Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת שטוטיי באיי ביי נתקלתי בוולוו אמזון,הבעלים הנוכחי טוען שהאוטו מקורי לחלוטין,

אני לא חושב כך,ויש כמה רמזים שאני חושב שמפלילים,

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-AMAZON-122s-ATTENTION-COLLECTORS-SUPER-CLEAN-AMAZON-NO-RESERVE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6458QQihZ013QQitemZ230045821008QQrdZ1

מה אומרים אמת או שקר?

חוץ מזה האוטו נראה מ-ע-ו-ל-ה,ובאמת במצב משומר כפי שנקנה לפני 43 שנים.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
נראית שמורה!

השקיות לא ממש מאמין לזה, כל אחד יכול להלביש שקית!

זה נכון,במיוחד שמדובר בכיסוי כיסא לא מקורי,ודיפוני דלתות לא מקוריים,

ניילונים מקוריים לא יצא לי לראות,אז אני לא יודע:mm_tongue

בכל אופן שיפוץ באמת יפה,

נחמד לראות תמונות עם השראה

עמית.

0f_12.jpg

d1_12.jpg

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

האוטו נראה לי מקורי ולא משופץ

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
נראית שמורה!

השקיות לא ממש מאמין לזה, כל אחד יכול להלביש שקית!

הניילון הושם על המושב והדבק לדלת מאחר ולבעל הרכב יש כלב שיושב במושב הזה. את הכלב הוא הסתיר ולכן לא רואים אותו בצילומים

מצא משה

פורסם
הניילון הושם על המושב והדבק לדלת מאחר ולבעל הרכב יש כלב שיושב במושב הזה. את הכלב הוא הסתיר ולכן לא רואים אותו בצילומים
זה לא כלב זאת אישתו
פורסם

לא קראתי מה הוא מספר על האוטו אבל האוטו נראה נהדר.

כל הדברים שבדרך כלל לא נראים טוב במכוניות האלה - כאן - נראים נהדר.

הריפוד של הכיסאות לא מקורי - ולכן ברור שכל האוטו עבר שיפוץ. אבל השקיעו בשיפוץ הזה ים של עבודה וכסף.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

כמו שהרכב נראה זה כבר לא משנה הרבה אם יש או אין ניילונים.

הייתכן?!

דרך אגב זו לא וולוו נדירה באירופה או בארה"ב ,בישראל היא יכולה להפגין נוכחות בילעדית

ומרשימה . יהיה מעניין לראות דגמי וולוו בארץ משופצים ברמה כזו גבוהה.

אליהו .

פורסם

יש ניילון שם על הכיסא, איפה רשום שזה ככה מלפני 43 שנה ?

היא לא נסעה 73 אלף מייל עם הניילון הזה על הכיסא.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש ניילון שם על הכיסא, איפה רשום שזה ככה מלפני 43 שנה ?

היא לא נסעה 73 אלף מייל עם הניילון הזה על הכיסא.

Even the 42 yrs old passenger seat and the door panel have the 42 yrs old factory nylon covers which have never been removed, yet. (!!! )

Unbelivable, isn`t it!!! But it `s true!

הנה...

בכל אופן הניילון זה לא העניין העיקרי(כי לא,הוא לא מקורי),רמת השימור של האוטו פשוט הדהימה אותי כך שהייתי חייב לשתף.

אליהו נכון לא מדובר ברכב נדיר,נהפוך הוא מדובר באוטו מאוד נפוץ

The Amazon is known for being a reliable car. Of the 297,000 sold in Sweden 35,000 are still registered and it's expected that 15,000 are still in use

עמית.

פורסם

אני לא מבין גדול בשימור מכוניות.

אבל אני מבין בריפודים.

ונילון לא יחזיק יותר 100 כניסות ויציאות מהרכב. (וזה בהגזמה)

מקורי. לא!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...