Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה חתיכת פרויקט... תתחדש, ושיהיה בהצלחה.

אם תתייאש ותרצה למכור אותה, יש פה הרבה קונים פוטנציאלים...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

איפה גינאדי???? אני זוכר כשהייתי ילד וגרתי בשכנות לגינאדי , הייתה חונה אחת כזאת בדיוק, על יד המכולת, רכב מגניב.... מאחל המון בהצלחה.

haters will hate

פורסם

תתחדש והמון הצלחה בפרוייקט. בתור ילד תמיד הייתי רואה את הרכב הזה בתור סוג של פלא שמצליח לנסוע עם 3 גלגלים.

כתבתי לפני כשנה בשרשור של ענתיקות בדרכים על אחת שחונה מכוסה בשכונת יד אליהו בת"א. מיקום יותר מדוייק בהודעה פרטית.

אסף

פורסם
נראה לי מזה מעניין לנהוג בכלי הזה

נראה לך לא טוב.

לחבר שלי הייתה כזאת ירוקה אי שם לפני 20 שנה (ראליאנט קיטן אם אני זוכר נכון)אוטו (אם אפשר לקרוא לדבר הזה אוטו) מזויע ומסוכן ביותר לנהיגה.

חמוד בתור קוריוז ובתור רכב אספנות לשיפוץ אבל זה עדיין לא עושה ממנו אוטו טוב, הוא פשוט נוראי לנהיגה.

התהפכות בסיבוב יכולה להתבצע בלי כל בעיה גם ב 30-40 קמ"ש, ברקסים וירטואליים לחלוטין, הגה מופרך לחלוטין. בקיצור, שפץ בכיף ושים איפושהוא בתצוגה יפה ומרשימה אבל למענך ולמען משפחתך, אל תנהג בדבר הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתקווה שאני יכול לתרגם נכון את השם קח ספר על ראלינט F1

http://www.amazon.com/Renault-F1-Beyond-Yellow-1977-1997/dp/0752435531/sr=1-10/qid=1164955564/ref=sr_1_10/105-4319488-5319632?ie=UTF8&s=books

הנה כאן יש את הספרים http://www.classiccar.co.il/books/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
נראה לך לא טוב.

לחבר שלי הייתה כזאת ירוקה אי שם לפני 20 שנה (ראליאנט קיטן אם אני זוכר נכון)אוטו (אם אפשר לקרוא לדבר הזה אוטו) מזויע ומסוכן ביותר לנהיגה.

חמוד בתור קוריוז ובתור רכב אספנות לשיפוץ אבל זה עדיין לא עושה ממנו אוטו טוב, הוא פשוט נוראי לנהיגה.

התהפכות בסיבוב יכולה להתבצע בלי כל בעיה גם ב 30-40 קמ"ש, ברקסים וירטואליים לחלוטין, הגה מופרך לחלוטין. בקיצור, שפץ בכיף ושים איפושהוא בתצוגה יפה ומרשימה אבל למענך ולמען משפחתך, אל תנהג בדבר הזה.

לקיטן היו 4 גלגלים והסיסמה של היבואן היתה "24 ק"מ לליטר ". זו עם ה 3 גלגלים נקראה רובין . לשתיהן היה מנוע 848 CC

פורסם

איפה זאב, כשצריכים אותו?! :-D

וכן בנצי, ולצערי, האוטו ההוא גמר את חייו תחת שופל של עיריה, לאחר עמידה של יותר משנה, כאשר זקן חביב- בעל האוטו, כבר לא מסוגל היה לנהוג... מאד הצטערתי לראות את זה- היה במצב מצויין...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נראה לך לא טוב.

קצת שטויות כתב ידידנו ,מה לעשות אצלנו כולם יודעים הכל.

לעניננו,הרכב בתמונה נקרא reliant super-van 3 הדגמים שנסעו בארץ בעיקרם משנת 1967 או 1968 למרות שהיו ביצור גם אח"כ מנוע 600cc o.h.v גוף מפיבר ובעל שלדה,נסעתי איתו המון קילומטרים ובעוד זמן קצר מתחיל השחזור מחדש.יום טוב-זאב

zeev

• תוכן חדש...