Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה לקורטינה מאנגליה,יתאים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשורים על ההגה ובעזרתו של קובי מצאתי את המכירה הבאה:

http://cgi.ebay.co.uk/Steering-wheel-13-inch-Ford-Cortina-MK-III-Code-030_W0QQitemZ8040656729QQihZ019QQcategoryZ27377QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem?hash=item8040656729

שלחתי מייל למוכר בשאלה האם זה יתאים במדוייק לקורטינה שלי. המייל שהוא שלח אליי חזרה זה:

Hello

This is correct for MKIII Cortina UK spec, It may not be correct for Export.

Regards Tony

נשאלת השאלה האם באמת יש הבדלים בין הדגמים ? אולי בגלל שההגה באנגליה בצד ימין?

בתודה מראש,

לירון

פורסם

הגה מדהים ביופיו.

אני גם הייתי מזמין אבל,השאלה היא אם לא יציקו לך בטסט,או יותר נכון,מכיוון שזה בולט מידיי,ויפה מידיי,האם זה חוקי.

פורסם

הי,

בפעם הבאה תפתח שירשור כזה ישר באספנות... רק עכשיו ראיתי שהיו לך עוד שאלות בטכני.

לעצם העניין - 13 אינטש הוא קוטר קטן יחסית, אבל לפחות קל לנהוג עם אזיקים... אני ב-MGB הרכבתי 14 כדי שההגה לא יהיה קשה מידי. אצלך תוכל לדעת רק אחרי שתנסה. לגבי הסתרת שעונים - די בטוח שיסתיר. השאלה את מה וכמה. אפשר לעשות "סימולציה" עם קרטון או צינור מכופף.

אם תגלה שההגה קטן מידי, אפשר להזמין רק הגה ללא המתאם, ותנסה למכור את ההגה הקטן למישהו שיש לו כבר מתאם. הוא יתאים לכל מתאם של Mountney. בסה"כ זו חברה טובה ומוכרת באנגליה ואפשר להשיג דגמים שונים של הגהים שיתאימו לאותו המתאם, למשל - 13, 14 או 15 אינטש, שטוח או שקוע (dished), ניקל (כמו שהזמנת) או שחור, 3 זרועות או 4... בקיצור, יש הרבה אפשרויות.

תתחדש,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היי,

תתחדש! נראה מצוין בתמונה ואין לי ספק שיראה מצוין על הרכב.. ;-)

קח בחשבון... שבטסטים, הגאים של 13" נראים להם קטנים (ובצדק...) ויעירו לך על זה שזה לא חוקי ולא עובר טסט... תאמר להם שזה מקורי של דגם הGLX או שטות כזו וזה בד"כ עובד (מניסיון... "זה ההגה המיוחד של הנובה ראלי Z26 בלה בלה בלה" בשלב מסויים הוא משתיק אותך ואומר "טוב די תשתוק כבר, הבנתי" :))

בקיצור, מבחינת התאמה זה עובד, מבחינת חוקיות זה לא עובר טסט "פורמלי" אך עובר טסט "טחינת מוח ותחנונים"...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
בטסטים, תאמר להם שזה מקורי של דגם הGLX או שטות כזו וזה בד"כ עובד

ליאור.

לליאור: לא במקרה של לירון...

ללירון: תוסיף לעצמך 10 ד' עבודה ליפני ואחרי הטסט...

(ההודעה של ליאור נערכה).

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

קודם כל תודה לכולכם.הרגעתם אותי.

שנית,טסט עשיתי לפני שבוע .נשאר חצי שנה פחות יומיים.שנגיע להר ,(אחרי חמש דקות עבודה)נעבור אותו.

פורסם
חבר'ה,תודה רבה לכולכם!

ההגה נקנה היום.

מעניין תוך כמה זמן הוא יגיע.

מנסיוני בשלושה החודשים האחרונים, לאחר רכישת מס' פריטים מ-UK ,הפריט יגיע תוך 10-14 יום. אלא אם עוכב במכס וזה כבר סיפור אחר.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תוכן חדש...