Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספידומטר לי בקפרי מזייף לגמרי, קיבלתי הצעת מחיר לתיקון של בערך 400 ש"ח אצל "ויקטור ספידומטרים", המחיר הזה מאוד יקר לדעתי ואני יכול להזמין לוח שעונים קומפלט באיביי במחיר נמוך יותר,

כל הספידומטרים שמצאתי הם עם כיתוב במיילים ולא בקמ"ש, אני רוצה פשוט להעביר את הרקע עם הקמ"ש לספידומטר שאני אזמין, והשאלה היא האם השעון של הקמ"ש והמיילים מכויילים זהה ואם שעון שפורק מקפרי 2600 יתאים לקפרי 1600 מבחינת כיול ?

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תסע ל"אילן ספידומטרים בפ"ת הוא סבלני למכוניות ישנות, ואם תביא לו את הספידומטר מפורק לדעתי (מנסיון) זה יעלה פחות מ-200 ש"ח (ואפשר גם לעמוד על המקח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תסע ל"אילן ספידומטרים בפ"ת הוא סבלני למכוניות ישנות, ואם תביא לו את הספידומטר מפורק לדעתי (מנסיון) זה יעלה פחות מ-200 ש"ח (ואפשר גם לעמוד על המקח)
אני אנסה אצלו ביום שישי, אבל אני עדיין מעוניין להזמין לוח שעונים קומפלט על מנת שכל השעונים יהיו לי ספייר, יש לי 6 שעונים בלוח כמו בתמונה.

אגב אם כבר העליתי תמונה של הלוח מישהוא יוכל לומר לי איך קוראים את שתי השעונים הימניים, מד לחץ שמן ומד טעינה ??

המד טעינה נימצא אצלי תמיד קצת מעל החצי ומד לחץ שמן נימצא קצת מעל החצי ובמזמן שאני לוחץ גז אז הוא קצת עולה.

אופיר

7e_1_b.jpg

פורסם
אני אנסה אצלו ביום שישי, אבל אני עדיין מעוניין להזמין לוח שעונים קומפלט על מנת שכל השעונים יהיו לי ספייר, יש לי 6 שעונים בלוח כמו בתמונה.

אגב אם כבר העליתי תמונה של הלוח מישהוא יוכל לומר לי איך קוראים את שתי השעונים הימניים, מד לחץ שמן ומד טעינה ??

המד טעינה נימצא אצלי תמיד קצת מעל החצי ומד לחץ שמן נימצא קצת מעל החצי ובמזמן שאני לוחץ גז אז הוא קצת עולה.

אופיר

היי אופיר זה אומר שטעינה ולחץ שמן תקינים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• אחראי פורום
פורסם

כשבאתי אל שני המכונים המוזכרים למעלה עם האלפא,

רק הפרצוף שהם עשו גרם לי להבין מהר מאוד שאני אמשיך לנהוג בלי ספידומטר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הספידומטר לי בקפרי מזייף לגמרי,

אופיר

חושבני שכבר עדכנתי בעבר שקיים בעל מקצוע מעולה בעסק בשם "אוו" ברחוב בית אלפא בת"א, העסק הוא בחצר אחורית, יש שלט בכניסה והכניסה היא במורד.

חושבני ששם תצמא את התשובה - בהצלחה

מצא

מצא משה

פורסם

שמתי את הספידומטר אצל אילן והוא בדק לי אותי במקום והראה לי שאין זיוף ממשי והבעיה כניראה היא במונה היומי שגורם למחוג לקפץ,

בימים הקרובים אני אקבל ממנו הצעת מחיר לתיקון ואני אעדכן אתכם,

אופיר

• תוכן חדש...