Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי דירה לפני חודש וקצת, ולפני שבועיים התחיל ריח מזעזע במטבח שלי. חיפשתי במשך כמה ימים אחר המקור, וחשבנו שפתרנו את הבעיה כשסתמנו צינור שהיה פתוח. הבעיה עכשיו היא, שמצאתי שיש נזילה מהקומה מעלי, דרך לחות בתקרה, וזה מטפטף לי לתוך המטבח ועושה לי ריח ממש לא נעים.

הבעיה? עליתי לשכנים, דפקתי בדלת כמה פעמים, אבל אין תשובה. השארתי להם פתק ברוח ממש טובה, שבו ביקשתי שיפנו אלי או בטלפון, או שיירדו להגיד שלום, כדי שנוכל לפתור את זה.

מסתבר שיש מישהו כל היום בדירה שלהם. זו קשישה רומניה שלא פותחת את הדלת, וסוגרת את החלון בפראנויה מדהימה כל פעם שאני יוצא לחניה, ואני רואה דרך העינית בדלת שהיא שם.

מה אני אמור לעשות? בסוף ייפול לי הגג במטבח.

פורסם
סגור להם את הברז מים ראשי,כשיצאו לפתוח או לבדוק תסביר את הבעיה.
רעיון מצויין!

לדעתי הרומנייה משתינה כל היום וגורמת להצפה בדירה, וזה גם מקור הריח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לאגודה לתרבות הדיור לוקח שנים לעבוד.

אל תבנה על זה.

דבר עם ועד הבית שלכם - לרוב הם מכירים את כל הדיירים בעיקר בגלל הגביה החודשית - אולי הם יוכלו לדבר איתה.

אם לא - באמת תנסה לטלפן אליהם.

רק הקשישה גרה שם ? או שיש שם משפחה שלמה במהלך הערב?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למה ליסגור את המים, כשמחשיך תיסגור את החשמל, זה מוציא אנשים יותר מהר מהבית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזבו אתכם חשמל

בבניינים לכל קומה יש ארון חשמל בדרך כלל...

בשביל לפתוח מים חזרה, הם יכולים לבוא רק למקום אחד... שם אתה תחכה להם.

• תוכן חדש...