Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשבים (ולא סתם "מחשבי מנוע") יש מזמן במכוניות.

אל תשכח גם את כל התחום הצבאי, שמזמן יש בו כל רכיב שהוא

(כולל מחשבים שלמים, מסיכם וכוננים קשיחים) בגרסה עמידה הרבה יותר מהגרסה הביתית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל הסיפור הזה בטח יעלה כמו ליקנות יחידת זיכרון פלאש באותו נפח.

זיכרון פלא אינו מכיל חלקים נעים ולכן גם כן עמיד בזעזועים.

חברות שמיצרות ציפים ברמה גבוהה עובדות על אבטחת איכות ב -40 ועד 100 מעלות.

אהה, ופלאש יותר מהיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי יש בג'יפ מחשב שעובד כבר כמעט שנה

עוד לא הוחלף בו HD - למרות שאני גם הייתי בטוח שהוא יחזיק מעמד תקופה קצרה

הHD הוא של חברת western digital והוא 2.5 אינצ' (של ניידים) 80 ג'יגה

הרעיון הוא למקם את המחשב כמה שיותר קרוב למרכז הרכב - בנקודה מרכזית כמה שיותר בין ארבעת הבולמים של האוטו

וכמובן למקם את הHD ב90 מעלות לריצפת הרכב - כך מהמורות לא יפגעו בזרועות שלו.

11 חודשים והHD עובד - למרות שאם היה HD פלאש בנפח כזה - אפילו אם היה כפול במחיר, הייתי קונה :)

פורסם

בנייד שלי יש אקסלרומטרים (מדי תאוצה) שמזהים תנודות חריפות ומחזירים את הראשים לחנייה. מעניין אם ניתן לקנות את זה כרכיב בודד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פלאש זה לא רעיון טוב במיוחד - יש הגבלה יחסית נמוכה לכמות הפעמים שאפשר לכתוב על כל בלוק, למצלמות וdisk on key זה ממש לא משנה (מדובר בהרבה אלפים) אבל למחשב שכותב קבצים זמניים/פייג'ינג על הדיסק זה עלול להוות בעיה.

בכל מקרה - לפי mp3car.com אנשים עובדים הרבה מאוד זמן עם דיסקים רגילים לחלוטין (אפילו לא של מחשבים ניידים). הדיסק החדש של טושיבה נראה קצת overkill מבחינת הspecs.

מה גם שבצד שמעניין אותנו (היכולת להתמודד עם כוחות G גבוהים) הוא לא טוב יותר משאר דגמי ה NEBS שלהם.

ההבדל הגדול הוא טמפרטורות העבודה הקיצוניות שהוא מסוגל לעמוד בהן ועמידותו לאבק וחשמל סטטי. זה לא בשביל Car-PC אלא בשביל מחשב שעובד בתנאים קצת יותר קיצוניים.

אגב - סתם בשביל לסבר את האוזן - בהרבה טילים אמריקאים בינוניים וגדולים מורכב דיסק 2.5" סטנדרטי של היטאצ'י. הוא מחזיק יופי את התאוצה האדירה של הטיל.

פורסם
בנייד שלי יש אקסלרומטרים (מדי תאוצה) שמזהים תנודות חריפות ומחזירים את הראשים לחנייה. מעניין אם ניתן לקנות את זה כרכיב בודד.
עוד אדם מאושר שרכש IBM...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...