Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליפר תפוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער מראש על כל השאלות, פשוט כל נושא הברקסים די חדש לי...

אחרי שניקזתי אוויר מהבלמים, (אגב, את הניפל סוגרים כשהידית לחוצה או משוחררת?) בדקתי שהכל עובד שהאופנוע במקום, והכל עבד פיקס.

היום בדקתי, והכל היה פיקס. הנעתי את האופנוע, נתתי לו להתחמם, שילבתי לראשון, ו....

הוא לא היה מספיק חם.

טוב, הנעתי אותו, נתתי לו עוד כמה דקות, שילבתי לראשון, ו... יצאתי לסיבוב מבחן.

נסעתי בישורת, הכל היה בסדר, ירדתי מהמדרכה, המצערת והברקס מגיב בסדר.

בולם, חזרה לראשון, מתקרב לפניה, בלימה עדינה, ו...

הוא נתפס! הגלגל התחיל להחליק הצידה, והנפילה לא איחרה לבוא.

כמובן שהכל בסדר, האופנוע בסדר, אני בסדר, רק עם שיפשוף קטן בברך.

מה אני עושה עם הברקס? איך אני בודק מה השתבש?

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

את הניפל סוגרים כשהדוושה לחוצה. אם אתה משחרר כשהניפל פתוח אתה שואב אויר למערכת.

לדעתי תפרק את הקאליפר ותשפץ אותו. אל תשחק בקקי הברקסים באופנוע הזה נשמעים כמו נבלה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מכיר את הסיפור על האופנוען שטיפל בברקסים שלו לבד, ועכשיו החברה שלו מבקרים אותו כל שנה...טפו טפו...בכל מקרה ברקסים זה עניין למוסך! בכל מקרה תתצטרך אישור שלהם להעביר אותו טסט, אז חבל בכל נפילה משהו נוסף עלול להיפגע, פרט לרוכב, לגוף נטייה לשקם את עצמו לאופנוע לא, וקשה מאוד לרכב עם גבס-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהמשךלניקוז נוזל הבלם ...היית צריך לבדוק [כאשר האופנוע על ג'ק אמצע]שהגלגל לא נתפס שאתה לוחץ ברקס כנראה הבוכנה בקליפר תפוסה, מעבר לנסיון להתיז עליה "זזקל "כנראה שהקליפר מצריך שיפוץ [יש קיט לשיפוץ]כול זה לא מצריך ידע של אסטרונאוט בנאס"א רק צריך עין מקצועית כדי לוודא שלא יהיו טעיות שחלילה יעלו בברכיים כואבות...עלה והצלח

פורסם

צריך להוציא את הבוכנה מהקליפר ולנקות אותה.

השיטה הקלה ביותר לעשות זאת(שלא מצריכה קומפרסור) היא לנתק את הקליפר מהבולם ולהוציא את הרפידות מבלי לנתק את צינור הבלם.

לאחר מכן פשוט לפמפם את ידית הברקס עד שהבוכנה תצא החוצה,

אחרי שתוציא את הבוכנה תבדוק ותקנה את הקליפר\גומיות הבוכנה והבוכנה.

אני משער שהבוכנה החלידה ובשל כך היא נתפסה,

את ניקוי חלקי הקליפר יש לנקות רק באמצעות נוזל בלמים!

את הבוכנה אפשר לנקות גם עם נייר שיוף עדין(חשוב שיהיה עדין,כי חריצים בבוכנה יובילו לנזילה נוזל בלמים מהמערכת).

ולא בנזין ולא ספרי קרבורטור!כל חומר כזה יפגע בגומיות ותהיה חייב להחליף בגומיות חדשות(מה שלא בטוח עכשיו).

אחרי שניקת הכל תחזיר את הגומיות,את הבוכנה תדחוף ביד פנימה,היא אמורה להכנס בקלות כשהיא נכנסת ישר,אם היא נתקעה זה בגלל שהיא עקומה...

בפעם הבאה לפני שאתה עושה סיבוב לבדיקה,קודם כל תבדוק שהכל עובד כשהאופנוע עומד,

אחרי שהכל נמצא תקין אז אפשר לבדוק בנסיעה,ועדיין עם תשומת לב כפולה!

בהצלחה

עמית.

אגב כל מערכת בכלי הרכב היא נחשבת כהתעסקות בבטיחות

אפילו החלפה של דוושה ברכב עלולה להוביל לאסון,בגלל זה לכל אחד יש שיקול דעת.

שיקול דעת שצריך להיות ח-כ-ם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בלמים זה לא נושא ללמידה בשלט רחוק !

רק עבודה מעשית וניסיון מוכח .

ניסיונות לא מוצלחים מובילים לאסונות .

רק אחרי שתעבוד עם מישהו מוסמך ותראה את העבודה ותלמד מה מותר מה אסור

ומדוע , אז תוכל לעשות משהו לבד .

מוסך מורשה , בבקשה .

ובהצלחה בשיפוץ הבלמים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור