Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לסבתא היה פיאט 850 קופה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרי שבת, המשפחה בהרכב מלא עמוסה ברכב ופנינו צפונה לכיוון חיפה על כביש החוף.

בישורת שאחרי סיבוב חבצלת ולפני הירידה לבית ינאי התנועה כמעט נעצרת בפתאומיות.

לאחר בלימה קצרה אני ממשיך במסלול השמאלי ולהפתעתי אני קולט פיאט 850 קופה לבנה ומצוחצחת נהוגה בידי גברת מבוגרת יורדת לשוליים הימניים באיטיות שאינה מתאימה לכביש "מהיר".

עקב העומס שנוצר (והלחץ המשפחתי לצמצם זמנים צפונה) לא היה מצב לעצור ולברר אם נדרש סיוע כלשהו כמו גם פרטים (לא הספקתי אפילו לקלוט אם היה מספר אספנות, אם כי נדמה לי שלא היה כזה), אך המחזה עדיין מציק לי. מישהו כאן מכיר במקרה פרטים על הרכב הספציפי?

פורסם
צהרי שבת, המשפחה בהרכב מלא עמוסה ברכב ופנינו צפונה לכיוון חיפה על כביש החוף.

בישורת שאחרי סיבוב חבצלת ולפני הירידה לבית ינאי התנועה כמעט נעצרת בפתאומיות.

לאחר בלימה קצרה אני ממשיך במסלול השמאלי ולהפתעתי אני קולט פיאט 850 קופה לבנה ומצוחצחת נהוגה בידי גברת מבוגרת יורדת לשוליים הימניים באיטיות שאינה מתאימה לכביש "מהיר".

עקב העומס שנוצר (והלחץ המשפחתי לצמצם זמנים צפונה) לא היה מצב לעצור ולברר אם נדרש סיוע כלשהו כמו גם פרטים (לא הספקתי אפילו לקלוט אם היה מספר אספנות, אם כי נדמה לי שלא היה כזה), אך המחזה עדיין מציק לי. מישהו כאן מכיר במקרה פרטים על הרכב הספציפי?

אבי?

משהו לספר לחברה? נהייה לחוץ בארון?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אבי?

משהו לספר לחברה? נהייה לחוץ בארון?-רן

למה בארון שיש פז'ו מרווחת, פשוט האדון ראה את הרעמה המתבדרת של ידידי פן , והתבלבל עם המבוגרת...

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אז זאת היתה 205 3 דלתות ולא 850 קופה? :shock:

לא ברור לי לחלוטין מה מכל הנאמר פה רציני:

מילא הטעות במיגדר (וסליחה אם אכן כך),

אבל הרכב זוהה בוודאות.

B11898.jpg

פורסם
לא ברור לי לחלוטין מה מכל הנאמר פה רציני:

שום דבר כאן לא היה רציני... נפלת על אחת מאותן התקפות-הומור מפורסמות של פורום אספנות.

לא צריך לקחת את זה קשה.

לעצם העניין, רוב הסיכויים שזו אחת מאותן מכוניות נדירות שנמצאות שנים אצל הבעלים המקוריים, ואינן מוכרות בקרב חוגי האספנות. יש עוד כמה כאלו בארץ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
שום דבר כאן לא היה רציני... נפלת על אחת מאותן התקפות-הומור מפורסמות של פורום אספנות.

לא צריך לקחת את זה קשה.

לעצם העניין, רוב הסיכויים שזו אחת מאותן מכוניות נדירות שנמצאות שנים אצל הבעלים המקוריים, ואינן מוכרות בקרב חוגי האספנות. יש עוד כמה כאלו בארץ.

שמו שמיים והאזיני ארץ, הומור בפורם אספנות, רחמנא ליצלן, והחבר י.(אות אמיתית) מחריש, ואיש אינו זועק צעקתו, ואנו אנא אנו באים? שהרי כתוב, "במושב לייצים לא תשב" (איפה יוצא המושב הזה?)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא צריך לקחת את זה קשה.

לא, לא. לא לקחתי את זה קשה. תודה על ההבהרה בכל אופן.

אכן שיערתי שזו מכונית אספנות "בתולה" שנראתה לפחות במבט חטוף במצב מעולה - לכן אני טיפה'לה אוכל את הלב על הרפלקס האיטי שגרם לזרום עם ההגיון והנסיעה במקום לשבור את הכללים ולבצע רוורס פראי ומסוכן על כביש מהיר...

נו טוב, עד הפעם הבאה.

• תוכן חדש...