Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפה ומצב רוח לשבת בבוקר בנתניה

:morning:

בשבת, 11 בנובמבר , בין השעות 10:30- 12:30, ניפגש בבית קפה מסעדה- "מצוקי- ים" הנמצא בחוף נעורים, החוף הצפוני של נתניה, ליד מושב חבצלת השרון ומושב נעורים, (וליד בית הבראה לשוטרים).

 

בקפה מקום ישיבה מרווח בפנים ובחוץ!

 

לחברי המועדון תינתן הנחה של 10% עם הצגת כרטיס חבר.

 

טל' לבירורים-אצל בעל המקום משה- 0523300948.

 

שמעון רגוטקוביץ'- חבר המועדון- 0543977380.

 

אופן ההגעה: מכביש החוף יש להיכנס למחלף חבצלת, לפנות לכיוון מערב ולהיכנס למושב עד הים. בצומת T לפנות ימינה לחוף נעורים , לנסוע 300 מ' עד לכניסה לביה"ס נעורים ולרדת עם הרכב למטה, לחוף.

 

מפה באתר הבא:

http://map.walla.co.il/ts.cgi

 

למי שמגיע אחרי 10:30 ולא ימצא חנייה למטה (ישנה שם חנייה לכ-20 רכבים על שטח אספלט) ניתן להחנות גם למעלה , במגרש חניה שיפתח לחברי המועדון .

במקרה גשם המפגש ידחה לשבת, 18.11.06.

בברכה

:mm_wink:

סמדר- משרד המועדון.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

×
×
  • תוכן חדש...