Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

נכנסתי היום לתחנת דלק בשירות עצמי, בה יש לגשת לקופה, לשלם, ואז הקופאי מפעיל את המשאבה. ביקשתי 95 ב - 100 ש"ח בכרטיס אשראי, וכשהקופאית העבירה את הכרטיס היא אמרה כי התקבל סירוב מחברת האשראי(יש לי כרטיס דירקט) והציעה לי לנסות פעם נוספת - שגם לא הצליחה. בכדי לברר את מקור הבעייה טלפנתי למוקד של הבנק ואח"כ למוקד של ישראכרט בו נאמר לי כי חויבתי היום פעמיים בתחנת דלק ע"ס 200 ש"ח.

אמנם פניתי לחברת האשראי והם אמרו לי כי ברגע שהעסקה תכנס למאגר (תוך 48 שעות) אוכל לבטל אותה, אך נראה לי כי יהיה זה כאב ראש לא קטן, ולכן אני רוצה לברר מה ניתן לעשות חוץ מביטול העסקה, והאם ניתן לעשות משהו בנוסף לביטול העסקה?

בתודה מראש, AVISOFY.

פורסם

שילמת במזומן בנוסף?

בכל אופן, תתחיל בלפנות לתחנה, יתכן שזו טעות, והקופאית פשוט לא יודעת להפעיל את הציוד. הם יוכלו לזכות אותך מהר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רמאות? אתה לא קצת פראנואיד?

כרטיסי דיירקט זה הכרטיסים האלקטרוניים, בלי הספרות, הם תמיד עושים פאדיחות, וממש מפחיד להסתמך עליהם.

בייחוד בתחנות של תדלוק עצמי!

פורסם

NITCH

הכוונה לכרטיס דירקט - אלקטרו שיק

EREZ

זו לא תחנת תדלוק עצמי בה מעבירים את הכרטיס במשאבה, אלא אצל קופאי, כך שאין הבדל בין שום חנות אחרת.

פורסם
NITCH

הכוונה לכרטיס דירקט - אלקטרו שיק

EREZ

זו לא תחנת תדלוק עצמי בה מעבירים את הכרטיס במשאבה, אלא אצל קופאי, כך שאין הבדל בין שום חנות אחרת.

הכרטיס הזה עושה פאדיחות בכספומטים, בתחנות דלק, בסופרים, בכל מקום, עם כמה שהיה נחמד לראות את החיוב מתבצע בחשבון יום אחרי העסקה, אי אפשר היה להתמודד עם כמות הפאדיחות, פשוט עברתי לשני כרטיסים שונים, אחד למקרה של פאדיחות.

בקיצור, תעבור לכרטיס נורמלי עם ספרות בולטות.

פורסם

חכה על תילחץ!!! היה לי מקרה בול כמו שלך,לדירקט קארד לוקח לפחות יומיים להיתעדכן למה שחוייבת לבסוף. תבדוק עוד יומיים ותראה שחוייבת לבסוף רק ב 100 ש"ח ולא על שקל יותר ממה שהיו צריכים לחייב אותך.

נ.ב: אני גם כמוך בהתחלה חשבתי שרימו אותי וכ"ד אבל כשדיברתי עם בכירי בנק הפועלים הוסבר לי את שיטת העבודה של דירקט ואמרו לי לחכות יומיים ואז לראות שהכל מסתדר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איזה בלאגן ואיזה נעליים. לא צריך להכנס לפאניקה.

מכיוון שלא חתמת על הרשאת חיוב אתה יכול לבטל את החיוב הזה ללא שום בעיה.

תרים טלפון מחר או מחרתיים לחברת כרטיסי האשראי ותיק-תק יסדרו לך את הנושא, ואולי תגלה אפילו שהחיוב בוטל באופן אוטומטי.

