Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת SOLARIS UNIX במחשב שיש בו כבר WINDOWS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני רוצה להתקין מערכת הפעלה SOLARIS לצורך לימוד , במחשב שכבר מותקן בו XP

השאלה היא האם אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה החדשה היא דורסת לי את המערכת הישנה או ששתי המערכות יכולות לעבוד במקביל בלי להפריע אחת לשנייה

ויש לי 2 הארדיסקים במחשב לצורך העניין

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סולאריס? לא אופןסולאריס?

בכל מקרה, גירסה 10 של סולאריס, ואני די בטוח שגם אופןסולאריס שהיא מאוחרת יותר, מגיעה עם תוכנה שמאפשרת לך לבחור אחרי הפעלת המחשב איזו מערכת הפעלה אתה רוצה להעלות (היא נקראת GRUB). לא אמורה להיות לך בעייה להתקין אותה לצד XP, אבל תקרא בעיון רב את התיעוד לפני ההתקנה עד שתהיה בטוח שאתה מבין במאה אחוז מה צריך לעשות.

פורסם

סולראיס של SUN מערכת הפעלה מעולה !! הלוואי שמיקרוסופט ילמדו מה זה מערכת הפעלה יציבה ולא נופלת.

בכול מקרה תוכל להתקין על מחיצה אחרת או על דיסק אחר, אבל לא על אותה מחיצה של WIN ובמיוחד לא על מחיצה בסיסית (איתחול).

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל אופן - גם ה32 וגם ה64 לא משתווים לספארק מבחינת ביצועים....לכן נשמע לי הזוי שמישהו יראה להריץ את זה דווקא על חומרה של מחשב בייתי.

פורסם

סולאריס אגדית? למה מי מת?

סולאריס זה הגרסה של SUN ל-UNIX.

מסורבל ומעצבן.

SUN זה מחשב חזק? תלוי בדגם.

כבר מזמן הם לא יושבים בשפיץ של הטכנולוגיה.

למה להפעיל מערכת מעצבנת ולא חכמה במיוחד (חוץ מהצורך בלימוד עצמי), כאשר יש חלופות?

ד"א, זה לא ש-SOLARIS כ"כ יציבה.

אין בה כלום.

תנסה להריץ עליה מדיה סנטר (מעניין עם איזה GUI), ואז נדבר.

עזוב אותך, אפילו ה-NFS בה לא הכי יציב.

אם כבר לעבודה יציבה של שרתים, הגרסה של HP ללינוקס.

או דביאן.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
סולאריס אגדית? למה מי מת?

סולאריס זה הגרסה של SUN ל-UNIX.

מסורבל ומעצבן.

SUN זה מחשב חזק? תלוי בדגם.

כבר מזמן הם לא יושבים בשפיץ של הטכנולוגיה.

למה להפעיל מערכת מעצבנת ולא חכמה במיוחד (חוץ מהצורך בלימוד עצמי), כאשר יש חלופות?

ד"א, זה לא ש-SOLARIS כ"כ יציבה.

אין בה כלום.

תנסה להריץ עליה מדיה סנטר (מעניין עם איזה GUI), ואז נדבר.

עזוב אותך, אפילו ה-NFS בה לא הכי יציב.

אם כבר לעבודה יציבה של שרתים, הגרסה של HP ללינוקס.

או דביאן.

אני רוצה ללמוד יוניקס , ממש לא משנה לי אם זה רדהט או סולריס או הגרסה הלא רשמית של מושיק עפיה , ורק הספר לא מספיק לי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תתקין פדורה, הרבה יותר פשוט להתחיל איתה.

אם אתה מוכן גם לעבוד בלי התקנה, אתה יכול לצרוב דיסק של Knoppix, מערכת לינוקס שעושה boot מCD ולא דורשת התקנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רד האט , פדורה וכו' זה לינוקס ולא יוניקס. אני לא יודע אם זה משנה לך אבל יש כמה הבדלים עדינים (כמו למשל הקשר בין PID ל Lightweight thread id..

למי שכתב שסולאריס לא מוצלחת ולא יציבה : מעניין שאופרטורים ב Tier-1 בעולם כמו נקסטל, טלפוניקה, בריטיש טלקום, וודאפון וכו' לא חושבים ככה. יש לציין עם זאת שאכן HPUX זה ברזל יצוק מבחינת יציבות.

ספארק (SPARC) היא ארכיטקטורת מחשב מסויימת, כמו פנטיום של אינטל למשל, שפעם רק היא הריצה את מערכת ההפעלה סולאריס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מילותיך אכן חקוקות בסלע, אבל לטעמי יהיה לו יותר קל להתחיל בלימודים על linux שהיא סלחנית יותר, ומייאשת פחות.

סולאריס יציבה מאוד, אבל לא מתחשבת במיוחד בSys Admin שימצא את עצמו שובר את הראש לא מעט.

בניתי וניהלתי קלאסטרים ענקיים של HP-UX, כל עוד התכנון נכון, ומתקינים Patches בזמן, המערכת הזו פשוט בלתי שבירה. לגבי ברזל יצוק, פשוטו כמשמעו, תנסה להרים את השרתים או לפתוח אותם, תראה מה הולך בפנים.

בקיצור איציק, ממליץ על התחלה עם Knoppix, אחרי שתלמד את התפיסה הבסיסית יהיה לך הרבה יותר קל להתקין מערכת הפעלה שלמה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...