Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחר שכ3 שנים לא שידרגתי את הפלאפון הקיים שלי (סמסונג אובוקס תאורה כחולה למי שמכיר).

החלטתי לקחת בשבילי פלאפון חדש ברשת אראנג' (מטעמי מספר קיים אצלם, לא מעוניין לעבור רשת).

שמתי עין על 3 מכשירים:

nokia n73

motorola v3x

samsung x820 (למרות שהינו דור 3).

בכל אחד מהטלפונים האלה שמעתי בעד ונגד, מצד אחד לסמסונג אין חריצי הרחבה ופלאש למצלמה, מצד שני הנוקיה סובל מתקלות תוכנה קשות.

אשמח מאוד מאוד לייעוץ מחברי פורום אשר בעלי אחד מהמכשירים האלה ויכולים לעזור לי בהתלבטות (אני קונה את המכשיר ישר ולא בתשלומים לכן זאת גם הוצעה לא קטנה).

התכונות שבתכלס הכי חשובות לי מהמכשיר הינו רמקול פנימי חזק, ומצלמה באיכות גבוהה.

תודה רבה.

פורסם

תקנה sony ericsson k610

http://www.orange.co.il/catalog/ (צד ימין למעלה)

לא להבהל מהצבע יש גם כסוף.

ותרחיב לו את הזיכרון.

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-FlashMemory&DB166407=316314

לי יש סוני אריקסון K750, מכשיר מדהים.

ה-610 בדיוק עם אותן תכונות (מצלמה מצויינת של 2 מגה פיקסל, MP3 מעולה...) אבל יש לו תוספת של מצלמת דור שלישי ו-MP4

פורסם

ממליץ על Motorola V3x ברשותי 7 מכשירים כאלה.

מצלמה באיכות גבוהה מאוד כוללת פלאש,אפשרות להרחבת כרטיס זיכרון,אפשרויות הגברה של הווליום דרך תוכנה ועוד..

מה שכן החיסרון היחיד שמיעה באפרכסת לא חזקה במיוחד, והסוללה נגמרת מהר יחסית לי שאני מדבר הרבה.

סה'כ טלפון מאוד מומלץ!

פורסם

קודם כל, לדעתי.. במחירים שם היום עדיף יד שנייה.

אני קניתי 6230I, יד שנייה, עובד פיקס, גרסה הכי גבוהה, עם כל הרכיבים, וכמובן חוקי - ב-800 ש"ח.

תנעל על פלאפון מסויים וכנס לאתר יד שנייה ופשוט חכה למציאה, ממש כמו לצוד.

קניתי משקפי טייסים של ארמני מקוריות ב-300 שקל במקום 800.. בגלל סדק קטן שלא מפריע כלל.

צריך פשוט מאוד לדעת לשחק..

אה איך שכחתי :) השבוע צריכה להגיע אליי אוזניית בלוטוס שקניתי ב-80 במקום ב-200 שקל.

פורסם

N73.

ממליץ בחום.

למכשיר יש שני חסרונות בלבד הגודל שלו - אך גודל המסך שלו מפצה על העניין, ובעיות תוכנה - דבר שייפתר לאחר שיהיה עדכון תוכנה ראשון.

כמו שזה נראה לי לאחר שימוש של חודש, המכשיר כמעט מושלם, ותוך מקסימום חצי שנה, לאחר שייצא עדכון תוכנה, הוא יהיה באמת מושלם.

ממליץ.

שי.

פורסם
N73.

ממליץ בחום.

למכשיר יש שני חסרונות בלבד הגודל שלו - אך גודל המסך שלו מפצה על העניין, ובעיות תוכנה - דבר שייפתר לאחר שיהיה עדכון תוכנה ראשון.

כמו שזה נראה לי לאחר שימוש של חודש, המכשיר כמעט מושלם, ותוך מקסימום חצי שנה, לאחר שייצא עדכון תוכנה, הוא יהיה באמת מושלם.

ממליץ.

שי.

מצטרף להמלצה. המקשים קצת קטנים, אבל זה מה שאתה מקבל כשהמסך גדול כל כך.

פורסם

N73 מכשיר מדהים, אבל התוכנה עדיין לא בשלה. יש הרבה באגים והמכשיר נתקע ומאתחל. אם לא אכפת לך לסבול כמה חודשים עד הוצאת גירסה משופרת לך עליו. הוא כרגע במחיר נמוך יחסית למחיר ההשקה. אם אתה בתכנית פרטית ללא התחייבות המכשיר יעלה לך 1944 ש"ח בהחזרת המכשיר הישן.

X820 מכשיר מדהים בעיצובו, זהו. כל השאר יחסית סטנדרטי בו (מצלמה טובה, מסך מעולה). אחרי כמה חודשים מתרגלים לעיצוב ואז נשארים עם מכשיר רגיל.