לא אחת נתקלתי בבעיות כאלו, ותמיד החיובים המיותרים בוטלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

SLAVA

העניין הוא שאפילו בשקל לא תדלקתי!!! הכרטיס (לדברי הקופאית, אני לא ראיתי את המסך) לא כובד, דהיינו לא קיבל אישור לביצוע העסקה כלל - לא בפעם הראשונה ולא בשנייה.

בכל אופן תודה על העידוד - אני פשוט אבטל את החיוב דרך חברת האשראי, רק חשבתי שיש לגשת לתחנה, לפנות למנהל, להגיש תלונה וכוד' בשביל למנוע טענות ועימות מיוזמת התחנה, היות ודימיתי ביטול חיוב לביטול צ'ק בו בעל הצ'ק מחוייב להוכיח כי אין לו אחות.

לילה טוב,

ותמיד אשמח לקרוא כל חידוש שיש לכם בעניין!

AVISOFY

פורסם

היות ואני עובד כמתדלק, אני מכיר את הבעיה, אתה יכול לישון בראש שקט, החיוב יעלם באופן אוטומטי תוך 48 שעות, מה שכן ניתן לעשות:

ראיתי מישהו שבא לתחנה, נכנס לחנות, הם צלצלו לחברת אשראי, ביקשו אישור לתדלוק, ואז הכל בסדר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לי גם יש כרטיס צעיר דירקט (של בנק הפועלים)

וזה לא שהוא עושה פאדיחות, הוא פשוט לא מתפקד בתור כרטיס אשראי!

לתדלק בשירות עצמי - לא נותן.

לשלם על הטופ דרייבר - זה לא נתן.

למה זה טוב?

(מזכיר לעצמי - לדאוג לכרטיס אשראי אמיתי ASAP)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל הכרטיסים שהספרות לא בולטות עושים פאדיחות (וזה קורה דווקא בזמן הכי לא נעים - דייט או תדלוק ב-7:00 בבוקר שאחרי). גם הלאומי חייל ככה.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם לי היה כרטיס VISA של חברת כ.א.ל (כרטיס ויזה בינלאומי אמיתי, לא צעיר ולא חייל ולא דיירקט ולא שום דבר כזה) מהסוג שהספרות לא בולטות ומוטבע עליו "electronic use only".

הכרטיס הנ"ל עשה מדי פעם פאדיחות באיקאה, סופר פארם ועוד מקומות (איקאה כמעט באופן קבוע) למרות שהחשבון היה ביתרת זכות וניצול האשראי בכרטיס היה רחוק מאוד מהמסגרת (אולי חמישית מהמסגרת).

הפתרון לפאדיחה היה לבקש שיתקשרו למוקד חברת האשראי ויקבלו אישור ידני - אבל זה מעיק ומעכב את כל התור.

היום יש לי כרטיס של חברה אחרת בו הספרות בולטות, ואין יותר בעיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מכיוון שלא חתמת על הרשאת חיוב אתה יכול לבטל את החיוב הזה ללא שום בעיה.

אפשר לזהות את העסקה לפי מספר הרכב שהיה בתחנה (יש צילום שלו לפחות). אם מתכחשים לעסקה שכן בוצע זו עבירה פלילית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לכ המקנטרים - הכרטיס לעולם לא עשה לי בעיות.

חיוב כפול אני עוד יכול להגדיר כטעות, או חיוב באותו סכום בו רציתי לתדלק והצגת סירוב במחשב, אבל חיוב במקרה של תידלוק ב - 0 מ"ל דלק, ועוד לא בסכום שביקשתי, ועוד פעמיים!!! לא מריח טוב...

BURZUM

הם חייבו אותי פעמיים מאים ש"ח - אין לי במיכל כ"כ הרבה מקום לדלק...

אגב, תדלקתי היום בעלון, ובמקום לחייב אותי ב-100 ש"ח כבקשתי, הם חייבו אותי ב - 99 ש"ח בלבד.

יש פה איזה קנייטש?

• תוכן חדש...