Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים, אחרי ייאוש מוחלט מכל תפקיד אחר בצה"ל, ושיחת טלפון מקד"צ נהיגה, חתמתי להיות נהג יחידה.

לפני כשבועיים-שלושה, התחלתי ללמוד נהיגה (צריך רישיון עד 15 טון) והחלטתי שלא מתאים לי מכמה סיבות, אחת מהן היא שהובטח לי כשחתמתי שאני לא אכנס לשטחים, ועכשיו פתאום הם שינו את דעתם ואמרו שבגלל שיש לי עדיין פרופיל קרבי, אני כן אכנס לשטחים, ואצוות ליחידה קרבית, ולאן שהיא נכנסת- אני נכנס.

אני לא רוצה קרבי. גם בגלל ההורים שלי, אבל בעיקר בגלל העובדה שכתוצאה מבעייה בברכיים אני לא מסוגל כמעט לרוץ.

שמעתי מחבר שנפצע בעת שירותו במודיעין-שדה וכתוצאה מכך נשר, שהציעו לו תפקיד של מדריך נהיגה מבצעית. אשמח לשמוע יותר פרטים, אם ידועים לכם, על התפקיד, מה הוא כולל, איזה טירונות, וכ'ו. וכן, איך אוכל לבטל את השיבוץ שלי, שכרגע הוא מוגדר כ"נהג יחידה".

תודה רבה מראש,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בקשר למדריך נהיגה מבצעית - דבר איתי על זה בטלפון, נראה מה אפשר לעשות.

בקשר לכל השאר - מה שלא תתעקש עליו המון (כולל אחרי איומים שלהם להכניס אותך לכלא ושאר ירקות) - אתה לא תקבל. ככה זה עובד בצבא.

הבעייה עם תפקיד הנהיגה המבצעית שהוא כולל הכשרה של לוחם למרות שהתפקיד הוא נהיגה כולו - טירונות 03 לפחות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפותח הטופיק, את הטעות שלך עשית. כרגע, עלייך להתעקש ולא להתפנות בבקו"ם, למרות שיכולים גם לשבץ אותך לטירונות 02 ובכל זאת לשלוח אותך לשטחים עם השלמת רובאי (היו דברים מעולם). תהייה עקשן ותתמיד בדיעה שלך, שאתה לא מעוניין להיות נהג. דבר אחד שאני למדתי - להקטין ראש, זו דרך המחשבה בצבא.

פורסם

אוקיעי עדכון:

התקשרתי אליהם, אמרתי להם שאני לא רוצה להיות נהג יחידה, והם ענו לי שאני צריך להגיע לדיון משמעתי. הלכתי, דיברתי קצת עם המפקד, והצלחתי לצאת מזה. הוא ניסה לשכנע אותי להישאר אבל התעקשתי ויצאתי מזה.

כרגע, הפרופיל שלי הוא 72 ואני כבר לא משובץ כנהג יחידה, משמע שעם הפרופיל הזה, אני די נופל בין הכיסאות- זה לא ג'ובניק וזה לא "קרבי אמיתי".

אז החלטתי להוריד פרופיל, ואולי להיות נהג יחידה 02 בלבד, או כל תפקיד אחר שהוא לא קרבי. כבר ממש לא איכפת לי מזה.

מה אתם אומרים? מה לעשות עכשיו? ביום שלישי הקרוב יש לי תור לרופא על מנת להשיג אישור על אלרגיות ואז אני אפנה עם זה לצבא בניסיון להוריד את הפרופיל. איזה תפקיד כדאי לי לנסות להתקבל אליו? רצוי משהו שקשור בנהיגה...

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

מה עושים שם?

hagggg55 כתב:

פורסם

יחידה נגד מצבי קיצון.במקרה של התפרעות בכלא של עצורים פלסטינאיים (כמו מגידו) הם נמצאים שם כדי לתפעל את העניין ולמגר את הבלאגן גם במיקרים של בן ערובה הם מאומנים לחלץ אותו.

הם היחידים המורשים להיכנס לתוך הכלא ולהסתבב בין העצורים עם נשק חם טעון ודרוך, ונשק ביכלל.

הם מתאמנים ועוברים הכשרה עם כל היחידות המובחרות של צה"ל (כגון:מטכ"ל,שייטת13 ועוד...).

בקיצור כוח100 הינו כוח אבטח מיוחד במת"כים (מתכני כליאה).

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...