Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבוקר (שבת 28.10.2006) התעוררתי לצלילי פח נמעך.

בדיקה מהירה הבהירה שגברת מכובדת איבדה את השליטה על הרכב שלה

ונכנסה חזיתית ל 2CV שלי - לנהגת שלום, לרכב לא.

האם מי מכם מכיר שמאי או יכול ליעץ בנושא הערכת הנזק, התנהלות מול חברת הביטוח?

האם יש לכם מידע על רכב למכירה (אני בתחושה של TOTAL LOSS)

אייל 054-7750141

פורסם
שלום לכולם,

הבוקר (שבת 28.10.2006) התעוררתי לצלילי פח נמעך.

בדיקה מהירה הבהירה שגברת מכובדת איבדה את השליטה על הרכב שלה

ונכנסה חזיתית ל 2CV שלי - לנהגת שלום, לרכב לא.

האם מי מכם מכיר שמאי או יכול ליעץ בנושא הערכת הנזק, התנהלות מול חברת הביטוח?

האם יש לכם מידע על רכב למכירה (אני בתחושה של TOTAL LOSS)

אייל 054-7750141

איזה רכב זה??

פורסם

יותר מידי אני שומע על תאונות עם רכבי אספנות,

חבר'ה תשמרו על עצמכם ועל המכוניות בחניות פחות מסוכנות.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

חזרתי ביום רביעי בלילה מהצפון שמח וטוב לבב (והייתה לי סיבה חוקית...) חניתי את הכריזמה של ההורים מאחורי החיפושית שלי ,וחשכו עניי .

במבט ראשון ראיתי שהפגוש עקום כלפי מעלה ,יצאתי מהאוטו וראיתי שהכנף עקומה למוות ,המדרגה פגועה,והכנף הקידמית שרוטה.

למחרת אבי סיפר שאוטובוס נכנס לי באוטו....

ומה שהכי הזוי זה שאני גר ברחוב קטן מאוד בקיבוץ,מעולם לא עבר שם אוטובוס עד אותו לילה...

מחר אני יקרא את כל השירשורים בנושא.

כנראה אם לא היה לי יום ממש שמח באותו יום הייתי מסיים עם התקף לב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שהייתי צעיר ושעיר, השתתפתי בקורס נהיגה מכובד, עם נהגים מעולים מכל העולם...הטובים שבטובים היו הנהגים הפיניים, (פינלנד) ובניהם בחורה נחמדה אחת, שהיתה מביסה את כולם, בנהיגה ובשתיה...פעם אחת כטוב ליבנו ביין (בירה איריית כהה למען האמת)...שאלתי אותה כיצד היא מצליחה לשמור על הרכב בהחלקה, ולכוון אותו לאן שהיא רוצה בדיוק מירבי כזה?... לקח לה זמן עד שהבינה את השאלה, ולא בגלל השתייה, התשובה שלה היתה פשוטה, "אצלינו הכבישים תמיד קפואים, האוטו תמיד בהחלקה, אני לא יודעת לנהוג אחרת...." התשובה שלנו בארץ אנחנו לא יודעים לנהוג. (נקודה)

גם מי שחושב שכן-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
"אצלינו הכבישים תמיד קפואים"
כבוגר קורס נהיגת ראלי שהתקיים בפינלנד , ולאחרין עוד אלפי ק"מ של טיול בכבישים קפואים , אני יכול לאשר את דברי רן בעניים עצומות, מבלי לשתות ומבלי להכיר את אותה פינית.

פשוט הזכרת לי נשכחות , שיש דברים נוספים חוץ משגרת החיים.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

משתתף בצערך על אובדן הרכב.

לאחד מחברי הפורום הייתה תאונה בעבר עם רכבו, הרכב היה במוסך מס' שבועות, בדיוק כשהוא חזר, החנה אותו מתחת לבית, ועלה למעלה - הוא שומע "BOOM"...

מישהי נכנסה לו ברכב. טוטאל לוסט. מצער.

לגבי ההחלקות - בגלל זה הדבר הראשון שעשיתי כשהיה לי זמן פנוי מתחילת הגשמים (אתמול) היה ללכת ל"מגרש החלקה" ולתרגל את הרכב על רטוב, באמצע הגשם, על הצד. חשוב ומומלץ, ואפילו גם די כייף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וואו...מה שנקרא "דה ז'ה וו" הייתי בסרט הזה לפני חודש...גם אותו סיפור. נהגת שאיבדה שליטה והרסה לי את האוטו בחניה. עצוב לשמוע.

אני כרגע בקשר עם שמאי - דויד שמש (היום אני אמור לקבל ממנו את הדו"ח מהתאונה שלי). אם תרצה יותר פרטים, תפנה בה.פ ואשמח לעזור.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

• תוכן חדש...