Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה גן עדן אליו היתה מגיעה כל וולוו שיצרה אי פעם, אין לי ספק שהיתה מגיעה עד לישוב תקוע.

היום בבוקר, סוף סוף הצלחתי להגיע ולבקר במקום, וביחד עם הבעלים של האוצרות סיירנו במקום ושמעתי ממנו אין סוף סיפורים, וכמות הידע שנישפכה שם יכולה להכיל אינציקלופדיה שלמה.

בקיצור מה נימצא במלאי:

1. פגר במצב סופני של המלאך וולוו P180 במקרה הזה מלאך המוות, רק משפץ אמיץ ורציני יוכל לו.

2. וולוו P210 נדירה ביותר והיחידה בארץ כולל ניירת מסודרת לשיקום ארוך וממושך רק לבעלי נסיון אמיתי

3. כמה 121 רגילים וסטיישנים רובם במצב נסיעה או קרוב לכך

4. שני טריומף לשיקום אחד ממושך והשני פשוט יחסית.

5. המון אבל המון חלקי חילוף לוולוו בכל השנתונים והדגמים.

6. 164 במצב מצויין.

7. טריומף 4 דלתות היתה שייכת ליגאל אלון ז"ל מיבוא אישי שלו.

רוב הרכבים למכירה במחירים ראלים וכן כמות אדירה של חלקים תמונות בהמשך שווה לתת קפיצה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוקי הכל??

מה המחירים??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני בנתיים יעזור קצת

גן העדן של וולבו בתקוע (צילמתי לפני כשמונה חודשים)

נמחקה ע"י מנהל הפורום תמונה עם מספר רישוי גלוי.

vol1_resize.JPG

vol2_resize.JPG

vol4_resize.JPG

פורסם

מה זה האוטו הבורדו בהודעה האחרונה?

ואם כבר להוסיף, זה יותר נראה כמו בית לוינשטיין לוולוואים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וואו , כמה וולוואים . :shock:

אם הייתי יכול , הייתי משפץ את כולן . :(

עושה קצת עצוב לראות וולוואים במצב כזה . :cry:

שבת שלום לכולם .

פורסם

עצוב...

אחד מהרכבים שאני ממש אבל ממש רוצה הוא P1800.

קראתי כאן בפורום על הבחור ועל אוסף הוולוו-אים שלו וגם דיברתי איתו. בזמנו הוא סיפר לי בטלפון מה המצב של המלאך וביקש הרבה מאוד עבורה. עכשיו כשאני רואה את התמונות אני קולט שהמצב הרבה יותר גרוע.

:cry:

שבת שלום לכולם

פורסם

ניראה כמו גן עדן?

לי זה ניראה יותר כמו תחנתן האחרונה של עשרות מכוניות שעוד יכלו לנוע שנים,לו בעליהן היה דורש בעבורן סכומים ראליים.

מזכיר לי את החבר מ' מהישוב ב ',שאט אט המכוניות שחונות אצלו עוברות מהעולם הגשמי לעולם הרוחני..

כנראה שמסתבר שכמות הפריירים קטנה בהרבה ממה שנוטים לחשוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן כל מילה של חן בסלע, היו לי כמה וכמה שיחות עם הבעלים בעניין זה, המצב היום שונה מכמה וכמה בחינות, יהיה ניתן להגיע להסדרים ראליים, צריך לקחת בחשבון שיש כמה רכבים, כגון המלאך והנדירה לא פחות ה-210 שמצריכים ממש בנייה מחדש, ורכישת כימעט כל החלקים, בקיצור צריך מישהו שמוכן לקחת על עצמו פרוייקט מאסיבי ולא פשוט, ישנן כמובן כמה מכוניות שאינן בשדה כי אם במקום שמור יותר בקרבת מקום שאינן מצריכות שיפוץ מסיבי והן במצב טוב יחסית, והן מתאימות למי שחפץ בפרויקט שימור לרכב נוסע... לחילופין ופה אני זורק כפפה רצינית, אחד הרכבים יתרם למועדון ישופץ בהיתנדבות ע"י כל מי שמוכן לתרום לעניין, תמורת פירסום שמו ובית העסק שלו, בסיום יועמד הרכב המשופץ למכירה פומבית, שההכנסות יהיו קודש לקופת המועדון, מישהו רוצה להרים פרויקט כזה?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...