Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

לאור התלבטויותי הרבות, מה עדיף לרכוש:

שברולט נובה

או דודג' אספן

הנובה ממודל 79 והאספן 76 , שניהם עם מנוע 4100 טורי

לשיקולכם המיקצועי!

אלי. (רצ"ב תמונות ).

ONE.jpg

TT.jpg

פורסם

הנובה הזאת מוכרת לי מאוד, הבעלים שלה היה גר איתי באותו הבניין, האוטו לא נראה משהו, אבל הוא די מטופל ושמור. אם כל זה היא עדיין לא שווה את המחיר.

בעיקרון, השבי נובה, דודג' אספן ופורד פיירמונט, היו מיועדות לאותו פלח שוק, וחולקות נתונים די דומים.

אין בהן לרוב לא חלונות חשמל, לא נעילה מרכזית, ולא כסאות חשמליים, שהם בעיקר אביזרי מותרות.

המכוניות האלה מאוד בסיסיות, אבל נוחות, ויחסית קטנות לאמריקאיות טיפוסית. הן היו מיועדות למעמד הממוצע מטה, ומחירן היה גם זול יחסית לדגמים אחרים וגדולים יותר של אותן החברות.

הנטיה שלי, כמובן, תהיה לכיוון השברולט מבין הנ"ל.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

the word nova in spanish means No Go

The aspen has almost no collector value

the nova can be considered a more desirable car

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

לו היינו בארה"ב, הייתי הולך על הדודג', וזה בגלל שיש לי יותר סימפטיה ל MOPAR מאשר ל-GM.

בארץ, NOVA היא הבחירה הנכונה מבחינה זמינות חלפים ופוטנציאל שיפורים.

פורסם

אבל, אם כבר דודג'- אז כבר דארט, לא עדיף? -אבל הכל עניין של טעם- אישית אני לא ממש אוהב את שני הדגמים הספציפיים הללו... אני אוהב נובה ישנה יותר (ודארט).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה רבה על העצות שמובילות לכיוון הנובה גם לעניות דעתי היא היפה מבין השתיים אולם בל נשכח שהאספן כבר אספנות ולנובה אני אצטרך להמתין 3 שנים שזה גם נלקח כשיקול דעת בקנייה .

יום נעים לכולם.

נ.ב דורשים על הנובה: 10,000 ש"ח

ועל האספן(כנראה מטעמי אספנות): 15,000 ש"ח.

הפונטים העצומים הוקטנו באדיבות מנהל הפורום.

פורסם
אבל, אם כבר דודג'- אז כבר דארט, לא עדיף? -אבל הכל עניין של טעם- אישית אני לא ממש אוהב את שני הדגמים הספציפיים הללו... אני אוהב נובה ישנה יותר (ודארט).

אתה טועה.. האספן הרבה יותר מוצלחת מהדארט בהמון הבטים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אתה טועה.. האספן הרבה יותר מוצלחת מהדארט בהמון הבטים
מבחינה מכנית האספן והדארט היו זהות כמעט לחלוטין(למעט מאייד כפול שהיה רק באספן)-מנוע,גיר,מערכות היגוי ובלמים ועוד.

האספן תוכננה בזמן שקרייזלר היתנ נתונה במצב כספי רעוע למדי שלא איפשר לקרייזלר לפתח מנועים ומיכללי הנעה חדשים.

למעשה האספן היא דארט בלבוש מודרני יותר,ולא הרבה יותר מכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...