Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת בעצם השאלה, לאיזה רכבים מאלה שנמכרו בארץ ב-20 שנים האחרונות (וגם אלה שנמכרים היום) יהיה ערך גבוהה כרכבי אספנות?

אני לא מתכוון לרכבי יוקרה/פאר, כי לאלה מן הסתם יהיה ערך בשמיים.

אני מתכוון למכוניות שנחשבות היום רגילות, אבל ביום מן הימים אלה שעדיין יחזיקו ב"טרנטה שנת 97" יגלו איזה אוצר נפל להם לידיים.

אז מה ההימורים שלכם?

אני אומר ZX :-D

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי כל רכב קופה יש לו פוטנציאל להיות רכב מבוקש כאספנות. האלפא שלי יכולה להיות, היא נדירה כי כבר היום אין כאלה על הכביש גם בעולם יש לה מועדון אספנים רק לדגם הזה (אלפא 90 שנת 86)

90-01.jpg

58.jpg

90-02.jpg

פורסם
מאזדה 3 1600 ליסינג אספנות :lol:
צחוק - צחוק

בגלל ריבוי המכוניות היום יהיו בעוד 25 שנים אנשים רבים שלנטיס ו-3 יזכיר להם את העבר , רכב ראשון,סיבוב ראשון ,נצחון ראשון ב 1/4 מייל :twisted: וכו.

אני בעד לקנות היום 10 מכוניות במחיר טוב מחברת הליסינג,לאחסן ....ולקוות לטוב.

(וטוב יכול להיות כמו ה DS קונברטיבל מירושלים.)

מי הזכיר סככה לאחסנה באחד המושבים ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בגלל כל המיחשוב ברכבים והתוספת של כריות האוויר לא נראה לי שרכבים מודרניים יישרדו 30 שנים על הכביש אלא יושבתו בעיקבות תקלה באחד המחשבים או תאונה שתגרום לפתיחה של כרית אוויר.

אבל אם בכל זאת עורכים רשימה אז נראה לי שניתן לחלק לקטגוריות

רכבים בעלי עיצוב או סגנון ייחודי כגון:

סמארט (גם הרודסטר/קופה וגם הרגילות)

פיאט מולטיפלה

פז'ו 406 קופה

החיפושית החדשה

המיני החדשה

רכבים בעלי נתוני מכירות גרועים כמו:

פולקסווגן קוראדו

BMW סידרה 1

רכבים של יצרנים בעלי מעריצים "עיוורים":

אלפא רומיאו למיניהן (למרות שמבחינת עיצוב ויחודיות הם נכנסים בקלות גם לקטגוריה הראשונה)

רכבי ספורט ורכבים ספורטיביים למיניהם כמו:

הונדה S2000

במוו M3

וייפר

RX8

106, 205, סקסו, 306, ZX (בגרסאות הספורטיביות)

אסף

פורסם
בעוד 25 שנים אנשים רבים שלנטיס ו-3 יזכיר להם את העבר , רכב ראשון,סיבוב ראשון ,נצחון ראשון ב 1/4 מייל :twisted: וכו.

הפעם הראשונה שלי הייתה כנגד מיצובישי כריזמה (אבל זה לא כ"כ כוחות, נכון...? :-D) ברמזור שמוליך מקיבוץ גלויות בת"א עד לצומת חולון...

הרכבים שצוחקים עליהם בלעג היום, הם האספנות של המחר. Hate it or love it.

IMAG0172.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

כל ההוט האצ' הקטנות (אם יישאר משהו מהן).

מיאטה, בעיקר הדור הראשון (נחשבת כבר קלאסית היום).

בימרים למיניהן (אני לא בקיא בדגמים ה"נחשבים").

ואולי גם המיני קופר החדשה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
צחוק - צחוק

בגלל ריבוי המכוניות היום יהיו בעוד 25 שנים אנשים רבים שלנטיס ו-3 יזכיר להם את העבר , רכב ראשון,סיבוב ראשון ,נצחון ראשון ב 1/4 מייל :twisted: וכו.

אני בעד לקנות היום 10 מכוניות במחיר טוב מחברת הליסינג,לאחסן ....ולקוות לטוב.

(וטוב יכול להיות כמו ה DS קונברטיבל מירושלים.)

מי הזכיר סככה לאחסנה באחד המושבים ?

ישי

בערך כמו כל הקורטינות האסקורטים והסוברואים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

וזה היופי שבהם קובי.

אני לדוגמא,כל יום שומע סיפורים על אנשים עם ניצוצות בעיניים שהם רואים את הרכב שלי.

''זה היה הרכב הראשון ש...'' כל יום.

אם לדוגמא אני אראה עוד 30 שנה מרצדס SLK350 אני אולי אתלהב פחות מאשר שאני אראה מאזדה 3 שהייתה הרכב הראשון ש...(אסור לדבר מעל גבי הפורום,אנשים מכירים אותי פה:oops: )

• תוכן חדש...