Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מצורף קישור למאמר שהופיע ב - ynet.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3337457,00.html

לצערנו הרב, לא היתה בו כל התייחסות לרכבי אספנות.

אבל אנחנו כן קיימים !!! :cry::cry:

אז בואו ונסו אתם/ן להשיב לנושא מבחינת ראותם של נהגי רכבי האספנות.

שבת שלום - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

במקרה שלך ברור שנולדת במזל "אין לי כסף לחדש, אבל הבאתי אותה במרצדס!".

אשתך, לעומת זאת, תקועה ב(חוסר) מזל "המטורף שוב רוצה שניסע עד חיפה/דימונה/אום רשרש בגרוטאה. רק שלא יתפוצץ צמיג/רדיאטור/קסאם. מזל שהבאתי גפילטע פיש לדרך. הוא לא יקבל כלום - שימות מרעב. אימא אמרה לי לחפש שידוך אחר אבל אני התעקשתי שהוא מצחיק אותי. בא לי לבכות. איפה אני אמצא עכשיו את ההוא עם האופנוע שהציע לי טרמפ מהאוניברסיטה בשנת 1985. הוא בטח כבר נשוי, אבל במקרה יש לי פה את מספר הטלפון שלו. כשבעלי לא יסתכל וינסה להחליף את הפנצ'ר אני אתקשר. נראה. אולי."

לגבי הבן שלך? אין לי מושג. אני רק מקווה שהוא לא נולד במזל "איזה יופי, כולם אומרים שאני דומה לאבא!"...

:)

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אופנוע

19391997_m.jpg "אל תדאגי, אני נוסע לאט בתוך העיר" (צילום: ויז'ואל/פוטוס)

בן מזל אופנוע ידוע לכל כבעל אופק "אל תדאגי, אני נוסע לאט בתוך העיר". בן מזל אופנוע מצפה ובדרך כלל גם מקבל סקס בפגישה הראשונה, בין אם משום שהתיש את כוח הרצון של הבחורה שכרגע הפחיד למוות בדהירה במהירות 100 קמ"ש בדרך עירונית, בין אם משום שלאחר שנצמדה אליו עד כדי התכת גופותיהם במהלך הנסיעה, לא רואה הבחורה צורך להתקטנן על זוטות כגון בגדים. באהבה ובזוגיות, מדובר בבן זוג שאינו נותן הרבה מעצמו, בתירוץ שפרחים ובקבוק יין אינם יכולים לשרוד את הרכיבה. מצד שני, בן מזל אופנוע לעולם יבקש שתאספי אותו מהבית לדייט כי הוא לא רוצה לחפש חניה כשיחזור.

התאמה למזלות אחרים: כל מי שבבעלותה מכונית סגורה המתאימה יותר לימות החורף הגשומים.

אני לא יודע לגבי הסקס, אבל כל מילה בסלע-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אופנוע

אני לא יודע לגבי הסקס, אבל כל מילה בסלע-רן

רן- אני לא יודע אם אתה מודע לכך (בעצם יכול להיות שברגעים אלה אתה מקפץ על גבעות ירושלים במרדף אחרי אדם בעל חזות אנסלבריטאית) אבל תפסו את בני סלע, אז תתעדכן! :)

אגב טוב לראות אותך...

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תוכן חדש...