Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השרשור הקודם שפתחתי בנושא נמחק לפני שהספקתי להוריד את התוכנה.

האם אתם יודעים על תוכנות חומות אש, להגנה מפני פריצות שאפשר להוריד בחינם? נתתם לי כמה קישורים שנמחקו..

תודה מראש!

גיא.

פורסם

עוד אחת חינאמית לחלוטין ובאמת מצויינת

COMODO

אתה מכניס אימייל ומקבל סריאל חוקי למהדרין

עובדת מצויין על מספר מחשבים שניסיתי אותה

אם אתה רוצה "קרנף" אז כמובן יש את הOUTPOST

המאוד מקצועית

אבל היא עולה כמה ג'ובות

Godflash

רק שתדע שחומת האש המקורית של SP2 עוצרת רק תקשורת נכנסת ואין לה בקרה על תקשורת יוצאת

מה שאומר שאם יושב לך וירוס ומנסה ליצור קונקשיין לאינטרנט (מה שקורה 99 אחוז מהוירוסים החדשים) אתה לא תדע על זה עד המכה - FW טוב יקפיץ לך חלון שיגיד לך שישום כלשהו מנסה ליצור קונקשיין לIP כזה וכזה בפורט כזה וכזה....ותוכל כך לחסום אותו

פורסם
אין לי XP, אלא 98..
אין לך מה להמשיך ולהתאמץ ולשים פיירוול - אם אתה מעוניין לאבטח את המחשב שלך מפני משהו - תעלה לXP - היא מבוססת על טכנולוגיית NT שהיא פי 100 יותר אמינה\יציבה\מאובטחת מה98.

חבל על הזכרון שהפיירוול שתשים ייקח.

פורסם

בקישור הבא תמצא קישורים למספר תוכנות מומלצות:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=170&catId=415

ובכלל דרך הקישור הנ"ל אתה יכול להתיעץ בנושא בפורום אבטחת מידע בתפוז.

אני משתמש באחת הגרסאות הישנות של הkrieo כבר כמה שנים - נראה לי שהוא די ייסודי אבל אל תשכח שעדיין צריך גם אנטיוירוס טוב. ... לפי מה שאני רואה הקישור כבר לא עובד לגבי הגרסה הישנה(2.1.5).

ולמקרה שאתה לא ממש יודע איך זה עובד. אז זה מקפיץ לך הודעות שמאפשרות לך לאשר או לא תקשורת מיישום או כתובת מסויימת, כלומר זה לא עושה את העבודה אוטומטית זה מצריך ממך גם שיקול דעת.

בהצלחה

:-D

פורסם
אתה לא משדרג בסוף?

עם ה- 350 ש"ח שאני מקבל כל חודש מהצבא, אי אפשר לשדרג כלום..

בכל אופן, אחותי רוצה לקנות עוד מחשב לעצמה, אין קשר למחשב שלי.

פורסם

שלום לכולם

התקנתי היום את תוכנת Sygate Personal Firewall.

משום מה, הוא מקפיץ לי את ההודעה הבאה כל כמה זמן. מה זה?

פורסם

דבר ראשון, התקנת תוכנה טובה . ה SYGATE עושה את העבודה בצורה טובה.

אני לא אומר טובה מאוד כי היא לא עובדת אצלי לאורך מספיק זמן, אבל שמעתי חוות דעת חיוביות ממומחים בתחום.

בקשר לחלון הזה, פשוט תן לו V ב checkbox ואז לא תראה אותו יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם שכשאני מסמן וי וגם שלא ההודעה מופיעה כל כמה זמן, ואם אני לא לוחץ עליה את הפירוול נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. מה זה רכיב מרכזי של win32?

• תוכן חדש...