Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הקדמה בקצרה.

בגלל שהאופנוע שלי היה מוצא עצמו על הצד די הרבה, ומיכל הנוזל בלמים לא היה מלא עד הסוף, חדר אוויר למערכת בלימה של הגלגל הקדמי.

המערכת הנ"ל מורכבת משלושה חלקים:

מיכל אגירה (המשאבה של הידית שעל הקידון)

קליפר

ועוד איזה חלק שמחובר עם צינור לקליפר, ויושב לידו על המזלג היגוי.

המערכת מחוברת באופן הבא:

המיכל אגירה מחובר לקליפר, מהקליפר יוצא צינור ליחידה הנ"ל.

עכשיו השאלות:

ממה אני מנקז אוויר קודם, מהקליפר או מהיחידה שהוא מחובר עליה?

איך זה מתבצע?

מה השלבים?

מה אמור להיות גובה הנוזל הבלמים במיכל אגירה?

מדובר כמובן בסוזוקי GSX 250 שנת 84 שלי...

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם אתה מצפה לקבל תשובה מבן אדם שאמור להבין איך המערכת עובדת מההסבר שלך אז לא יודע מה להגיד לך...

בכל אופן,מנקזים אויר מהקליפר,בדיוק כמו באוטו...

ישנו מצב שהמשאבת בלם(זאת שעל הכידון)תזדקק להחלפת גומיות ולא מדובר בניקוז אויר...

ע"מ לנקז אויר יהיה יותר קל אם תצטייד בצינורית שקופה שתוכל להתחבר לניפל שנמצא בקליפר.

אחרי שתרוקן את כל הנוזל תמלא בחדש,

תפמפם את ידית הבלם עד אשר יצטבר לחץ,

חבר את הצינורית השקופה לניפל ובצידה השני הכנס אותה לתוך כוס עם נוזל בלמים

תחזיק את ידית הבלם ותפתח את הניפל כך שהאויר\נוזל יכלו לצאת.

היות והצינורית שמחוברת לניפל נמצאת בתוך הנוזל לא יכנס חזרה למערכת אויר אלה רק נוזל בלמים.

תחזור על הפימפום ושחרור הניפל מס' פעמים עד אשר לא תראה בועות אויר שיוצאות מהניפל.

השיטה הזאת אומנם איטית אבל היא הכי קלה והכי יעילה להוצאת אויר.

בהצלחה...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תודה עמית.

שאלתי ממה לנקז אוויר קודם, כי גם ליחידה שמחוברת לקליפר יש ניפל.

אני אנסה להסביר יותר מדוייק,

מהמיכל אגירה שנמצא על הכידון יוצא צינור לקליפר. מהקליפר יוצא צינור שמתחבר ליחידה הזאת, שיושבת איזה 20 ס"מ מהקליפר, על המזלג. גם לקליפר יש ניפל ניקוז, וגם ליחידה הזאת.

בגלל שהקליפר והיחידה הזאת, מה שזה לא יהיה, מחוברים בטור, אני לא יודע ממה לנקז אוויר קודם.

פורסם

על פול גז - שמעת? :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם יש מספר ניפלים אז ההגיון אומר שיש להתחיל מהגבוה ביותר.

אבל זה לא כלכך משנה לדעתי,צריך לנקז אויר משניהם,

אם ישנם מספר ניפלים זה בגלל שכנראה המקום לוכד אויר ולשם כך הניפל נועד.

בכל אופן תנקז אויר משני הניפלים...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
שמעתי, אבל הפחידו אותי בסיפורים שאתה מסתובב שם... :twisted::biglaugh:
נרשם. :x

ואני לא מסתובב, אני פונה.

סביבון מסתובב, כלי רכב פונה.

אני בכלל מדריפט (מבצע דריפט) :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הנה תמונה בשביל שתוכלו להבין על מה לעזעזל אני מדבר...

בתמונה ניתן לראות את הצינור שיוצא מהקליפר ומתחבר ליחידה הזאת ( אגב, מישהו יודע מה זה?).

ממה צריך לנקז אוויר קודם?

PICT0271.JPG

פורסם
( אגב, מישהו יודע מה זה?).

ממה צריך לנקז אוויר קודם?

זו מערכת למניעת שקיעת הבולמים הקדמיים בעת הפעלת ברקס קדמי.

ע"פ התמונה יש לנקז קודם בקליפר ואח"כ במערכת זו.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אל תדאג, לפני שהאופנוע יעלה לכביש הוא יעבור ישר קו מסיבי ובדיקות מקיפות. עד אז, אני רק מוודה שהכל בו עובד כמו שצריך.

סיכום לבינתיים:

ניקזתי אוויר לפי הסדר שנכתב (קודם קליפר, אחרי זה המנגנון הזה) והבוכנה של הקליפר הייתה תקועה.

הרבה WD ושמן מכונות פתר את הבעיה. לבינתיים.

הבלמים עובדים בסדר, הוחלף כבר על הדרך גם שמן מנוע, אבל לא יכולתי להניע בגלל שנגמר המצבר החיצוני שאני מניע ממנו.

עד שהוא שאני אטעין אותו בשבוע הבא, הפרויקט ON HOLD.

• תוכן חדש...