Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי אופנוע מתוצרת SANILI (כנראה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור המפחיד באמת של היסטוריית יחסי הקדח/מהלך במנועי פורשה/אאודי

מסוף שנות ה-70', הגעתי למסקנה שיש פה אנשים שיודעים כנראה ה-כ-ו-ל,

מה שמאוד יכול לעזור במקרה הבא: :-)

המקום: טוגו, אפריקה, לפני כשבועיים. לפי התיאור של הנוסע, הכלי נכנס לוויברציות די קשות

מעבר ל-60 קמ"ש, והתחושה היא ש-80 קמ"ש זו המהירות המקסימלית... אבל אולי אלה

ה"כבישים", מי יודע.

באופן מוזר ומאוד לא אופייני לאינטרנט, החיפוש העלה חרס. פה איזה איזכור

לקטנוע באותו שם שמיוצר בטורקיה, שם אתר מושבת עם אותיות יפניות, ותו לא.

מי יודע? מי שמע? מי רכב?

sanili.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אה, אני מכיר את זה !

זה אופנוע סיני שיש הרבה גם בנפאל , תוצרת חברה שנקראת "פוג'יאן סנילי".

http://exporter.globalimporter.net/company/124/160468

כתוב שהם העיקר יצרן של מכסחות דשא ומנועים להן, אולי זה מסביר כמה דברים על התנהגות האופנוע ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כמו בהרבה מוצרים אחרים , גם אופנועים הסינים מייצרים בשמות שמזמינים יבואנים . בלומה איני זוכר , אבל במדינות שכנות יבואנים לבנונים/הודים מיבאים משיקוליהם שמות שלהם. גם טרקטורים כך . (מכרתי שם MASSEY-FERGUSON( . בייחוד ב 125 סמ"ק , יש המון שמות.

פורסם

סין? מעניין. אגב, המחיר של האופנוע הזה (או דגם מקביל, אני לא ממש בטוח) בטוגו

הוא זמין באופן מפתיע - סכום השווה לכ-5,000 ש"ח. ספרו את זה לביטוח בארץ...:|

אכן, לא מעט לבנונים סוחרים בלומ?ה. אם ננקוט בלשון עדינה, הם לא אהודים שם במיוחד...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמובן... אי-דיוק בניסוח.

• תוכן חדש...