Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש את מי שצילם את האוטו הזה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש את מי שצילם את האוטו שהוספתי בתמונות למטה...

פשוט יש לי קונה בטוח בשבילו וחבל שעומד ככה ונרקב!

תודה ושבת שלום

נוי

SSCN1041.JPG

SSCN1040.JPG

פורסם

אני צילמתי אותו, אבל הבנתי שהוא לא למכירה אז חבל על הניסיון.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

האוטו הזה כבר לא שם... הוא עבר ועכשיו הוא אפילו מכוסה...

אני ניסיתי לא מעט לדבר עם הבעלים, אבל כאשר אתה ניגש לדפוק בדלת, אפילו לא טורחים לפתוח אותה.

כל חובב אמריקאיות בפורום כבר ניסה לפנות לבעלים, אך ללא הצלחה.

ממש חבל על האוטו, יש לו פוטנציאל עצום לעבור לחניה שלי... ;-)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אפשר בבקשה פרטים על מקום הימצאותו של האוטו הזה?

ד"א איזה אוטו זה בדיוק?

נוי

פורסם

הדגם הזה נקרא oldsmobile cutlass supreme מהשנים 68-69

עריכה: טופל. היתה לי הרגשה שמשהו לא מסתדר לי... תודה קובי.

פורסם

שמע, נוי, אני פינטזתי על האוטו הזה די הרבה, והרבה ריר הוזל עליו (זה יסביר לך למה צד שמאל שלו חלוד יותר מצד ימין) אני אפילו כבר התחלתי לברר על כיסויים ואמצעי מיגון פיזיים אחרים לתקופה שהוא יעמוד מתחת לבית שלי, ממש הייתי חם עליו!

אבל כל האשליה נופצה לרסיסים כאשר לאחר כל הפתקים, וכל הבירורים מי זה הבעלים, באתי לדפוק לו כמה פעמים על הדלת והוא אפילו לא בא לפתוח את הדלת, למראת שבפרוש שמעתי שיש אנשים בבית!

לאחר שנרגעתי מהחוויה הזאת, התחלתי לחפש משהו שיהיה קצת יותר ריאלי לרכישה, ומצאתי את אנני שלי, מכאן כל הסיפור ידוע.

פורסם

הבעלים של הרכב לא העוניין למכור - רבים וטובים באו אליו בתחנוני מכירה ונענו בשלילה.

חבל לראות מפלצת כזו נרקבת למוות...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

וואי, אפילו לי כואב הלב לראות רכב אמריקאי במצב כזה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לכולם להירגע- זה חלום שלי כבר המון זמן! אז, לגבי "הקונה הבטוח"- אני הייתי הראשון!

כבר נמאס לי להשאיר לו פתקים ולדפוק בדלת.

אבל- כפי שכבר אמרו- הוא בהחלט לא מעוניין למכור, ולא מזמן נתן רמז "דק" נוסף לכך- העיף את הפרייבט שלו מהחניה הקרובה לבית, הכניס את האוטו לשם, וכיסה עם הכיסוי החדש!

אז, חברה, אני (ולא רק אני) בתיקווה, שיום אחד האוטו אכן ישופץ ונראה אותו במלוא היופיו (או לחלופין- הוא ימכור לי אותו8):oops: )- כאמור, אין הרבה רכבים, שבשבילם אני מוכן להשקיע המון- זה אחד מהם (האחד), מאז שראיתי אותו לפני יותר מ-16 שנה- זו אהבה ממבט ראשון!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

צר לי עוד קצת לאכזב אותכם אבל האוטו גמור.

יש לו ריקבונות קשים מאד בשילדה.

ABODY מורכב משלדה מלאה, ואם היא רקובה אין הרבה מה לעשות עם האוטו חוץ מלזרוק אותו לים.

השיפוץ של הרכב הזה מוערך ביותר מ 200 אלף שקל עלות , כמו כן נכנסו מיים לפנים הרכב הכל העלה בפנים ירקת ואדים ומי יודע מה זה עושה לריצפה המסכנה. חבל לראות מפלצת שכזאת במצב שכזה אבל אין מה לעשות יש אנשים בלי לב.

צריך לבנות את כל האוטו מחדש, יהיה יותר זול ועדיף ליבא אחד.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לפי דעתי הסוף של הרכב הזה יהיה כמו הרכב שצילמתי באיזור התעשיה בירושלים (יש למישהו מושג מה זה הרכב הזה?).

נ.ב. אני מתנצל שאני מפרסם אותו גם פה וגם בשירשור הענתיקות ,פשוט אני מאוד סקרן לדעת מה הרכב הזה.

1.JPG

• תוכן חדש...