Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ANITA KING � עוד אשה שמשחקת במשחקי בנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילות לבנים יש לי בזמן אחרון, אז מה יותר טוב מי לנצל זאת בהתעסקות בעולם האספנות, וההיסטוריה האוטומובילית, זה משכך הכאבים הכי טוב מסתבר.

לא מעט נשים היו מעורבות בתחום הזה, ואני מנסה להביא חומרים לגבי כלי רכב מיוחדים נדירים, פחות מוכרים, ולהצמיד אליהם סיפור, כמו למשל הסיפור עם איזדורה דנקן היפה וAMILCAR כאן

הפעם זאת ANITA KING , אשר נולדה בשם אניטה קאפן בגרמניה בשנת 1896 , ויחד עם הוריה הגרה לארה"ב מישיגן.

בגיל 12 התייתמה מהוריה ונאלצה לעבוד למחייתה כמשרתת . בשנות העשרים שלה עברה לשיקגו ואניטה היפה והמושכת והחלה את דרכה בתחום המשחק והדוגמנות.

בשנת 1908 היא עברה לחוף המערבי, ועיסוקה בדוגמנות בתצוגות רכב הוביל לרומן עם עולם הרכב, המשיכה הייתה בעיקר למכונית חזקות ומהירות ובשנת 1910 כבר הייתה לנהגת מירוצים.

לאחר תאונה במירוץ בפיניקס אריזונה, היא נטשה את עיסוקה במירוצים ועם נסיונה הקודם בתיאטרון והחזות המושכת נפתחו לה הדלתות בהוליווד היא שנתה את שמה לאניטה קינג וחזרה לשחק.

בשנת 1915 היא מחליטה לשים למבחן את נסיונה כנהגת מירוצים ולהפוך לאשה הראשונה שתחצה את ארה"ב לרוחבה בנהיגה לבד!

עם הגיבוי של הבוס שלה ג'סי ל. לסקי ו Paramaunt Pictures, סופקה לה מכונית Kissel Kar ,

Kissel-75.jpg

עם הכינוי החדש Paramaunt Girl והרבה יחצנות ב- 25 באוגוסט באותה שנה היא שמה פעמיה במכונית הקיסל לכיוון מזרח. הלוס אנג'לס טיימס פירסם כתבה בענין " לא היה עמה אף אחד לאורך כל הדרך , השותפים היחידים למסע זה היו רובה ואקדח קולט" ב19 באוקטובר אניטה מקבלת קבלת פנים של גיבורים בניו-יורק כאשר באחד הסיקורים על המסע נאמר "שאניטה הגיעה לניו יורק עם אוויר קליפורני בצמיגים"

ההישג של אניטה הפך אותה לגיבורה לאומית, ולא הרבה זמן אחרי , הופק הסרט The Race, בהפקת מי עם לא Paramount Pictures.

צילום של המכונית ליד פאב באחת מההפסקות הבירה :wink: בדרך

994.jpg

אניטה קינג נפטרה בשנת 1963 מהתקף לב. והמכונית לאחר בדיקה עם הAACA נאמר לי כי ניגרטה לפני הרבה שנים, גם שם זה קורה

שבת שלום

אירית

פורסם

אירית

לא צריך לרעות בשדות זרים, גם בישראל היו מס' נשים שקשרו חייהן ומותן למכונות מוטורית כאלה ואחרות ונחשבות לפורצות דרך ולמקדימות זמנן, די עם נציין את טייסת חיל האויר בקום המדינה, זהרה לביטוב ז"ל

שהעבירה אספקה לי-ם בזמן המצור, נהרגה בהתרסקות, כאשר מנוע מטוסה כשל, סיפור חייה ואהבותיה נישאר לזכרון עד היום, נהגת נוספת שהשאירה רושם אדיר בזמנו ונעלמה, הינה סיגל בן דוד, תיבדל לחיים ארוכים, שזכתה לכינוי "נסיכת הביצה," במרוצי אשקלון המפורסמים, ועוד רבות וטובות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...