Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקע לשיר ode to Billy Joe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרמתו הוירטואוזית של ארז בנושא ברזים וכוסות קפה טרם הגעתי - אני כנראה כבר מאובן מדי - אבל בכל זאת יש משהו שמטריד אותי.

הורדתי את מילות השיר ODE TO BILLY JOE מפי BOBBY GENTRY, ואין לי כל מושג מה הולך שם, מה עשו גיבורת השיר ובילי ג'ו על הגשר, מה השליכו משם לפני שהנ"ל התאבד בקפיצה וכולי.

אודה לכל מי שיוכל לשפוך אור על השיר, הרקע וכמה מילים על המחברת.

חנוכה שמח, יוסי

פורסם

עכשיו ניסיתי, תודה, אבל משום מה (לא נרשמתי לאתר) מנגנון החיפוש לא חזר עם תשובה לא לשיר ולא למחברת. תמוה בעיני.

עוד רעיונות?

יוסי

פורסם
עכשיו ניסיתי, תודה, אבל משום מה (לא נרשמתי לאתר) מנגנון החיפוש לא חזר עם תשובה לא לשיר ולא למחברת. תמוה בעיני.

עוד רעיונות?

יוסי

זה אתר שאנשים עורכים, אני יודע שעם המוסיקה שאני שומע אין שום בעיה בד"כ.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ויקיפדיה פתר את התעלומה ויותר מכך. אין תחליף לעבודת צוות.

דרך אגב, יש שוני באיות של שם המחברת בין האתר ממנו הורדו המילים ובין ויקיפדיה, עוד לא בדקתי אבל סביר שזהו שורש אי מציאת המידע באתר הראשון. ככל שלמדתי להזהר באיות לצורך חיפוש אנטרנטי, עדיין נפלתי בפח.

המון תודה, יוסי

• תוכן חדש...