולא, וידוע לך בבירור כי החבילה שלך כבר נמצאת במכס, המתן כמה ימים ורד לשם בכוחות עצמך עם תעודת זהות וקצת מזומן. האנשים שם הם לא סופר נחמדים אבל הם אנשים סבירים שניתן לדבר לליבם.

מה שיפה במכס זה שבד"כ הוא ריק, משום מה יש שם פקיד אחד או שתיים ועוד שני דתיים שפותחים את החבילות ובודקים אותם, בד"כ לא עמוס שם, תפוס יום אחרה"צ ותלך לשם ותקווה שלא יהיה אנשים ואז תנסה לדבר עם הפקיד.

במקרה ואתה חייל אגב, מגיע לך החזר מסויים של כסף במקרה וגובים ממך מכס - חומר למחשבה :).

תתפלא כמה יפה הם מתייחסים לחיילים , פעם הוצאתי משם אייפוד בלי מכס :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

היי איביזה טורבו.

אני קונה המון מאיי ביי, למעשה כל חבילה שלי עוברת ונפתחת בדרך קבע במכס.

אומנם לעיתים שילמתי מכס, ואפילו הרבה אף פעם לא "נתקעה" לי חבילה שם.

קיבלתי הוראה להגיע למכס ולקחת את החבילה.

האם כבר קיבלת את הפתק שמזמין אותך להגיע למכס לצורך בדיקה הסחורה ?

במקרה ולא, וידוע לך בבירור כי החבילה שלך כבר נמצאת במכס, המתן כמה ימים ורד לשם בכוחות עצמך עם תעודת זהות וקצת מזומן. האנשים שם הם לא סופר נחמדים אבל הם אנשים סבירים שניתן לדבר לליבם.

מה שיפה במכס זה שבד"כ הוא ריק, משום מה יש שם פקיד אחד או שתיים ועוד שני דתיים שפותחים את החבילות ובודקים אותם, בד"כ לא עמוס שם, תפוס יום אחרה"צ ותלך לשם ותקווה שלא יהיה אנשים ואז תנסה לדבר עם הפקיד.

במקרה ואתה חייל אגב, מגיע לך החזר מסויים של כסף במקרה וגובים ממך מכס - חומר למחשבה :).

תתפלא כמה יפה הם מתייחסים לחיילים , פעם הוצאתי משם אייפוד בלי מכס :)

קישקושים

המכס לא רשאים לפתוח שום חבילה אלא אם סיפקת להם קבלה לגביה. מה שאומר - שעד שלא פיקססת מסמכים, הם לא פותחים. אלא אם הבטחון החליט שהחבילה נושאת דברים מסוכנים. אז, תמצא מדבקה שאומרת שהפריט עוקב על ידי שילטונות המדינה עקב חשש לסכנה בטחונית. (כגון סכין).

חלקי רכב מארה"ב - מכס של 48.3 אחוז מהערך הכולל. כולל משלוח.

כמובן שיש עמלת מחשב, על הקלדה למחשב, זה איזה 16 שקל.

לפעמים לוקח למעלה מחודשיים וחצי לשחרר חבילה. במיוחד UPS PRIORITY MAIL בגלל המיקום שאליה היא מגיעה.

הגעה למכס ללא מסמכים וללא אישור מהמכס שהחבילה אצלהם, תגרום לך לבזבז סתם זמן.

אם היא שם, ואמרו לך לבוא לקחת. סע. אחרת תשלם אגרת אחסנה של 6.7 שקל על כל יום מעבר ל20 יום שבו החבילה אצלהם.לאחר 31 יום שהחבילה לא נדרשה - היא תוחזר לשולח.

פורסם

הכי הרבה שלקח להם לשחחר אחד מההזמנות שלי היה שבועיים.

אני בזמן אחרון קונה מאנשים ששולחים דרך UPS או TNT מהיר.

זה קצת יותר יקר, אבל זה תמיד מגיע ללא מכס ובשלושה ימים עד הבית.

Omnia mea mecum porto

פורסם
קישקושים

המכס לא רשאים לפתוח שום חבילה אלא אם סיפקת להם קבלה לגביה. מה שאומר - שעד שלא פיקססת מסמכים, הם לא פותחים. אלא אם הבטחון החליט שהחבילה נושאת דברים מסוכנים. אז, תמצא מדבקה שאומרת שהפריט עוקב על ידי שילטונות המדינה עקב חשש לסכנה בטחונית. (כגון סכין).

חלקי רכב מארה"ב - מכס של 48.3 אחוז מהערך הכולל. כולל משלוח.

כמובן שיש עמלת מחשב, על הקלדה למחשב, זה איזה 16 שקל.

לפעמים לוקח למעלה מחודשיים וחצי לשחרר חבילה. במיוחד UPS PRIORITY MAIL בגלל המיקום שאליה היא מגיעה.

הגעה למכס ללא מסמכים וללא אישור מהמכס שהחבילה אצלהם, תגרום לך לבזבז סתם זמן.

אם היא שם, ואמרו לך לבוא לקחת. סע. אחרת תשלם אגרת אחסנה של 6.7 שקל על כל יום מעבר ל20 יום שבו החבילה אצלהם.לאחר 31 יום שהחבילה לא נדרשה - היא תוחזר לשולח.

48.3 אחוז???????? אלוהים ישמור !

"לפעמים לוקח למעלה מחודשיים וחצי לשחרר חבילה. במיוחד UPS PRIORITY MAIL בגלל המיקום שאליה היא מגיעה"

למה אתה מתכוון? לאן החבילה מגיעה?

פורסם

מצטער אם אני מפריע בנושא.

אני רוצה להזמין כמה חלקים לרכב משם ואני לא יודע איך , יש מישהו שיוכל לעזור לי בבקשה עם כל התהליך הזה?

או אפילו להזמין בשבילי ואני ישלם לו מזומן עוד לפני ההזמנה .

פורסם

48% זה סה"כ מכס, מס קנייה ומע"מ ביחד זה יוצא 48% בערך.

וזה כמובן רק על חלקי חילוף,או אביזרי רכב.

וmonkyes תפנה אלי בפרטי

.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...