Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה במציאת סרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי סיפרה לי על סרט שראיתי מזמן. אני לא זוכר את השם שלו. אני רק זוכר שהוא היה ממש מצחיק ודפוק.

הפרטים הידועים:

דמויות: מי-יק ,דא-אג, קרוקר

מדבר על: איזה מלך, ששולח לכדור הארץ איזה שניים, שישמידו את כל האנושות.

זה עם קרוקר, שעושה תוכנית טלוויזה על שהוא יכרות לך את הראש, רק ב37 דולר בלבד, וזה כדאי. או עם הנשים עם הרגליים השעירות והגבה האחת, שאמורות להיות סקסיות בטירוף.

זה שהם גונבים לשני ילדים אופניים, והופכים אותם למשמיד אנשים כזה, ואז הם "מושכים" את האנשים, כי הם בלי בגדים ואז הילדים מרביצים להם.

תודה רבה.

פורסם

ואט דה פאק?! o_O

מחזק...
hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מכיר את הסרט , הם גונבים לילד את האופניים ואז איכשהו האופניים נראות כמו תחנת חלל רוסית ?!

לא זוכר את השם .

ים long time no

פורסם

5 פעמים קראתי ברצף ועדיין לא מוצא הקשר בין המשפטים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ידידה שלי סיפרה לי על סרט שהיא אכלה מזמן. אני לא זוכר מה היא עישנה/הסניפה/הזריקה. אני רק זוכר שהוא היה ממש מצחיק ודפוק.

הפרטים הידועים:

מדבר על: איזה מלך, ששולח לכדור הארץ איזה שניים, שישמידו את כל האנושות.

זה עם קרוקר, שעושה תוכנית טלוויזה על שהוא יכרות לך את הראש, רק ב37 דולר בלבד, וזה כדאי. או עם הנשים עם הרגליים השעירות והגבה האחת, שאמורות להיות סקסיות בטירוף.

זה שהם גונבים לשני ילדים אופניים, והופכים אותם למשמיד אנשים כזה, ואז הם "מושכים" את האנשים, כי הם בלי בגדים ואז הילדים מרביצים להם.

תודה רבה.

תיקנתי לך קצת שיבינו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הגרסא המתוקנת.

ידידה שלי סיפרה לי על סרט שהיא ראתה. ואני נזכרתי שאני ראיתי אותו מזמן. שראיתי מזמן. אני לא זוכר את השם שלו. אני רק זוכר שהוא היה ממש מצחיק ודפוק.

מה שאני והיא זוכרים ביחד הוא:

הסרט מדבר על: איזה מלך, ששולח לכדור הארץ איזה שניים, שישמידו את כל האנושות.

(כל אלה הם קטעים מהסרט. לא אמור להיות קשר בין המשפטים. סלחו לי על החוסר הסבר.)

תודה רבה.

פורסם
זה שהם גונבים לשני ילדים אופניים, והופכים אותם למשמיד אנשים כזה
ממש ביזיון. זה מה שהם עשו? איפה המשטרה כשצריך אותה? במקום לטפל בפושעים אמיתיים הם תופסים נהגים על מהירות בכביש שש. ממש ביזיון...

dirty old man

need love too

פורסם

לסרט קוראים EVIL ALIEN CONQUERS

כובשים רעים מהחלל החיצון.

התרגום לעברית הוא חייזרים כובשים או משהו כזה.

השם באנגלית 100 אחוז נכון אבל.

• תוכן חדש...