Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעיה לחייג למספרי 1-800 אמריקאיים מהארץ.

מחייגים רגיל לארה"ב, קידומת מפעיל בינ"ל, ואז 1 ואז 800 וכו'.

למשל אם רוצים להתקשר דרך "ברק" אפשר לחייג:

013-1-800-123-4567

לאחר החיוג בד"כ יש הודעה "the toll free number you have dialed is not toll free outside the united states, if you do not want to be charged please hang up now"

ואז ממתינים ואז השיחה עוברת.

החיוג הוא במחיר של שיחה רגילה לארה"ב ואינו חינם!

אפשר לחייג דרך סקייפ אם אני לא טועה, ואז זה חינם לגמרי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ואיך דרך בזק? לא 00 לא 01 (קווי זהב) ולא 013? אז איך?

"בזק" היא חברת תקשורת פנים ארצית ואינה מספקת שירותי חיוג לחו"ל.

"בזק בינלאומי" היא חברה אחרת שהינה חברת שיחות בינ"ל, והקידומת שלה היא 014.

יש כיום 6 חברות כאלו ואפשר לבחור בכל רגע נתון דרך מי רוצים לחייג, לכל אחת קידומת אחרת.

חיוג עם קידומת "00" יוציא את השיחה דרך ברירת המחדל של הקו ממנו אתם מחייגים, כלומר החברה האחרונה שבוצע שיוך אליה בקו שלכם.

אם הקו מעולם לא שוייך לחברה בינ"ל כלשהי יתקבל תקליט שמודיע על כך. (ואז יש לחייג לחו"ל עם קידומת של אחת החברות לפי רצונך)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפעמים זה ממש מדהים אותי - כל כך הרבה תורה בשביל שיחה אחת לחבר הזה בLA שהבטיח לשמור על קשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שהשיחה לא היתה לחבר, אלא לחנות לאביזרי רכב וחלקי חילוף שקיבלתי מהם הצעת מחיר ממש נמוכה לרביעיית בולמי בילשטיין. המחיר היה נראה לי כל כך נמוך שזה עורר חשדות (גם לעומת מחירים של מקומות אחרים בארה"ב) אז התקשרתי כדי לוודא.

בשבוע הבא קרוב משפחה יבצע את הקנייה מהחנות שבמקרה גם נמצאת קרוב לבית שלו ויביא לי אותם לארץ.

אסף

• תוכן חדש...