V3X מכשיר טוב מאוד ומפתיע. אני משתמש בו כבר 3 חודשים ומאוד מרוצה ממנו. זאת למרות שלא קניתי אותו (קיבלתי מהעבודה) ואם הייתי צריך לקנות אותו כנראה שלא הייתי עושה זאת.

K610 הוא תמורה מעולה לכסף.

6280 גם תמורה טובה לכסף, אבל מבנה הסליידר נחלף עם הזמן ואז המכשיר לא מרגיש איכותי. סוללה חלשה.

בשורה התחתונה...אני הייתי מחכה לסוני אריקסון K800. המכשיר מתחרה חזק מאוד ל-N73 והוא יושק בעוד זמן לא רב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הסוני-אריקסונים הם המומלצים ביותר עם הממשק המוצלח ביותר.

שיחקתי איתם די הרבה לאחרונה ואני חובב ידוע של SE (יש לי W800i עם דיבורית לרכב).

חבל של-K610i אין פלאש וזה בהחלט חסרון מורגש. הפלאש מאוד שימושי, לא רק לתמונות.

העובי שלו מצוין והמקשים מעולים. אחלה מכשיר.

ל-K800i יש מצלמה פשוט מדהימה והפלאש האמיתי (לא LED) עובד לא פחות ממדהים בחושך.

העובי שלו, עם הכיסוי על המצלמה, מעצבן.

ה-X820, עימו אני מסתובב חודשיים, הוא מכשיר מצוין. סמסונג שיפרו רבות את הממשק שלהם

והוא מאוד מאוד נוח לנשיאה. לפעמים אתה פשוט שוכח שהוא בכיס שלך עד לרגע שהוא רוטט.

זה לא הקטע של ה"עיצוב" כמו שרשם הגבוה לפניי, אלא העובי שהוא פשוט פרט פונקציונאלי חשוב.

הוא נפל לי מספיק פעמים וישבתי עליו לא פעם כדי שאוכל להגיד שהוא מכשיר ממש לא עדין/שביר,

למרות עוביו. בתור משתמש MMS די כבד, זה בהחלט חסרון עבורי שהוא לא דור 3.

אני יכול לקחת במקומו V3X, Z300 ועוד כמה דברים טובים ואני עדיין ממשיך להסתובב איתו

בגלל שהוא כ"כ נוח.

טעם אישי: אני לא אוהב נוקיות. לא מתחבר לעיצוב ולממשק (גם 6280 וגם סימביאן).

גילוי נאות: אני עובד בחברת סלולאר.

MCS 2008

פורסם

כדאי לברר אם יש מבצעים לחלק מהמכשירים באורנג'. יש למשל כרגע מבצע סטודנטים בו ה-V3X של מוטורולה עולה 14.5 לחודש שזה כ-500 ש"ח בסה"כ, ממש גרושים (ואם מחזירים מכשיר קודם חוסכים עוד 180 שקלים). אולי יש מבצעים אחרים שנותנים אותו במחיר טוב.

שים לב שהגנבים האלה באורנג' (כספר אל תיעלב, אני מגיע מחר!) מחייבים אותך לשלם על חבילת דור 3 (שלא ניתנת להסרה) בעת קניית מכשיר דור 3, והיא גם עולה איזה 15 ש"ח לחודש שמצטרפים לעלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לN73 כמו ל6680 יש תוכנת הפעלה של סימביאן.

כרגע יש המון בעיות עם התוכנות הללו בתחום הסלולר ולאורנג' אין ממש מענה.

אני בדיוק בשבוע שעבר דרשתי מהם להחליף לי את ה6680 שברשותי.

המכשיר איטי,כל הזמן נתקע בגלל בעיות זכרון(למרות שיש כרטיס איכותי ולא גדול מידי).

הבעיה טמונה בתוכנת הפעלה של הסימביאן, לא לגעת!.

בסופו של דבר קיבלתי V3X +ספיריט לרכב בחינם, וה6680 נשאר אצלי .

זה מה שקורה שרוכשים מכשיר הכי מתקדם ולבסוף מגלים שזה דרע'ק!.

אגב, זה היה רק בגלל ההתעקשות של לקחת מכשיר אחר מבלי להוסיף שקל, ומבלי לשדרג(איבוד הוותק וכמובן ההחזרים החודשיים).

אני הייתי ממליץ על הV3X, מעולה לטעמי.

ניר

under construction..

פורסם

אני באופן אישי גם כן לפני שידרוג המכשיר שלי ברשת אורנג', ולפי הבנתי בחודש הבא אמור להגיע אליהם הדגם החדש מסדרת ה V של מוטורולה, והוא נקרא IZAR 3.5 - זהו דור שלישי אבל יותר דק מה V3X.

אני באופן אישי מאז ומעולם תמיד אהבתי את המכשירים בצורת הצדפה, אז לכן זו המלצה שלי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

רק N73

יש כרגע כמה בעיות בתוכנה שלו.

אבל בעתיד יכנסו עידכוני קושחה .

ויסדר את הכל !

שווה כל שקל .

יש לי כזה גם :)

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...